• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Benim bu ara babam ağır hasta. Dün geceyi çok kötü gecirdik. Elim ayağım zangir zangir titredi iki saat zar zor uyumaya çalıştım. Tek dert ettigim bebeklerim oldu. İyi olsunlar diye sakinlesmeye çalıştım. Eşimde hastaneye gitmişti. Tek başıma kendimi sakinlestirip biraz uyuyabildim. Şimdi durum stabilmis. İnşallah babam da evlatlarimda iyi olur.
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifa versin:(

Kızlaaar göz seyirmesi gbi bisey oluyo sol tarafında karnımın acaba bebisim mi bu :KK53: bgun vuruşunu hissettim ama o baya pat diyeydi bu çok değişik geldi

Sonucu aldım kızlar iyi Çok şükür :KK37: bebem içerde savaş veriyodu resmen o nasıl oynamadir neye kızmış o kadar bilmem :KK17::KK70:boyunu artık kafadan bide kemikten ölçcez dedi doktor kıvrılıp duruyo düzgün alınmaz dedi tam 16+0 çıktı tospikim bide tekme attı resmen doktora girerken dedim hocam böyle böyle benmi yanlış hissediom acaba yok yok doğru bebektir o baksana çıldırmış dedi:KK70:
Bu koc bebeleri fena ya 🤣 ee cinsiyeti sordunmu gene bi baksaydi kesin erkekmii 🤭

Bu koc bebeleri fena ya 🤣 ee cinsiyeti sordunmu gene bi baksaydi kesin erkekmii 🤭
Sordumda bu doktorun usg ütü masasından hallice az daha bulanık olsa çocuğu göremeyiz o derece yani :KK70: Perinatologa gittiğimde baktircaz artık :KK51:

Sordumda bu doktorun usg ütü masasından hallice az daha bulanık olsa çocuğu göremeyiz o derece yani :KK70: Perinatologa gittiğimde baktircaz artık :KK51:
Ben o konuda cok sansliyim doktorumun tv de usg de son model hersey cok net. ay bakalim ne olacak degismez herhalde artik 🤭

Kızlar siz deneyimlisiniz size sorayim şimdi fl'den boy ölçümü alınıyo ya baştan popoya deildir dimi o tüm boyudur bacaklar dahil
ilk zamanlar boydan oluyo canim yani hala boy ölcülüyo ama biraz daha büyüdüklerinde bastan popoya oluyo karinda yerleri daraldikca.

Ben o konuda cok sansliyim doktorumun tv de usg de son model hersey cok net. ay bakalim ne olacak degismez herhalde artik 🤭
Diğerinin yine iyiydi baya güzel goruyoz da devletteki ciks ise yaramaz 😂 aynı bana benziyo :KK53: tekbir almış bebem haydi namaza:KK70:

Eklentiler

• 20201027_162332.webp
    20201027_162332.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 96
  • 20201027_162323.webp
    20201027_162323.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 78
ilk zamanlar boydan oluyo canim yani hala boy ölcülüyo ama biraz daha büyüdüklerinde bastan popoya oluyo karinda yerleri daraldikca.
Benm fl den bide baş çevresinden ölçüm aldı bgun kuzum içeri sigmiyo dedi düz durmuyormuş :anneadayı:

Back
X