2021 Nisan Anneleri

Kizlaarrr bu 4d ultrason resimlerinden anlayan var mi?? Benim içime hep erkek doğuyordu ama doktor kız dedi.. Bir anlayan daha baksa da artık bende tam emin olabilsem keşkee
Ysmnondr bak arkadaş renklide kiz dediler ama diğer renkli erkekti
Evet 1 ay kadar kızım diye diye gezdim bende sonra erkek dediler artık net erkek herşey olabilir yanimerak ettim fotonu at bakiim

Valla canım ne bileyim bünye meselesi herkeste farklı oluyor hamilelik benim diğer kızlarımda çok kusmam oldu bunda hiç olmadı mesela

Benm sipa yemek yediğimde çok mutlu oluyo galiba kıpır kıpır içim bi tekme dha geldi bu akşam tam ortadan sağlam vurdu ama dalgalandı göbüşüm oncesindede bi gerindi kurban olduğum

İdrar tahlilimde glikoz çıktı. İlk hamileliğimde de böyleydi. Açlık-tokluk şekeri normal olsa da bu durum korkutuyor beni. Doktorum da çıkmaması lazım, takip edelim yine dedi. Haftaya kontrolde ne diyecek bakalım.

Umarım insülin kullanmanıza gerek kalmaz. Diyet de zorluyor insanı hamilelikte tabi tam buğday ekmeğinde şeker mi varmış

Omur boyu koruyuculugu olmaz tetonozun 5 yilda bir yapiliyor ben bekarken isim dolayisiyla olmstm tek doz sonra evlendim hamile kaldim tekrar basladik oldm simdi aradan 8 yil gecti 5 doza tamamlamam gerek koruyuculugu gecti cunku
Saglik ocaginda bana oyle demislerdi,bende sorayim bari ne zaman yaptirmam lazim diye. Dogum sonrasida gidip yaptirinca artik bundan sonra omur boyu gerek yok demisti.Gidip yaptirayim bari,aramadilar da beni.18 mi bekliolar acaba.

Benim de oğlum olacak. Ekler misiniz? :)

Gözünüz aydın. Nifty anneden kan alınıp yurt dışında yapilan tahlil mi? Bizden ikili test istenmişti. Sonuç malum şimdi. Bizdende istiyorlar
Teşekkür ederim. Kusura bakmayın, ben yeni gördüm mesajınızı. Evet anne kanı ile bebek kanı ayrıştırılıp bebeğin DNA'sı inceleniyor yurtdışında. Siz yaptırdınız mı?

Aaaa dünya ne kadar küçük Senin memnun olmana çok sevindim, demek ki doğru yoldayım ben daha bir kez gittim, numarasını falan da verdi hemen çok ilgili bir doktor sağolsun
Canım sende nifty testi yaptırdın mi? Merak ettim herkesten mi istiyor?Bu arada kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…