- 18 Mayıs 2025
- 539
- 378
- 18
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #5.281
La roche cica plast bide sebamed kullanıyorum canımKızlar yüzünüze nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
La roche cica plast bide sebamed kullanıyorum canımKızlar yüzünüze nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?
Benim ilk bebeğim erkek bence zor değil ya. Biraz mizaç ve sizin evinizin sakinliği ile ilgiliKızlar bu arada ben elendimdaha nıpt sonucum gelmedi ama doktor muayenede erkek gibi duruyor dedi
erkek ihtimali var dedi
erkek anneleri biraz yorum yapabilir mi nasıl bi süreç geçirdiniz, çok mu zor erkek bebekler
![]()
Ve insanlar hiç anlamıyor dldldlld bende sürekli yatmak istiyorumBende öyleyim ya yatıyorum ya kusuyorum![]()
Ayyy umut oldunuz bayaa, çok sağolunBenim ilk bebeğim erkek bence zor değil ya. Biraz mizaç ve sizin evinizin sakinliği ile ilgili![]()
Şşş ağzını sakın açma hattaa içinden bile geçirmeajajsjsjwjw gözümün önüne geldi neyse çok yorum yapmıcam korkuyorum![]()
amin Ay güzel kalplim ya sağlıkla gelsin hepsi inşallah kuzucum hayırlı evlat olsunlar daŞşş ağzını sakın açma hattaa içinden bile geçirmeinşallah senin bebiş kıız çıkar o zaman seviniriz burda
![]()
Kuzum merhaba, normalde 9.haftadan itibaren verilebiliyor panorama natera firması eğer 80 kilonun altındaysa anne o zaman bebeğin dnasını ayırabiliyorlarmış. Bu firma için de %99 doğrulukla analiz yapıyor olduğundan onlara verdim tabi doktorumun da önerisiyle. Ben 10.haftada kan verdim önümüzdeki günlerde sonuçlanmasını bekliyorum artık az kaldı, darısı başına kuzumKızlar selam fetal dna testi yaptıranlar görüyorumhayırla güzel sonuçlar gelsin
11 ve 14. Haftalar arasında yapilmiyor muydu bu test kafam karıştı ben daha 8+6yim yaptıranlar kaç haftada yaptırdı acaba birde kaç günde geliyor sonuc? Ben doktorumla konuşmadım henüz o nereyi önerirse orada yaptıracağım, kendisine güveniyorum iyi bi yer önerir diye düşünüyorum
![]()
Sağlıklı hayırlı sonuçlar gelsin insallahKuzum merhaba, normalde 9.haftadan itibaren verilebiliyor panorama natera firması eğer 80 kilonun altındaysa anne o zaman bebeğin dnasını ayırabiliyorlarmış. Bu firma için de %99 doğrulukla analiz yapıyor olduğundan onlara verdim tabi doktorumun da önerisiyle. Ben 10.haftada kan verdim önümüzdeki günlerde sonuçlanmasını bekliyorum artık az kaldı, darısı başına kuzum![]()
Icerigi gebeliğe uygun mu bakmismiydin benim cildim cok kuru gebelikte de iyice artiyorLa roche cica plast bide sebamed kullanıyorum canım
Yok canim sadece ilaçlarla kusmayi biraz frenleyebiliyorum ama asla iştahım yok canım hic birsey yemek istemiyor bende 2 kilo verdim 8+6 dayimKızlar merhaba bir buçuk haftadır falan aşırı iştah kaybım bulantım var hiçbir şey yiyemiyorum yemek düşününce bile midem bulanıyor, şimdden bir kilo verdim siz bu süreci nasıl atlatıyorsunuz yemek sorununu çözebildiniz mi
Valla çok zorYok canim sadece ilaçlarla kusmayi biraz frenleyebiliyorum ama asla iştahım yok canım hic birsey yemek istemiyor bende 2 kilo verdim 8+6 dayim
Çözemedik. Ben 5. haftadan beri bulantı kusmadan dolayı yatıyorum. Yiyebildimlerim çok kısıtlı. Sade makarna, ekmek.. dün iki lokma tavuk yiyebildim. Midenin durumu çok değişken. Ben 10+1deyim. 2 kilo verdim.Kızlar merhaba bir buçuk haftadır falan aşırı iştah kaybım bulantım var hiçbir şey yiyemiyorum yemek düşününce bile midem bulanıyor, şimdden bir kilo verdim siz bu süreci nasıl atlatıyorsunuz yemek sorununu çözebildiniz mi
Baktım canım temizdi içerikleriIcerigi gebeliğe uygun mu bakmismiydin benim cildim cok kuru gebelikte de iyice artiyor
Sebamed e bir bakicam sagol canimBaktım canım temizdi içerikleri
Evet ya suan da açım birseyler yemek istiyorum mutfağa gittigim an yada herhangi bir yemek aklıma geldiği an iştahım kaçıyor midem bulanıyor başım dönüyor vazgeçiyorumValla çok zoraçım yemek düşünmek bile istemiyorum açlıktan midem yanıyor ,halsizim sanki bi daha hiç bi şey yiyemeyecekmişim hep bulantı olacak gibi geliyor inşallah geçicidir bu zamanlar bir an önce düzeliriz
![]()
Ben kiels kullanıyorum yüz yıkama jeli, calendula toniği ve ultra yoğun nemlendiricisini. Bence içeriği güzelKızlar bu sivilceleri napıcaz böyle ergen gibi oldum resmen12. Haftadan sonra kullanabileceğimiz bir şeyler yok mu biliyor musunuz