2021 Nisan Anneleri

İzmirli arkadaslar hepinize cok gecmis olsun bi daha gormeyiz insallah.3sene once gökova depreminde sabaha kadar artcilar yasadik aman dikkat edin hasarli binalarda gece kalmayin..cok cok cok gecmis olsun tekrar umarin can kaybi yoktur

Evet cnm edirneye şimdi yola çıkıcam
Orada okudum çok severim, gitmişken Aydında ciğerde yeseydin
Benim doktorumunda valikonagi caddesinde muayenesi, Hakan Çoker gözüm kapalı tavsiye ederim, hiç beklemezsiniz randevu saatleri konusunda genellikle titizler. Kızımda ilk 3 ay memorialda bir profesöre gidiyordum saatlerce beklediğim oluyordu en sonunda bunalıp Hakan beyi buldum iyi ki, şimdi tereddütsüz ikincisi için yine kendisiyle devam ediyorum.
Kızlar belli oldu cinsiyet sonunda oğlum oluyor
Gözün aydın sağlıcakla gelsin inşaallah

Hepinize geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Yıkılan evleri görünce okuldan gelip evlerini bu şekilde bulacak çocuklar geldi aklıma. Empati kurmaya kalbim dayanamayacak saatlerdir içim paramparça. Rabbim yardımcıları olsun

Geçmiş olsun kızlar haberleri canlı yayınları izledikçe kendimi tutamıyorum allahım yardımcıları olsun inşallah herkes sağ sağlim bir an önce kurtulsun

Bir kiz adres paylaşmış enkaz altındaymış şarjı bitecekmiş, su borusu patlamış bulunduğu bölgeye su doluyormuş, ay nasil ağladım. Çok çok kötü zor bir durum, gölcük depremi yaşamış biri olarak, çok zor bir şey deprem yasamak, Rabbim beterinden korusun, geçmiş olsun Izmirli arkadaşlarım

Öldü o boğularak

Izmirli arkadaslarim cok gecmis olsun Allah ordaki herkesin yardimcisi olsun, bir daha boyle felaketleri yasamayalim insallah..

Ben 7 yasinda gölcük depremini bu senede elazig depremini yasadim cok kotu bi durum izmirli arkadaslara cook gecmis olsun o psikolojiyi cok iyi biliyorum allah yardimciniz olsun kalbimiz izmirde gercekten devletimizde orda zaten cok sukur

Çok geçmiş olsun arkadaşlar kardeşimde Seferihisarda aklım gitti ulaşamayınca çok şükür iyiymiş inşallah kimse kötü haber almasın

Kızlar gebelikte böbrek ağrısı yaşayan var mı?Bel de olabilir tam anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…