Benimki erkekKizimda hic catlamamistim zaten gobus kucuktu simdi geriliyor aciyor bazen kasiniyor sanirim fena catlicam
Gobegi killanan arkadaslarin bebisleri erkek mi acaba? Oyle bi hurafe vardi acaba ondan mi ki?
Evet her defasında ilaçları teyit ederken belirtiyorlarCanım sizde de yasak devam mı? Herkese mi yasaklıyor merak ettim
Eşim üçüncü aydan sonra umutluydu sorduk ama yasak devam dediEvet her defasında ilaçları teyit ederken belirtiyorlarbiz bir ara boş bulunup sorduk, yok daha neler gibi baktı doktor
Canim benim doktorumda 12+1 de erkege benziyo dedi genelde tutuyo dedikleri kizimdada 12 inci haftamda soyledi sanirim bu haftalar cogu doktor tahminde bulunuyoArkadaşlar merhaba yeni üye değilim ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım cinsiyetini 12. Haftada öğrenen var mı acaba bizim doktorumuz görür gibi oldu ama 16 da net söylerim dedi salı günü belli olacak çok heyecanlıyım
Bir kez yaşamışsın benim de ilk çok merak ediyorum o hissi ben mi anlamıyorum acaba diyorumBİzim bebişler uslu olacak galiba benimkide haftada bir kez oynadı sadece
Bana yasaklanmadı, ve açıkçası pozisyon olarak vs pek dikkat ettiğimiz de söylenemez :/Bize doktor yasakladı ilişkiyi kaç aydır
Evet canım benimki de güldü erkeğe benziyor ama 16. Haftaya kadar değişebilir dediCanim benim doktorumda 12+1 de erkege benziyo dedi genelde tutuyo dedikleri kizimdada 12 inci haftamda soyledi sanirim bu haftalar cogu doktor tahminde bulunuyo
Benim de çıktı hatas oh ya buralar tamamen bitti dediğim yerlerden bileBenim de lazerle bitti bitecek olan tüylerim tekrar geri çıktı
Tutuyo demek kiBenimki erkek
AbooowwBakin şimdi size doktor randevularımı listeleyecegim.
Ayın 5i normal kadin doğuma aldim kan tahlili vs batırayım demiştim
ayin 6 si tip fakültesine hem ayrintili ultrason profesörler bakıyor hemde ilk girişim olsun diye gideceğim.
7si kizim kardeşini görmek istiyor .
5ini muhtemel iptal edeceğim
Teyzesi en son 12sinde gittim tammmm 25 gün olcakAboooww
Cocuk anne yeter ya beni herkese gostertme deyip doncek arkasini
Bunu görünce bebeğim bana alınıyo mu acaba dedim çünkü bi 7 ve13 haftalıkken gittim bi de 20 haftalıkken gidicemBakin şimdi size doktor randevularımı listeleyecegim.
Ayın 5i normal kadin doğuma aldim kan tahlili vs batırayım demiştim
ayin 6 si tip fakültesine hem ayrintili ultrason profesörler bakıyor hemde ilk girişim olsun diye gideceğim.
7si kizim kardeşini görmek istiyor .
5ini muhtemel iptal edeceğim
Canım ilk gebeliğinse ondan da olabilir. Bir de erkek bebekler daha erken oynuyor sanki. Kızlar daha geç. Benim diğer gebeliğin erkekti bu haftalarda gümbür gümbür oynardıBir kez yaşamışsın benim de ilk çok merak ediyorum o hissi ben mi anlamıyorum acaba diyorum
O zaman gor tabiTeyzesi en son 12sinde gittim tammmm 25 gün olcak
Benim de ilk ve erkek ama anlayamıyorum pek herkes kımıldıyo mu felan diyo bazen karnımda bişeler hissediyorum ama emin de olamıyorumCanım ilk gebeliğinse ondan da olabilir. Bir de erkek bebekler daha erken oynuyor sanki. Kızlar daha geç. Benim diğer gebeliğin erkekti bu haftalarda gümbür gümbür oynardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?