2021 Nisan Anneleri

Benim de ilk ve erkek ama anlayamıyorum pek herkes kımıldıyo mu felan diyo bazen karnımda bişeler hissediyorum ama emin de olamıyorum
Sabah ac karnina yani karniniz sis degilken cok iyi anlasiliyo tabi acken bazen oynamiyo biraz bisi yiyip yatin ayaklarinizi uzatin elinizi kasik bolgenize koyun bekleyin yarim saat felan kesin hissedersiniz
dun tekmesini bariz bi sekilde disardan hissettim sizin haftanizda iyi bence hissediyorsunuzdur

Kizlar bu renkli ultrasona girmek icin dr mu yonlendiriyo yoksa biz kafamiza gore gidip sira mi alıyoruz? 19.haftada randevum renkli randevusu icin gec kalicam gibi

Azze canım yalnız değilsin bende 6 ve 12. Haftada gittim üçüncü gidişim için daha randevu almadım haftaya giderim büyük ihtimal

Kızlar birde sizin karnınızda siyah dikey çizgi oluştu mu? Oğlumda hatırlıyorum hemen belirmişti şuan daha bişey oluşmadı

Tamam denicem bunu

Kizlar bu renkli ultrasona girmek icin dr mu yonlendiriyo yoksa biz kafamiza gore gidip sira mi alıyoruz? 19.haftada randevum renkli randevusu icin gec kalicam gibi
Doktorum beni 19+2 de kontrole çağırdı. O kontrolde detaylı ultrasonun detaylarını söyleyecekmiş. Randevuyu da o ayarlayacak herhalde ben şu an öyle bekliyorum umarım o ayarlar da ortalarda kalmam

Kızlar birde sizin karnınızda siyah dikey çizgi oluştu mu? Oğlumda hatırlıyorum hemen belirmişti şuan daha bişey oluşmadı
Benim de kızımda belirmişti siyah çizgi ama şu an hiçbir şey yok

İnan bende onu cok merak ediyorm ddaha 10gun beklicem civdiyiyoyum
Değişmezse alışverişe başlıcaz
Evet normal doktora gidiyorsun o randevu verdiyor
Benim aşağıya dikey bisey var

Bacim 19 aralikda degilmiydi senin aurintili ultroson

Gunaydin kizlar ❤bende tuylenme yok gobegimden asagi kizimda cizgi olmustu kahverengi bunda henuz olmadi.Birde tetonoz asisina giden oldumu aramizda 16+0 dolunca gel dediler bana var daha gitmeme doktorda aşini ol dedi o gun rutin kan tahlili yapackmis aile hekimligi ve onlarin verecegi ekstra d vit ve baska bisi verirseler kullan dedi

Değişmezse alışverişe başlıcaz

Evet normal doktora gidiyorsun o randevu verdiyor

Benim aşağıya dikey bisey var
Ben patik ordum iki tane
Cinsiyeti ogreneyim bebek battaniyesine baslicam insallah
Daha alisveris yaptirmaz benim herif besik diyoz adam kaplumbaga kabugu getirem ben sana diyo dogumda gitsin alsin

Benim 18+1 de kan alinacak 18+3 de asi var benim niye gec ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…