2021 Nisan Anneleri

Doktorum beni 19+2 de kontrole çağırdı. O kontrolde detaylı ultrasonun detaylarını söyleyecekmiş. Randevuyu da o ayarlayacak herhalde ben şu an öyle bekliyorum umarım o ayarlar da ortalarda kalmam
Senin dr acaba renkli bakiyo mu belki kendi yapiyodur o zaman ortada kalmazsin
7yil once 2ay onceden zorla sira almistim uni hastanesinden..tasindik simdiki ilcede devlette yok gibi ondan kafam karisik

Günaydın kızlar ben dün gittim randevu almayi unuttum yaordakide bisey demedi arabaya bindim yolu yarıladım aklıma geldi bebemi görünce herşeyi unuttum

Senin dr acaba renkli bakiyo mu belki kendi yapiyodur o zaman ortada kalmazsin
7yil once 2ay onceden zorla sira almistim uni hastanesinden..tasindik simdiki ilcede devlette yok gibi ondan kafam karisik
Doktorum ya tıp fakültesine ya da laboratuvara yönlendiriyorum dedi randevuyu da o ayarlayacak diye düşünüyorum yani inşallah

Bebeğin hareketlerini hiç hissetmeyen ben mi varım ben hiçbir şey hissetmiyorum ya karnım da hala varla yok arası. Yarın 17. Hafta bitiyor artık hamile görünmek hissetmek istiyorum

Ben bebeği çok net hissediyordum üç dört gundur.ama iki gündür hareketleri durdu gibi hicbisey hissetmiyorum normal midir acaba bu

Aile hekimliği bana tatanoz aşısı için 20. Haftada gel dediler

Ben gittim canım pazartesi aşı oldum

Aaaa gerçekten mi şuan Emrah hocadan çıktım bende bahçecide tüp bebek ile hamile kaldım sonra Emrah hocaya devam ettim ve kendisinden inanılmaz memnunum

Günaydın anneler, bugün 17. Haftadan merhaba ve randevum vardı doktor kilo vermişsin yemene dikkat etmiyor musun dye biraz söylendi dedim covid atlattım hee tamam dedi ama kwndini zorlamışsın bebek iki büklüm duruyor dedi önce tera dönmüş baş aşağı sonra kafasını sokmuş araya 190 gr olmuş gayet uyumlu hatasıyla dedi 3 lü tarama önerdi ama düşünmüyorum ayrıntılı yaptırıcam nasipse. Ve bugün den bir kare iki büklüm oğluşum

Eklentiler

• IMG_20201031_114444.webp
    65 KB · Görüntüleme: 67
Bana yasaklanmadı, ve açıkçası pozisyon olarak vs pek dikkat ettiğimiz de söylenemez :/
Canım ilk gebeliğinse ondan da olabilir. Bir de erkek bebekler daha erken oynuyor sanki. Kızlar daha geç. Benim diğer gebeliğin erkekti bu haftalarda gümbür gümbür oynardı
İlk gebeliğim canım erkek benim de dört gözle bekliyorum bakalım 1 hafta sonra hissederim heralde

Arkadaşlar sağlık ocağı aşı için beni iki gün sonraya çağırmıştı ama doktorum 20. Haftadan önce asla vurulma dedi ertelettim ,sizlerde doktorunuza muhakkak danışın

Arkadaşlar sağlık ocağı aşı için beni iki gün sonraya çağırmıştı ama doktorum 20. Haftadan önce asla vurulma dedi ertelettim ,sizlerde doktorunuza muhakkak danışın
Peki 20.haftadan önce vurulmama sebebi neymiş

Aaaa gerçekten mi şuan Emrah hocadan çıktım bende bahçecide tüp bebek ile hamile kaldım sonra Emrah hocaya devam ettim ve kendisinden inanılmaz memnunum
Aaaa dünya ne kadar küçük Senin memnun olmana çok sevindim, demek ki doğru yoldayım ben daha bir kez gittim, numarasını falan da verdi hemen çok ilgili bir doktor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…