2021 Nisan Anneleri

Kizlar konu cinsiyetten acilmisken benim 12haftalik ultrason goruntume bakar misiniz?dr kiza benziyo demisti daha kontrole gidemedim tee 10kasimda gitcem iyice merak ettim.
Görüntüleirmşz çok benziyor son gidişimde bana da net olmamakla birlikte kız giib demişti

Eklentiler

• IMG_20201009_113156.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 123
Ben bogazimdan zorluyum bu hafta tikiniyom sonra bulantidan uyanamiyom
Ayy dahada korktum simdi benm kesenin altinda kanama alani vardi son kontrolde bide ben herkul gini kisliklari yorganlari bazayi dolaplari tirmandim

Görüntüleirmşz çok benziyor son gidişimde bana da net olmamakla birlikte kız giib demişti
İnsallah degismez ya dr oglan derse bide ona alismak lazim..
Senin kontrol ne zaman canm benden once gidersen eger cinsiyetini ogrenmek isterim

Ben bogazimdan zorluyum bu hafta tikiniyom sonra bulantidan uyanamiyom

Ayy dahada korktum simdi benm kesenin altinda kanama alani vardi son kontrolde bide ben herkul gini kisliklari yorganlari bazayi dolaplari tirmandim
Korkma canım birşey olmaz Allahın izniyle, tabiki dikkat etmek gerekiyor ama biz naparsak yapalım olcagı varsa olur Allah korusun

İnsallah degismez ya dr oglan derse bide ona alismak lazim..
Senin kontrol ne zaman canm benden once gidersen eger cinsiyetini ogrenmek isterim
Ben umarım değişir diyorum 3kızım var bir de oğluşum olsun inşallah ama sanmıyorum değişeceğini hoş kesin de irşey demedi ama olsun. Hayırlı sağlıklı azada noksansız bir evlat versin Rabbim

2 kere mi ayrintili yapilcak yani anlamadim
Yok canim diğerini iptal edicem eğer tarih alabilirsem
Bebeğin hareketlerini hiç hissetmeyen ben mi varım ben hiçbir şey hissetmiyorum ya karnım da hala varla yok arası. Yarın 17. Hafta bitiyor artık hamile görünmek hissetmek istiyorum
Bennnnn gece hissediyorum çok nadir 2 oynuyorsa 3 gün oynamiyor
Ben bebeği çok net hissediyordum üç dört gundur.ama iki gündür hareketleri durdu gibi hicbisey hissetmiyorum normal midir acaba bu
Aynenn aynenn aynenn kızımda hergun hissederdim

Şey dedi ama bak erkek ve kız organları ilk etapta aynı şekilde görünürmüş sadece kızın üreme organının dış kısmının oluşumu 16. Haftaya kadar tamamlanmadığı için net birşey söyleyemiyoruz o yüzden bekleyelim dedi Allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize de kızın da erkeğin de ayrı bir güzelliği tatlılığı var

Yok canim diğerini iptal edicem eğer tarih alabilirsem

Bennnnn gece hissediyorum çok nadir 2 oynuyorsa 3 gün oynamiyor

Aynenn aynenn aynenn kızımda hergun hissederdim
Yani sende bazı gunler hissedip bazı günler hissetmiyorsun doğru anladım dimi canım
Sürekli kendimi dinliyorum acaba oynadimi diye hareket arıyorum ama iki gündür yok

Ben umarım değişir diyorum 3kızım var bir de oğluşum olsun inşallah ama sanmıyorum değişeceğini hoş kesin de irşey demedi ama olsun. Hayırlı sağlıklı azada noksansız bir evlat versin Rabbim
Allah bagislasin canim benmde bi kizim var omurleri uzun olsun insallah
Aslinda benm de bi oglum olsa fena olmaz ama dr bi kiz bi erkek deyince insan bi garip olur gibime geliyor
Battaniyeye baslicam ya mavi renk koycam illa kizda olsa erkek de bi hos geliyor
Ama kizlar da cok seker nazli nazli oluyor
Amaannn saglikli olsunda cinsiyeti ne olursa olsun sag salim kucagimiza alalim da gerisi teferruat

Calisiyormusun sen cnm eger calisiyrsan 14 gun karantina uygulaman gerek negatif ciksanda ben oyle biliyorm temasli olanlarada karantina uygulaniyor Allah sifa versin gecmis olsn
Calisiyorum canim sonucum negatif cikti yani annemler ayri yerde ben ayri yerde gorusmedikde mecbur kullanmak zorundayim oyle mi

Yani iste boyle soylemesi daha mantikli ama genelde erkeklerinki hemen belli olurmus kizlara gore daha cikik olurmus mesela benim kizimda ayni doktorum 12 haftamda yuzde 90 kiz dedi dahada degismedi yani iyi usta bi doktor anliyo hemen. Bundada 12 haftada erkege benziyo dedi devlete gittigimdede 13+5 olmustuk ozamanda erkege benzettiler bilemiyorum artik herseyin hayirlisi tabi canim. Rabbim herkezin gonlune gore nasip etsin

İnşallah canım benim

Calisiyorum canim sonucum negatif cikti yani annemler ayri yerde ben ayri yerde gorusmedikde mecbur kullanmak zorundayim oyle mi
Temasli olarak geciyorsanz evet.Esim sadece 10 sn ye ayni odada bulundu pozitif cikan biriyle esimide karantinaya aldilar ozmn

Kizlaarrr bu 4d ultrason resimlerinden anlayan var mi?? Benim içime hep erkek doğuyordu ama doktor kız dedi.. Bir anlayan daha baksa da artık bende tam emin olabilsem keşkee

Kızlar 15+5 günlük olduk. 2-3gündür.sağ göğsümün altından yaklaşık bir karış aşağısında ara ara bir hareketlilik hissediyorum hani ileri haftalarda takla atar tekme atar ya bebek o şekilde bir hareketlilik dışarıdan baktığımda olmuyor. Bağırsak hareketi mi dedim ama değil resmen kıpır kıpır. Erken değil mi bu haftalarda bu kadar hareket kızlarımda hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum. Haöilelğimin ilk hatalarından beri hissediyorum seğirme gibi falan oluyordu ama bu çok garip canımı yakıyor neredeyse. Acaba sorun mu var diyorum kendimce anlamadım ya var mı benim durumumda olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…