2021 Nisan Anneleri

Kiz ne oldu ne yaptin
Ben yasiyorum bol su ic baska caren yok dedi doktor kum doktum simdede bobregimde acilma olmus bebekden dolayi normal ama takip edelim dedi bide 2lt nin ustunde su ic dedi
Evet canım ben hiç 3 litreden aşağı içmem ama sanırım onu da yükseltmem gerekecek.

Cok gecmis olsun canim rabbim korusun inan tv karsisinda tuylerim diken ola ola izledim golcuk depremi zonguldagada fena vurmsru hic aklimdan cikmiyo o gece yasadiklarimAllahim yardim etsin ulkemizi feraha cikarsin
Sağol cnm aminnn inşallah

Kızlar İzmirde deprem oldu arkadaşlar vardı İzmirden geçmiş olsun inşallah birşey yoktur. Ben İstanbul'dayım biz de çok hissettik uzun sürmedi ama oradakiler baya şiddetli hissetmiş
Biz canakkaledeyiz is yerini bosalttik bugun cok kotuydu.
Allah izmirdeki arkadaslarin yardimcisi olsun.
Cok gecmis olsun.

Benim de en son 20.30'daydı,gidinceye kadar tedirgin gittim yanlışlık mı oldu acaba kapı duvar mıdır hastane diye ben de 13.haftamdayım,vitaminler aynı seninle, şimdi proluton coraspin ve oksapar kaldı. Onu 08.den 06.ya düşürdü çok şükür benim tamamlayıcı sigortam var, medikal parktan Emrah kızıldağ 'a gittim bir kez, onu da çok sevdim. Ama Aret hoca da hep ileriye dönük konuşuyor, ben gidicem demeye çekiniyorum tabi her kuruşuna değer o ayrı ama tüp bebek çok maliyetli, doğum ücreti ne kadar bilmiyorum burda sormadım hiç, diğer tarafta sigorta karşılayacak muayene ve doğumu. Bilemiyorum

Çok geçmiş olsun canım nasıl korkmuşsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah çok şükür ki iyisiniz

Biz hamileyiz ama onlar bizden daha cok hamile nazlari hormon bozukluklari bitmiyor

Kızlar İzmirde deprem oldu arkadaşlar vardı İzmirden geçmiş olsun inşallah birşey yoktur. Ben İstanbul'dayım biz de çok hissettik uzun sürmedi ama oradakiler baya şiddetli hissetmiş
Sizede cok gecmis olsun canim izmirdekilerede bizim burdada oldu ama biz cok az hissettik. Her yerde ayni anda oldu galiba

Yaaa yine mi canım ya seni bu topikten çıkarmamak lazım. Hormonların seni yönetiyor
Yok bacım hani olu4sa dedim sorun yokmuş
Karakız benim bebişin cinsiyeti belli olmadan erkek yapmıştın içine mi doğdu ben de belki tutar diye sana yazmadım
Hahaha attığınız resimlere bakiylrum
Bendensin sende, benim de cinsiyet yok tahmin bile yok Muhittin cim bana erkek yazmış. Bakalım doğru mu malum oldu ona 3 hafta sonra öğrenicem.
Kız kendime niye erkek yazmadım salliyo olsam
Bence Muhittin baktı sayfa erkek kaynıyor hepsine erkek yazdı nasılsa erkek olacak diye
Ya görüntü attınız ya Öyle bir tahmin yaptım yoksa oylesine
Ayyy canim benim yaaa Allahım korumuş rabbim daha beterinden korusun ölümün bile hayırlısını versin
Muhittin Bacim benim usagim cinsiyetsiz kalmis yazsana yavrumun cinsiyetiniAkranlarinin cinsiyetleri yaziyo uzulecek
Yazım dur

Cinsiyetçi geldiiiii hanimmmm bebelerim var

Evet canım ben hiç 3 litreden aşağı içmem ama sanırım onu da yükseltmem gerekecek.
Canım eğer böbrek sorunu yasiyorsan önce bir doktora git derim çünkü 3 litre bana fazla gelir mesela o kadar suyu içsem feci ağrım olur böbrek daaha fazla şişip onu dışarı atamiyor. 2 litre sabit olmalı benim. Belki senin de bir sorunun vardır inşallah olmasın da

Yok benim normalim bu.gebelik öncesi de böyle içiyordum.iki güne kadar hiç sıkıntım yoktu sanırım üşüttüm.Zaten çok fena sinüzit grip yaşıyorum.bulunduğum yer çok soğuk bir yer.1 aydır kalorifer açık.sanırım soğuk aldı.ya da bel ağrısı bu ağrıyan bilemedim.

Anladım dediğin gibi üşümüş olabilirsin . Çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar sormak istedigim birsey var. Hamilelikte kantaron yağı kullanılır mı. Göbek bölgemde kullansam sıkıntı olur mu acaba bitkisel birşey emin olmadan kullanmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…