2021 Nisan Anneleri

Canim benim doktorumda 12+1 de erkege benziyo dedi genelde tutuyo dedikleri kizimdada 12 inci haftamda soyledi sanirim bu haftalar cogu doktor tahminde bulunuyo

Kızlar bn hiç su içemiyorum içtiğim gibi atıyorum neden anlamadım sadece su içince oluyor bu çok susadım korkudan içemiyorum

Canim benim doktorumda 12+1 de erkege benziyo dedi genelde tutuyo dedikleri kizimdada 12 inci haftamda soyledi sanirim bu haftalar cogu doktor tahminde bulunuyo
Evet canım benimki de güldü erkeğe benziyor ama 16. Haftaya kadar değişebilir dedi aslında hiç farketmez önemli olan sağlık ama işte insan heyecanlanıyor merak ediyor bakalım salı günü söyleyecek 3 gün kaldı

Bakin şimdi size doktor randevularımı listeleyecegim.
Ayın 5i normal kadin doğuma aldim kan tahlili vs batırayım demiştim
ayin 6 si tip fakültesine hem ayrintili ultrason profesörler bakıyor hemde ilk girişim olsun diye gideceğim.
7si kizim kardeşini görmek istiyor .
5ini muhtemel iptal edeceğim

Aboooww
Cocuk anne yeter ya beni herkese gostertme deyip doncek arkasini

Bunu görünce bebeğim bana alınıyo mu acaba dedim çünkü bi 7 ve13 haftalıkken gittim bi de 20 haftalıkken gidicem

Edibe12 canım dün kahvaltiya basladigim andan tam 1 saat sonra gidip kan verdim. Kahvaltıda 1.5 ince dilim tam buğday ekmeği, biraz peynir yogurt yumurta domates yedim. Kan sekerim 73 çıkmış. Gecen ay sadece açlık baktirmistim biri 97 biri 92 cikmisti. Tokluk düşük gibi geldi. Senin kac cikiyor diyet yaparken?

Bir kez yaşamışsın benim de ilk çok merak ediyorum o hissi ben mi anlamıyorum acaba diyorum
Canım ilk gebeliğinse ondan da olabilir. Bir de erkek bebekler daha erken oynuyor sanki. Kızlar daha geç. Benim diğer gebeliğin erkekti bu haftalarda gümbür gümbür oynardı

Canım ilk gebeliğinse ondan da olabilir. Bir de erkek bebekler daha erken oynuyor sanki. Kızlar daha geç. Benim diğer gebeliğin erkekti bu haftalarda gümbür gümbür oynardı
Benim de ilk ve erkek ama anlayamıyorum pek herkes kımıldıyo mu felan diyo bazen karnımda bişeler hissediyorum ama emin de olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…