Senin dr acaba renkli bakiyo mu belki kendi yapiyodurDoktorum beni 19+2 de kontrole çağırdı. O kontrolde detaylı ultrasonun detaylarını söyleyecekmiş. Randevuyu da o ayarlayacak herhalde ben şu an öyle bekliyorum umarım o ayarlar da ortalarda kalmam
Gec degildir cnm 20.haftaya kadr oluyor sanirim sadece ben kac kez aradilar gitmedim kan vermeye oyuzden 16+0 dolunca hemen gel dediler sanirimBenim 18+1 de kan alinacak 18+3 de asi var benim niye gec ki
O şehir hastanesi tip hastanesinde profosorlor bakıyor keske alabilsem randevu 2.5 haftadır uğraşıyordum insllah renkliyide alirimBacim 19 aralikda degilmiydi senin aurintili ultroson
22.hafta en iyi olcum olan hafta diolar bosver alirsin illa randevu daha cok varGünaydın kızlarben dün gittim randevu almayi unuttum ya ordakide bisey demedi arabaya bindim yolu yarıladım aklıma geldi bebemi görünce herşeyi unuttum
2 kere mi ayrintili yapilcak yani anlamadimO şehir hastanesi tip hastanesinde profosorlor bakıyor keske alabilsem randevu 2.5 haftadır uğraşıyordum insllah renkliyide alirim
Doktorum ya tıp fakültesine ya da laboratuvara yönlendiriyorum dedi randevuyu da o ayarlayacak diye düşünüyorum yani inşallahSenin dr acaba renkli bakiyo mu belki kendi yapiyoduro zaman ortada kalmazsin
7yil once 2ay onceden zorla sira almistim uni hastanesinden..tasindik simdiki ilcede devlette yok gibi ondan kafam karisik
Aile hekimliği bana tatanoz aşısı için 20. Haftada gel dedilerGunaydin kizlar ❤bende tuylenme yok gobegimden asagi kizimda cizgi olmustu kahverengi bunda henuz olmadi.Birde tetonoz asisina giden oldumu aramizda 16+0 dolunca gel dediler bana var daha gitmeme doktorda aşini ol dedi o gun rutin kan tahlili yapackmis aile hekimligi ve onlarin verecegi ekstra d vit ve baska bisi verirseler kullan dedi
Benimki kızKizimda hic catlamamistim zaten gobus kucuktu simdi geriliyor aciyor bazen kasiniyor sanirim fena catlicam
Gobegi killanan arkadaslarin bebisleri erkek mi acaba? Oyle bi hurafe vardi acaba ondan mi ki?
Ben gittim canım pazartesi aşı oldumGunaydin kizlar ❤bende tuylenme yok gobegimden asagi kizimda cizgi olmustu kahverengi bunda henuz olmadi.Birde tetonoz asisina giden oldumu aramizda 16+0 dolunca gel dediler bana var daha gitmeme doktorda aşini ol dedi o gun rutin kan tahlili yapackmis aile hekimligi ve onlarin verecegi ekstra d vit ve baska bisi verirseler kullan dedi
Aaaa gerçekten mi şuan Emrah hocadan çıktımBenim de en son 20.30'daydı,gidinceye kadar tedirgin gittim yanlışlık mı oldu acaba kapı duvar mıdır hastane diyeben de 13.haftamdayım,vitaminler aynı seninle, şimdi proluton coraspin ve oksapar kaldı. Onu 08.den 06.ya düşürdü çok şükür benim tamamlayıcı sigortam var, medikal parktan Emrah kızıldağ 'a gittim bir kez, onu da çok sevdim. Ama Aret hoca da hep ileriye dönük konuşuyor, ben gidicem demeye çekiniyorum tabi her kuruşuna değer o ayrı ama tüp bebek çok maliyetli, doğum ücreti ne kadar bilmiyorum burda sormadım hiç, diğer tarafta sigorta karşılayacak muayene ve doğumu. Bilemiyorum
Bana yasaklanmadı, ve açıkçası pozisyon olarak vs pek dikkat ettiğimiz de söylenemez :/
İlk gebeliğim canım erkek benim de dört gözle bekliyorum bakalım 1 hafta sonra hissederim heraldeCanım ilk gebeliğinse ondan da olabilir. Bir de erkek bebekler daha erken oynuyor sanki. Kızlar daha geç. Benim diğer gebeliğin erkekti bu haftalarda gümbür gümbür oynardı
Peki 20.haftadan önce vurulmama sebebi neymişArkadaşlar sağlık ocağı aşı için beni iki gün sonraya çağırmıştı ama doktorum 20. Haftadan önce asla vurulma dedi ertelettim ,sizlerde doktorunuza muhakkak danışın
Merak ettim acaba neden ki. Çünkü ben 18.haftam da oldum. 1 ay sonra tekrar çağırdılar ikinci içinSormadım tam odadan çıkarken aklıma geldi öyle demistm çağırdılar diye
Aaaa dünya ne kadar küçükAaaa gerçekten mi şuan Emrah hocadan çıktımbende bahçecide tüp bebek ile hamile kaldım sonra Emrah hocaya devam ettim ve kendisinden inanılmaz memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?