Canım o doğumları taksim Acıbadem’de yaptırıyor ve inanılmaz pahalı benim özel sağlık sigortam da yok öğretmenim o yüzden SSK anlaşmalı Koç üniversitesi hastanesine gitmeyi planlıyorum ben de senin gibi her seferinde son diyorum ama Bir türlü kopamadıkBenim de en son 20.30'daydı,gidinceye kadar tedirgin gittim yanlışlık mı oldu acaba kapı duvar mıdır hastane diyeben de 13.haftamdayım,vitaminler aynı seninle, şimdi proluton coraspin ve oksapar kaldı. Onu 08.den 06.ya düşürdü çok şükür benim tamamlayıcı sigortam var, medikal parktan Emrah kızıldağ 'a gittim bir kez, onu da çok sevdim. Ama Aret hoca da hep ileriye dönük konuşuyor, ben gidicem demeye çekiniyorum tabi her kuruşuna değer o ayrı ama tüp bebek çok maliyetli, doğum ücreti ne kadar bilmiyorum burda sormadım hiç, diğer tarafta sigorta karşılayacak muayene ve doğumu. Bilemiyorum
Canım o doğumları taksim Acıbadem’de yaptırıyor ve inanılmaz pahalı benim özel sağlık sigortam da yok öğretmenim o yüzden SSK anlaşmalı Koç üniversitesi hastanesine gitmeyi planlıyorum ben de senin gibi her seferinde son diyorum ama Bir türlü kopamadık
Canim cok geçmiş olsun insallah bi daha aynisini yasamazsinizEvet cnm eşim işteydi gece gelecekti bende kızımla öğle uykusuna yatmıştım biranda savrularak uyandık kucakladığım gibi iki koltuk arasına girdik kafamızı yastıkla kapadım ama arkamda kolon vardı ittiriyordu arkamızdan çekmeceler açıldı yaşamünitesindekiler döküldükçe ben bitti dedim yıkılacak tam bitti derken bir daha geldi o en şiddetlisiydi kumanda filan düşünce önümüze kendimden çok bebeklerim için ağlamışım kızım anne ağlama diyince farkettim elim ayağım boşalmış oan, çok zormuş Rabbim tekrarını yaşatmasın kimselere çok şükür atlattık o halde evi bırakıp kaçtım evden anneme geldimBizim merkez üssüydü yer yerinden oynadı resmen
Ben de çok fazla oldu. Umarım dökülürKızlar benim göbeğim kıllandı aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu umarım doğumdan sonra dökülüryağ kullanmadan önce başladı kıllanmalar
Ben benKızlar benim göbeğim kıllandı aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu umarım doğumdan sonra dökülüryağ kullanmadan önce başladı kıllanmalar
Bende oldu maalesef ama ben yağ kullanmadan önce başladı . İgnelerden diye düşündüm hormonlar yapmış olabilir diye. Bir kadın doğumcunun videosunda görmüştüm doğumdan sonra dökülür diyordu. Ama ben rahatsız olduğum için ağda yapıyorumKızlar benim göbeğim kıllandı aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu umarım doğumdan sonra dökülüryağ kullanmadan önce başladı kıllanmalar
Battı balık yan gider o zaman.Kızlar hamilelikte göbekte çıkan tüyleri alınca sonra dökülmüyormuş, bilginiz olsun
Çok teşekkürler. 13 Nisan’a denk geliyor tahmini doğum tarihiNe güzel valla keyfine bak bence
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al canım. Nisan’da mı doğumun?
Ben de riskli gebelik yaşıyorum. Yaş 38, kilo, tiroid ve gebelik şekeri. Doktoru 12. haftada ilk defa gördüm. Diğer randevu 20. haftada.
Çok eziyet, ne gerek var takip gerektirecek bir sorun olmadıkça. Bir sorun varsa da bilgi vermeleri gerekir.
Gözün aydın tatlım. Hayırla, sağlıkla bebeğini al kucağına inşallah.
Benim 17. hafta itibari ile devam ediyor. Son haftalarda hergün sabahtan akşama kötü değilim neyseki.
Ne güzel yaa ben de hissetmek istiyorum
Canım sizde de yasak devam mı? Herkese mi yasaklıyor merak ettimKızlar hamilelikte göbekte çıkan tüyleri alınca sonra dökülmüyormuş, bilginiz olsun
Bende de oldu sanki daha önceden sarı olan ince tüyler kalınlaşıp siyahlaştıKızlar benim göbeğim kıllandı aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu umarım doğumdan sonra dökülüryağ kullanmadan önce başladı kıllanmalar
Kizimda hic catlamamistim zaten gobus kucuktu simdi geriliyor aciyor bazen kasiniyor sanirim fena catlicamAcaba neden kıllandım kızımda olmamıştı kendimden soğudum benim göbek de öyle 6 ,7 aylık gibi dokuzuncu ayda nasıl olacak acaba
Ne yalan soyliyim bende hep vardı zaten şuan yine varKizimda hic catlamamistim zaten gobus kucuktu simdi geriliyor aciyor bazen kasiniyor sanirim fena catlicam
Gobegi killanan arkadaslarin bebisleri erkek mi acaba? Oyle bi hurafe vardi acaba ondan mi ki?
Biri benim yaaaŞuan listeye gore 14 kisi cinsiyet ogrenememis daha
Valla benimki erkek ama hormonal bir durum bence buKizimda hic catlamamistim zaten gobus kucuktu simdi geriliyor aciyor bazen kasiniyor sanirim fena catlicam
Gobegi killanan arkadaslarin bebisleri erkek mi acaba? Oyle bi hurafe vardi acaba ondan mi ki?
Bende yoktu sari kucuk uc dort tane vardi simdi dumduz yukardan asagi cizilmis gibiNe yalan soyliyim bende hep vardı zaten şuan yine var
geçmezse bir de oraya iğneli epilasyon gerekecek dünya para döktüm zaten iğneli eğilasyona benim kıl kökleri açık olduğu için lazer görmüyor maalesefBende de oldu sanki daha önceden sarı olan ince tüyler kalınlaşıp siyahlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?