2021 Nisan Anneleri

Baya felakette cokkkk korktum valla normalde calisiyodum eve geldim izin aldim deprem 6.8 oldu boyle bisi yasamadim hicc
Çok geçmiş olsun canim Allah korusun bizde elazığ depremini yaşadık o cooook uzundu bu kısaymış Allahtan biraz daha surmedi
Kızlar hiç bu kdr uzun süren şiddetli bir deprem yaşamamıştık geçmiş olsun İzmirim herşey boş ömür saniyelik
Allah korusun canim çok dikkatli olun sığınacak yerler bulun kendinizi telkin edim naocaginizi konuşun mesela iki kanepe arası en iyi yer Allah o duruma düşürmesin en azından güvende hissedip psikolojiniz rahatlar . Biz elazığ depreminde çok kötü yasadik
Kiiz yine mi gitmeden benm listeyi değiştir alınacak cocugum
Bilmiyorum degistiyim tamam ama kiz derlerse değişmem daha

Daha kız diyen olursa bi tane daha vardır ikizdir o yanına eklersin şüphe bırakmadı artık

Kızlar gebelikte böbrek ağrısı yaşayan var mı?Bel de olabilir tam anlayamadım.
Ben varım canım böbrek büyümesi var bende,gebelikte bebeğin baskı yapmasıyla daha da ağrı hissedeceksin dedi doktor. Tek taraflı oluyor bide dik duramıyorum ben.

İzmir'deki tüm arkadaşlarıma depremi hissedenlere çok çok geçmiş olsun Allah'ım ülkemizi milletimizi koru

Evet ya başka güne vermiyorlar Dediğim gibi Aret bey 'i çok seviyorum ama ilaçları tamamen bıraktıktan sonra daha mı sakin bir yere geçsem diyorum.
Kaç haftalıksınız canım benim oksapar doğuma kadar devam bir de coraspin bir tane vitamin bir de gyno ferro sanol kullanıyorum diğerlerini 12. Haftada bıraktık biraz rahatladım ben de bırakmayı düşünüyorum beklemek sıkıyor beni bir de hep geç saatlerde randevum en son 22:10 da randevu verdilerdedim Aret hoca eve gidiyor mu diye güldüler

Ben ben böbrek mi beş mi çıkaramadım bazı günler çok ağrı yapıyor
Aynen canım ben sinüzit geçiriyorum baş ağrısı göz ağrısı burun tıkanıklığı falan var baya kötüyüm iki gündür de belde ara ara bi ağrı oluyor bazen sağda bazen sol da.Mesela şu an geçti ama 1 saat önce çok fenaydı.

Geçmiş olsun canım

Bendensin sende, benim de cinsiyet yok tahmin bile yok Muhittin cim bana erkek yazmış. Bakalım doğru mu malum oldu ona 3 hafta sonra öğrenicem.
Bence Muhittin baktı sayfa erkek kaynıyor hepsine erkek yazdı nasılsa erkek olacak diye

Evet cnm eşim işteydi gece gelecekti bende kızımla öğle uykusuna yatmıştım biranda savrularak uyandık kucakladığım gibi iki koltuk arasına girdik kafamızı yastıkla kapadım ama arkamda kolon vardı ittiriyordu arkamızdan çekmeceler açıldı yaşamünitesindekiler döküldükçe ben bitti dedim yıkılacak tam bitti derken bir daha geldi o en şiddetlisiydi kumanda filan düşünce önümüze kendimden çok bebeklerim için ağlamışım kızım anne ağlama diyince farkettim elim ayağım boşalmış oan, çok zormuş Rabbim tekrarını yaşatmasın kimselere çok şükür atlattık o halde evi bırakıp kaçtım evden anneme geldim Bizim merkez üssüydü yer yerinden oynadı resmen

Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın nasıl panik yapmissinizdir, umarım bu korkuyu en kısa zamanda atlatirsiniz

Kızlar müsterih olun size bisi diyeceğim ban geliyor az kaldi
Kiz ne oldu ne yaptin
Kızlar gebelikte böbrek ağrısı yaşayan var mı?Bel de olabilir tam anlayamadım.
Ben yasiyorum bol su ic baska caren yok dedi doktor kum doktum simdede bobregimde acilma olmus bebekden dolayi normal ama takip edelim dedi bide 2lt nin ustunde su ic dedi

Cok gecmis olsun canim rabbim korusun inan tv karsisinda tuylerim diken ola ola izledim golcuk depremi zonguldagada fena vurmsru hic aklimdan cikmiyo o gece yasadiklarimAllahim yardim etsin ulkemizi feraha cikarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…