2021 Nisan Anneleri

Canım o doğumları taksim Acıbadem’de yaptırıyor ve inanılmaz pahalı benim özel sağlık sigortam da yok öğretmenim o yüzden SSK anlaşmalı Koç üniversitesi hastanesine gitmeyi planlıyorum ben de senin gibi her seferinde son diyorum ama Bir türlü kopamadık

Gerçekten benim de öyle oldu. Acıbadem’de yaptırdığını bilmiyordum, duygusallığı bırakıp yoluma bakmam lazım bu durumdaben de öğretmenim canım, tamamlayıcı sigorta yaptırmıştık biz geçen yıl, onda ödediğin fiyat pek yüksek değil, ama adam akıllı bir tek medikal park var kapsadığı hastaneler arasında.

Canim cok geçmiş olsun insallah bi daha aynisini yasamazsiniz

Kızlar benim göbeğim kıllandı aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu umarım doğumdan sonra dökülür yağ kullanmadan önce başladı kıllanmalar

Kızlar benim göbeğim kıllandı aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu umarım doğumdan sonra dökülür yağ kullanmadan önce başladı kıllanmalar
Bende oldu maalesef ama ben yağ kullanmadan önce başladı . İgnelerden diye düşündüm hormonlar yapmış olabilir diye. Bir kadın doğumcunun videosunda görmüştüm doğumdan sonra dökülür diyordu. Ama ben rahatsız olduğum için ağda yapıyorum

Kizlar konu cinsiyetten acilmisken benim 12haftalik ultrason goruntume bakar misiniz?dr kiza benziyo demisti daha kontrole gidemedim tee 10kasimda gitcem iyice merak ettim.

Eklentiler

• Screenshot_20201030-214132.webp
    12 KB · Görüntüleme: 34
Çok teşekkürler. 13 Nisan’a denk geliyor tahmini doğum tarihi

Acaba neden kıllandım kızımda olmamıştı kendimden soğudum benim göbek de öyle 6 ,7 aylık gibi dokuzuncu ayda nasıl olacak acaba

Bende de oldu sanki daha önceden sarı olan ince tüyler kalınlaşıp siyahlaştı

Acaba neden kıllandım kızımda olmamıştı kendimden soğudum benim göbek de öyle 6 ,7 aylık gibi dokuzuncu ayda nasıl olacak acaba
Kizimda hic catlamamistim zaten gobus kucuktu simdi geriliyor aciyor bazen kasiniyor sanirim fena catlicam
Gobegi killanan arkadaslarin bebisleri erkek mi acaba? Oyle bi hurafe vardi acaba ondan mi ki?

Aynen öyle oldu uzadı da biraz ağdalık yani
Bende de oldu sanki daha önceden sarı olan ince tüyler kalınlaşıp siyahlaştı
geçmezse bir de oraya iğneli epilasyon gerekecek dünya para döktüm zaten iğneli eğilasyona benim kıl kökleri açık olduğu için lazer görmüyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…