Sabah ac karnina yani karniniz sis degilken cok iyi anlasiliyo tabi acken bazen oynamiyo biraz bisi yiyip yatin ayaklarinizi uzatin elinizi kasik bolgenize koyun bekleyin yarim saat felan kesin hissedersinizBenim de ilk ve erkek ama anlayamıyorum pek herkes kımıldıyo mu felan diyo bazen karnımda bişeler hissediyorum ama emin de olamıyorum
O zaman gor tabi
En son 12 haftalikken gordum bebisimi
19.haftada gorcem bi daha
Benimkide dicek anne hic gelmeseydin niye zahmet ettin
Covid olmasaydi bos birakmazdim ben yavrumu teyzesi enfekte olmayalim
İnan bende onu cok merak ediyorm ddaha 10gun beklicem civdiyiyoyum13+2 yken cinsiyet söyledi bakalim yanılma olacakmı
Benim var ama cinsiyet bilmiyom kiz gibi demisti drKızlar birde sizin karnınızda siyah dikey çizgi oluştu mu? Oğlumda hatırlıyorum hemen belirmişti şuan daha bişey oluşmadı
evet cok sükürHaklisin canim neyseki yolu yariladik katlancaz artik
Tamam denicem bunuSabah ac karnina yani karniniz sis degilken cok iyi anlasiliyo tabi acken bazen oynamiyo biraz bisi yiyip yatin ayaklarinizi uzatin elinizi kasik bolgenize koyun bekleyin yarim saat felan kesin hissedersiniz
dun tekmesini bariz bi sekilde disardan hissettim sizin haftanizda iyi bence hissediyorsunuzdur
Fena olmazdı valla
Doktorum beni 19+2 de kontrole çağırdı. O kontrolde detaylı ultrasonun detaylarını söyleyecekmiş. Randevuyu da o ayarlayacak herhalde ben şu an öyle bekliyorum umarım o ayarlar da ortalarda kalmamKizlar bu renkli ultrasona girmek icin dr mu yonlendiriyo yoksa biz kafamiza gore gidip sira mi alıyoruz? 19.haftada randevum renkli randevusu icin gec kalicam gibi
Canım yavrularımızAzze canım yalnız değilsin bende 6 ve 12. Haftada gittim üçüncü gidişim için daha randevu almadım haftaya giderim büyük ihtimal
Benim de kızımda belirmişti siyah çizgi ama şu an hiçbir şey yokKızlar birde sizin karnınızda siyah dikey çizgi oluştu mu? Oğlumda hatırlıyorum hemen belirmişti şuan daha bişey oluşmadı
Değişmezse alışverişe başlıcazİnan bende onu cok merak ediyorm ddaha 10gun beklicem civdiyiyoyum
Evet normal doktora gidiyorsun o randevu verdiyorKizlar bu renkli ultrasona girmek icin dr mu yonlendiriyo yoksa biz kafamiza gore gidip sira mi alıyoruz? 19.haftada randevum renkli randevusu icin gec kalicam gibi
Benim aşağıya dikey bisey varKızlar birde sizin karnınızda siyah dikey çizgi oluştu mu? Oğlumda hatırlıyorum hemen belirmişti şuan daha bişey oluşmadı
Bacim 19 aralikda degilmiydi senin aurintili ultrosonBakin şimdi size doktor randevularımı listeleyecegim.
Ayın 5i normal kadin doğuma aldim kan tahlili vs batırayım demiştim
ayin 6 si tip fakültesine hem ayrintili ultrason profesörler bakıyor hemde ilk girişim olsun diye gideceğim.
7si kizim kardeşini görmek istiyor .
5ini muhtemel iptal edeceğim
Ben patik ordum iki taneDeğişmezse alışverişe başlıcaz
Evet normal doktora gidiyorsun o randevu verdiyor
Benim aşağıya dikey bisey var
Benim 18+1 de kan alinacak 18+3 de asi var benim niye gec kiGunaydin kizlar ❤bende tuylenme yok gobegimden asagi kizimda cizgi olmustu kahverengi bunda henuz olmadi.Birde tetonoz asisina giden oldumu aramizda 16+0 dolunca gel dediler bana var daha gitmeme doktorda aşini ol dedi o gun rutin kan tahlili yapackmis aile hekimligi ve onlarin verecegi ekstra d vit ve baska bisi verirseler kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?