Çok geçmiş olsun canim Allah korusun bizde elazığ depremini yaşadık o cooook uzundu bu kısaymış Allahtan biraz daha surmediBaya felakette cokkkk korktum valla normalde calisiyodum eve geldim izin aldim deprem 6.8 oldu boyle bisi yasamadim hicc
Allah korusun canim çok dikkatli olun sığınacak yerler bulun kendinizi telkin edim naocaginizi konuşun mesela iki kanepe arası en iyi yer Allah o duruma düşürmesin en azından güvende hissedip psikolojiniz rahatlar . Biz elazığ depreminde çok kötü yasadikKızlar hiç bu kdr uzun süren şiddetli bir deprem yaşamamıştık geçmiş olsun İzmirim herşey boş ömür saniyelik
BilmiyorumKiiz yine migitmeden benm listeyi değiştir alınacak cocugum
Daha kız diyen olursa bi tane daha vardır ikizdir o yanına eklersinÇok geçmiş olsun canim Allah korusun bizde elazığ depremini yaşadık o cooook uzundu bu kısaymış Allahtan biraz daha surmedi
Allah korusun canim çok dikkatli olun sığınacak yerler bulun kendinizi telkin edim naocaginizi konuşun mesela iki kanepe arası en iyi yer Allah o duruma düşürmesin en azından güvende hissedip psikolojiniz rahatlar . Biz elazığ depreminde çok kötü yasadik
Bilmiyorumdegistiyim tamam ama kiz derlerse değişmem daha
Az şu içtiğim zman bende ağrı oluyo canm böbrekte suyu cogaltinca geciyoKızlar gebelikte böbrek ağrısı yaşayan var mı?Bel de olabilir tam anlayamadım.
3 litreden az içmem hiç.idrarda falan yanma yok zorlanma yok.ama tek taraflı bir ağrı var dünden beri inşallah sadece üşüttüğüm içindir.Az şu içtiğim zman bende ağrı oluyo canm böbrekte suyu cogaltinca geciyo
Ben varım canım böbrek büyümesi var bende,gebelikte bebeğin baskı yapmasıyla daha da ağrı hissedeceksin dedi doktor. Tek taraflı oluyor bide dik duramıyorum ben.Kızlar gebelikte böbrek ağrısı yaşayan var mı?Bel de olabilir tam anlayamadım.
Tesekkur ederim cok sagolunÇok geçmiş olsun canım İzmirli tüm arkadaşlara geçmiş olsun
Yaaa yine mi canım yaKızlar müsterih olun size bisi diyeceğim ban geliyor az kaldi
Amin canim cok sagolÇok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun
Kaç haftalıksınız canım benim oksapar doğuma kadar devam bir de coraspin bir tane vitamin bir de gyno ferro sanol kullanıyorum diğerlerini 12. Haftada bıraktık biraz rahatladım ben de bırakmayı düşünüyorum beklemek sıkıyor beni bir de hep geç saatlerde randevum en son 22:10 da randevu verdilerEvet ya başka güne vermiyorlarDediğim gibi Aret bey 'i çok seviyorum ama ilaçları tamamen bıraktıktan sonra daha mı sakin bir yere geçsem diyorum.
Karakız benim bebişin cinsiyeti belli olmadan erkek yapmıştın içine mi doğdu ben de belki tutar diye sana yazmadımKızlar müsterih olun size bisi diyeceğim ban geliyor az kaldi
Ben ben böbrek mi beş mi çıkaramadım bazı günler çok ağrı yapıyorKızlar gebelikte böbrek ağrısı yaşayan var mı?Bel de olabilir tam anlayamadım.
Bendensin sende, benim de cinsiyet yok tahmin bile yokKarakız benim bebişin cinsiyeti belli olmadan erkek yapmıştın içine mi doğdu ben de belki tutar diye sana yazmadım
Aynen canım ben sinüzit geçiriyorum baş ağrısı göz ağrısı burun tıkanıklığı falan var baya kötüyüm iki gündür de belde ara ara bi ağrı oluyor bazen sağda bazen sol da.Mesela şu an geçti ama 1 saat önce çok fenaydı.Ben ben böbrek mi beş mi çıkaramadım bazı günler çok ağrı yapıyor
Geçmiş olsun canımAynen canım ben sinüzit geçiriyorum baş ağrısı göz ağrısı burun tıkanıklığı falan var baya kötüyüm iki gündür de belde ara ara bi ağrı oluyor bazen sağda bazen sol da.Mesela şu an geçti ama 1 saat önce çok fenaydı.
Evet cnm eşim işteydi gece gelecekti bende kızımla öğle uykusuna yatmıştım biranda savrularak uyandık kucakladığım gibi iki koltuk arasına girdik kafamızı yastıkla kapadım ama arkamda kolon vardı ittiriyordu arkamızdan çekmeceler açıldı yaşamünitesindekiler döküldükçe ben bitti dedim yıkılacak tam bitti derken bir daha geldi o en şiddetlisiydi kumanda filan düşünce önümüze kendimden çok bebeklerim için ağlamışım kızım anne ağlama diyince farkettim elim ayağım boşalmış oan, çok zormuş Rabbim tekrarını yaşatmasın kimselere çok şükür atlattık o halde evi bırakıp kaçtım evden anneme geldimÇok geçmiş olsun canim Allah korusun bizde elazığ depremini yaşadık o cooook uzundu bu kısaymış Allahtan biraz daha surmedi
Allah korusun canim çok dikkatli olun sığınacak yerler bulun kendinizi telkin edim naocaginizi konuşun mesela iki kanepe arası en iyi yer Allah o duruma düşürmesin en azından güvende hissedip psikolojiniz rahatlar . Biz elazığ depreminde çok kötü yasadik
Bilmiyorumdegistiyim tamam ama kiz derlerse değişmem daha
Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınEvet cnm eşim işteydi gece gelecekti bende kızımla öğle uykusuna yatmıştım biranda savrularak uyandık kucakladığım gibi iki koltuk arasına girdik kafamızı yastıkla kapadım ama arkamda kolon vardı ittiriyordu arkamızdan çekmeceler açıldı yaşamünitesindekiler döküldükçe ben bitti dedim yıkılacak tam bitti derken bir daha geldi o en şiddetlisiydi kumanda filan düşünce önümüze kendimden çok bebeklerim için ağlamışım kızım anne ağlama diyince farkettim elim ayağım boşalmış oan, çok zormuş Rabbim tekrarını yaşatmasın kimselere çok şükür atlattık o halde evi bırakıp kaçtım evden anneme geldimBizim merkez üssüydü yer yerinden oynadı resmen
Kiz ne oldu ne yaptinKızlar müsterih olun size bisi diyeceğim ban geliyor az kaldi
Ben yasiyorum bol su ic baska caren yok dedi doktor kum doktum simdede bobregimde acilma olmus bebekden dolayi normal ama takip edelim dedi bide 2lt nin ustunde su ic dediKızlar gebelikte böbrek ağrısı yaşayan var mı?Bel de olabilir tam anlayamadım.
Cok gecmis olsun canim rabbim korusun inan tv karsisinda tuylerim diken ola ola izledim golcuk depremi zonguldagada fena vurmsru hic aklimdan cikmiyo o gece yasadiklarimEvet cnm eşim işteydi gece gelecekti bende kızımla öğle uykusuna yatmıştım biranda savrularak uyandık kucakladığım gibi iki koltuk arasına girdik kafamızı yastıkla kapadım ama arkamda kolon vardı ittiriyordu arkamızdan çekmeceler açıldı yaşamünitesindekiler döküldükçe ben bitti dedim yıkılacak tam bitti derken bir daha geldi o en şiddetlisiydi kumanda filan düşünce önümüze kendimden çok bebeklerim için ağlamışım kızım anne ağlama diyince farkettim elim ayağım boşalmış oan, çok zormuş Rabbim tekrarını yaşatmasın kimselere çok şükür atlattık o halde evi bırakıp kaçtım evden anneme geldimBizim merkez üssüydü yer yerinden oynadı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?