- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Anladim canim mecbur kalicaz karantinayaTemasli olarak geciyorsanz evet.Esim sadece 10 sn ye ayni odada bulundu pozitif cikan biriyle esimide karantinaya aldilar ozmn
Benimde oldu gecen gun bebek mi bagirsak mi bilemedim canim yandi baya 2-3gun surdu sonra hareketler azaldi gecen gun kasiklarima indi 2-3gun hareketleri baya canimi yakti oturamadm bile belki bebek buyuyodur canim her hamilelik ayni olcqk diye bisey yok sonuctaKızlar 15+5 günlük olduk. 2-3gündür.sağ göğsümün altından yaklaşık bir karış aşağısında ara ara bir hareketlilik hissediyorum hani ileri haftalarda takla atar tekme atar ya bebek o şekilde bir hareketlilik dışarıdan baktığımda olmuyor. Bağırsak hareketi mi dedim ama değil resmen kıpır kıpır. Erken değil mi bu haftalarda bu kadar hareket kızlarımda hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum. Haöilelğimin ilk hatalarından beri hissediyorum seğirme gibi falan oluyordu ama bu çok garip canımı yakıyor neredeyse. Acaba sorun mu var diyorum kendimce anlamadım ya var mı benim durumumda olan
Valla ben anlamiyorm ama doktorun eger kesin konusadiysa tekrar bi git dayanamiyosan illa ogreneyim diosanBen bakınca küçük bir şeyler
görüyorum sanki bacağın arasında..
doktorlar da yanılabiliyorlar o yüzden anlayan biri varsa diye baksa keşke
Aynı yerde miydi senin de kuzum benim kasuklara falan inmiyor hep aynı yerde her zaman olmuyor ama bilemedim. Ben bu bebişimi ilk haftalardan beri hissediyorum sen ne zaman hissetmeye başladınBenimde oldu gecen gun bebek mi bagirsak mi bilemedim canim yandi baya 2-3gun surdu sonra hareketler azaldi gecen gun kasiklarima indi 2-3gun hareketleri baya canimi yakti oturamadm bile belki bebek buyuyodur canim her hamilelik ayni olcqk diye bisey yok sonucta
Ayni sag tarafta kastettigin yerdeydi bi kac kere de gobegimin yanindaydi gece olmustu ama benm.gunduz hareket ettigimden pek bilmiyomAynı yerde miydi senin de kuzum benim kasuklara falan inmiyor hep aynı yerde her zaman olmuyor ama bilemedim. Ben bu bebişimi ilk haftalardan beri hissediyorum sen ne zaman hissetmeye başladın
Benim kasigima zorladigimdan indi biraz agir is yaptimAyni sag tarafta kastettigin yerdeydi bi kac kere de gobegimin yanindaydi gece olmustu ama benm.gunduz hareket ettigimden pek bilmiyom
Ben 9+3de segirme hissettim 2gun sonra kesildi ara ara segirme devam etti ama tam olarak 13+0da hareketlerini hissetmeye basladim
Yok canım benim aynı yerde her zaman olmuyor ara ara gece gündüz özellikle bugün çok fazla hissettim. Aynı sıkıntı sağa sola kaymıyor hep aynı yerdeAyni sag tarafta kastettigin yerdeydi bi kac kere de gobegimin yanindaydi gece olmustu ama benm.gunduz hareket ettigimden pek bilmiyom
Ben 9+3de segirme hissettim 2gun sonra kesildi ara ara segirme devam etti ama tam olarak 13+0da hareketlerini hissetmeye basladim
Bilmem ki kuzum benim 1gun sagda bi gun gobegimin yaninda bi gun yine sagda oldu.. asagi dusmeseydi devam ederdi belki bilmiyom bu ded8igim 1haftadr oluyo ..asagida beni baya zorluyo ama belime cok vuruyor 3gundur bel agrim hic dinmedi 9aylik gibi zorlaniyom oturup kalkmada yatakta donmede sence bu normal mi?Yok canım benim aynı yerde her zaman olmuyor ara ara gece gündüz özellikle bugün çok fazla hissettim. Aynı sıkıntı sağa sola kaymıyor hep aynı yerde
Kizlaarrr bu 4d ultrason resimlerinden anlayan var mi?? Benim içime hep erkek doğuyordu ama doktor kız dedi.. Bir anlayan daha baksa da artık bende tam emin olabilsem keşkee
Ikra meyra ya sorar mısın?Sizce ne cinsiyeti
Erkek gibiSizce ne cinsiyeti
Evet baya düşükmüş. Benim genelde 106 ile 134 arası çıkıyor. Doktora sor mutlaka.Edibe12 canım dün kahvaltiya basladigim andan tam 1 saat sonra gidip kan verdim. Kahvaltıda 1.5 ince dilim tam buğday ekmeği, biraz peynir yogurt yumurta domates yedim. Kan sekerim 73 çıkmış. Gecen ay sadece açlık baktirmistim biri 97 biri 92 cikmisti. Tokluk düşük gibi geldi. Senin kac cikiyor diyet yaparken?
Kiz gibi :)Sizce ne cinsiyeti
Açlık-tokluk şekeriniz mi böyle çıkıyor?Evet baya düşükmüş. Benim genelde 106 ile 134 arası çıkıyor. Doktora sor mutlaka.
Arkadaş anlıyor mu??:)
Seninki çok ideal. Bende gebelik şekeri var ve şekerim yüksek. Muhtemelen yakında insülin kullanmam gerekecek. Hatta bugün tam buğday ekmeği ile tabela peynirli tost yedim ve 1 saat sonra 172 çıktı. Durumum çok vahim yani. Sonra baktım tam buğday ekmeğinin içinde çok az şeker varmış. Muhtemelen o yüzden bu kadar kötü oldu. Açlık 95 altı, tokluk 1 saat sonra 130 altında olmalı.Açlık-tokluk şekeriniz mi böyle çıkıyor?
Ben de ölçüyorum, açlık genelde 60-70 arası çıkıyor. Tokluk ise 80-90 arası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?