• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada ben elendim 😂😂 daha nıpt sonucum gelmedi ama doktor muayenede erkek gibi duruyor dedi 😂😂 erkek ihtimali var dedi 😂😂 erkek anneleri biraz yorum yapabilir mi nasıl bi süreç geçirdiniz, çok mu zor erkek bebekler 😅
Benim ilk bebeğim erkek bence zor değil ya. Biraz mizaç ve sizin evinizin sakinliği ile ilgili 💖

Kızlar selam fetal dna testi yaptıranlar görüyorum😅 hayırla güzel sonuçlar gelsin 🌸 11 ve 14. Haftalar arasında yapilmiyor muydu bu test kafam karıştı ben daha 8+6yim yaptıranlar kaç haftada yaptırdı acaba birde kaç günde geliyor sonuc? Ben doktorumla konuşmadım henüz o nereyi önerirse orada yaptıracağım, kendisine güveniyorum iyi bi yer önerir diye düşünüyorum 😅

Birde ben bu hafta iyiydim biraz daha enerjim istahim düzeltmişti kendimi iyi hissetmeye başladım diyordum ama bugün yine o kadar enerjim yoktu ki depresyonda gibi yattım uyukladım böyle olan var mı aramızda?

Kızlar selam fetal dna testi yaptıranlar görüyorum😅 hayırla güzel sonuçlar gelsin 🌸 11 ve 14. Haftalar arasında yapilmiyor muydu bu test kafam karıştı ben daha 8+6yim yaptıranlar kaç haftada yaptırdı acaba birde kaç günde geliyor sonuc? Ben doktorumla konuşmadım henüz o nereyi önerirse orada yaptıracağım, kendisine güveniyorum iyi bi yer önerir diye düşünüyorum 😅
Kuzum merhaba, normalde 9.haftadan itibaren verilebiliyor panorama natera firması eğer 80 kilonun altındaysa anne o zaman bebeğin dnasını ayırabiliyorlarmış. Bu firma için de %99 doğrulukla analiz yapıyor olduğundan onlara verdim tabi doktorumun da önerisiyle. Ben 10.haftada kan verdim önümüzdeki günlerde sonuçlanmasını bekliyorum artık az kaldı, darısı başına kuzum🥰

Kuzum merhaba, normalde 9.haftadan itibaren verilebiliyor panorama natera firması eğer 80 kilonun altındaysa anne o zaman bebeğin dnasını ayırabiliyorlarmış. Bu firma için de %99 doğrulukla analiz yapıyor olduğundan onlara verdim tabi doktorumun da önerisiyle. Ben 10.haftada kan verdim önümüzdeki günlerde sonuçlanmasını bekliyorum artık az kaldı, darısı başına kuzum🥰
Sağlıklı hayırlı sonuçlar gelsin insallah🌸 ben 12.haftada muayeneye gideceğim doktorum öyle çağırdı muhtemelen muayene sonrası direkt kan vermeye gönderecek o zaman beni de🥰

Kızlar merhaba bir buçuk haftadır falan aşırı iştah kaybım bulantım var hiçbir şey yiyemiyorum yemek düşününce bile midem bulanıyor, şimdden bir kilo verdim siz bu süreci nasıl atlatıyorsunuz yemek sorununu çözebildiniz mi

Kızlar merhaba bir buçuk haftadır falan aşırı iştah kaybım bulantım var hiçbir şey yiyemiyorum yemek düşününce bile midem bulanıyor, şimdden bir kilo verdim siz bu süreci nasıl atlatıyorsunuz yemek sorununu çözebildiniz mi
Yok canim sadece ilaçlarla kusmayi biraz frenleyebiliyorum ama asla iştahım yok canım hic birsey yemek istemiyor bende 2 kilo verdim 8+6 dayim

Yok canim sadece ilaçlarla kusmayi biraz frenleyebiliyorum ama asla iştahım yok canım hic birsey yemek istemiyor bende 2 kilo verdim 8+6 dayim
Valla çok zor 😞 açım yemek düşünmek bile istemiyorum açlıktan midem yanıyor ,halsizim sanki bi daha hiç bi şey yiyemeyecekmişim hep bulantı olacak gibi geliyor inşallah geçicidir bu zamanlar bir an önce düzeliriz 🥺

Çözemedik. Ben 5. haftadan beri bulantı kusmadan dolayı yatıyorum. Yiyebildimlerim çok kısıtlı. Sade makarna, ekmek.. dün iki lokma tavuk yiyebildim. Midenin durumu çok değişken. Ben 10+1deyim. 2 kilo verdim.

Kızlar bu sivilceleri napıcaz böyle ergen gibi oldum resmen 😢 12. Haftadan sonra kullanabileceğimiz bir şeyler yok mu biliyor musunuz

Valla çok zor 😞 açım yemek düşünmek bile istemiyorum açlıktan midem yanıyor ,halsizim sanki bi daha hiç bi şey yiyemeyecekmişim hep bulantı olacak gibi geliyor inşallah geçicidir bu zamanlar bir an önce düzeliriz 🥺
Evet ya suan da açım birseyler yemek istiyorum mutfağa gittigim an yada herhangi bir yemek aklıma geldiği an iştahım kaçıyor midem bulanıyor başım dönüyor vazgeçiyorum

Back
X