2021 Nisan Anneleri

Yetersiz su içmek, yüksek tansiyon, düşük şeker, uykusuzluk, açlık, stres ve bircok sebebe bağlı olabilir bas ağrın canım sen kendini takip edip farkedebilirsin dinlenince mi geciyor yemek yiyince mi uyuyunca mı, su icicnce mi diye.. Tabii bide hamilelikte kan miktarındaki artışta baş ağrısına sebeb olabiliyormuş.

Canım ilk gebeliğinse ondan da olabilir. Bir de erkek bebekler daha erken oynuyor sanki. Kızlar daha geç. Benim diğer gebeliğin erkekti bu haftalarda gümbür gümbür oynardı
Benimki 14de başladı hareket şimdi gümbür gümbür ama kız göbekte kıllanmada oldu, göğüs ucu büyüme ve kararmada oldu, karnım önden gidiyor, kusma en baltan beri yok homidi gırtlak ve hep tatlı yiyorum özellikle ozaman coşuyor tüm teoriler çürüdü bizde

Doktorum ya tıp fakültesine ya da laboratuvara yönlendiriyorum dedi randevuyu da o ayarlayacak diye düşünüyorum yani inşallah
İnsallah gec kalmazsin canim bende ayniyim baksana daha dr yonlendirmedi
Bu arada senle ayni gun dogurcaz galiba

Ilk gebelikte olmustum dogu sonrasida pekistirmelerimi oldum acaba yine olacak miyim?Omur boyu koruyuculugum var denmisti ama ?
Bende olmustum ama saglik ocagi 5yilda bir yenilenmeli dedi 7sene oluyo dogum yapali
Hepatit b asisi olmustum ben 3 doz o omur boyu koruyucu galiba

Arkadaşlar sağlık ocağı aşı için beni iki gün sonraya çağırmıştı ama doktorum 20. Haftadan önce asla vurulma dedi ertelettim ,sizlerde doktorunuza muhakkak danışın
Ben sordum bana boyle bi uyarida bulunmadi ilk gebeligimdede 20.haftadan once oldum diye hatirliyorm bebegin hareketi yavasliyormus asiyi oldugumz gun oyuzden bazi rivayetlere gore bebegin hareketini hissedince olun diolar ama daha panik olur insan ozmn hareket ettimi yavas mi az mi die psikolojimiz bozulur ben ole dusunuyorm yani

Ilk gebelikte olmustum dogu sonrasida pekistirmelerimi oldum acaba yine olacak miyim?Omur boyu koruyuculugum var denmisti ama ?
Omur boyu koruyuculugu olmaz tetonozun 5 yilda bir yapiliyor ben bekarken isim dolayisiyla olmstm tek doz sonra evlendim hamile kaldim tekrar basladik oldm simdi aradan 8 yil gecti 5 doza tamamlamam gerek koruyuculugu gecti cunku

Bebeğin hareketlerini hiç hissetmeyen ben mi varım ben hiçbir şey hissetmiyorum ya karnım da hala varla yok arası. Yarın 17. Hafta bitiyor artık hamile görünmek hissetmek istiyorum
5-6ayda buyumeye baslar karnin canim ne guzel catlak olmaz iste
Bebisini de gumbur gumbur hissedersin yakinda merak etme

Ama bu cok tatli masallah pasama insallah bende kesinlestiririm su cinsiyeti
agir bisey mi kaldirdin neden zorlanmis ki yavrucun

Su degise bilir diyen doktorlari anlayamiyorum ana rahmine ne dustuyse odur organi degismezki sadece goremeyen bilemeyen doktor vardir oyuzden genelde net 16inci haftada belli oldugu icin ozaman netlesir ama hic sanmiyorum degisen bi organ olsun sadece benzetmeye yapiliyo 16 inci haftadan once

Kizlar kardesimin testi pozitif cikmis en son pazar gunu gorusmustuk ama ayni ortamda bulunmadik eve gelen ekibe adimi vermis dun benden de numune aldilar daha sonuclanmadi depremde olunca kaldi sanirim oyle simdi rapor falan diyor dr.aradi aile hekimi ben negatif cikarsamda mi rapor kullanmak zorundayim kullanmak istemiyorum cunku

Ama bu cok tatli masallah pasama insallah bende kesinlestiririm su cinsiyeti
agir bisey mi kaldirdin neden zorlanmis ki yavrucun
Evet ya dün akşam oğlanın puseti felan poşetleyip kaldırdım daha 5 ay var doğuma odasında yer açılsın yatak vs alıncak o yüzden aslında dikkat te etmiyorum ama demekki etmek lazım çocuk sıkışmış resmen dyo doktor:)

Benimde kiz da net degil senin net mi canim?
Gobegim killandi cildim beyazladi sanki tatli da yiyebiliyom kizimda yiyememstm erkek mi acaba dedim
Benim net 11.haftada belli olmuştu nipt testi yaptırmıştım genetik hastalıklar için onda kromozomlara baktıkları için cinsiyeti de söylüyorlar.Ben de yiyorum bazen canım istiyo bazen istemiyo mide bulantılarım hala devam ediyor

Calisiyormusun sen cnm eger calisiyrsan 14 gun karantina uygulaman gerek negatif ciksanda ben oyle biliyorm temasli olanlarada karantina uygulaniyor Allah sifa versin gecmis olsn

Bende hareketlerini hissetmiyorum. Ayrıca karnım buyumedi ve cok yumuşak. O gobekten aşağı olan çizgi baya koyu oluştu. İlk oğlumu 18. Haftada hissetmiştim.

Ay gecmis olsun aman dikkat et bende dikkat etmiyodm 2gun ta asamda durunca cocuk korktum wc bile gidemedm sancidan
Yolu yariladik aman bi aksilik olmasin

Merhaba kızlar biz dün akşam cinsiyet partisi yaptık,kontrolü bekledim yazmak için. Oğlumuz olacakmış Allahın izniyle Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun İnşaAllah

Eklentiler

• F1A725F1-58FE-4614-9EA4-0BECEBDF382B.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 122
Ay gecmis olsun aman dikkat et bende dikkat etmiyodm 2gun ta asamda durunca cocuk korktum wc bile gidemedm sancidan
Yolu yariladik aman bi aksilik olmasin
Doğru canım, ikinci olunca daha bi rahat oluyor insan ama doktor bile dedi ilk gebelikler gibi olmasını beklemeyin kese kağıdı gibi dğşün rahimi şuan dedi, ilk gebelikle hiç hasar görmeden büyüyor ama ikinci veya diğer gebeliklerde hasarlı düşün dedi tabi ne kadar doğrudur bilemem ama ilkinde böyle bende aşagıda pek hissetmezdim demekki fark ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…