Tansiyon düşüklüğü de baş ağrısı yapar mı kızlar? Bende pazartesiden beri takip ediyorum tansiyonumu. Normalde de düşüktür zaten. Ama bu ara 8-5 lere düşüyor. Biraz düşük yani..
Ama ağrımda devam ediyor. Azalıp artıyor ama hep var.
Benimki 14de başladı hareket şimdi gümbür gümbür ama kızCanım ilk gebeliğinse ondan da olabilir. Bir de erkek bebekler daha erken oynuyor sanki. Kızlar daha geç. Benim diğer gebeliğin erkekti bu haftalarda gümbür gümbür oynardı
Ilk gebelikte olmustum dogu sonrasida pekistirmelerimi oldum acaba yine olacak miyim?Omur boyu koruyuculugum var denmisti ama ?Benim 18+1 de kan alinacak 18+3 de asi var benim niye gec ki
İnsallah gec kalmazsin canim bende ayniyim baksana daha dr yonlendirmediDoktorum ya tıp fakültesine ya da laboratuvara yönlendiriyorum dedi randevuyu da o ayarlayacak diye düşünüyorum yani inşallah
Bende olmustum ama saglik ocagi 5yilda bir yenilenmeli dedi 7sene oluyo dogum yapaliIlk gebelikte olmustum dogu sonrasida pekistirmelerimi oldum acaba yine olacak miyim?Omur boyu koruyuculugum var denmisti ama ?
Ben sordum bana boyle bi uyarida bulunmadi ilk gebeligimdede 20.haftadan once oldum diye hatirliyorm bebegin hareketi yavasliyormus asiyi oldugumz gun oyuzden bazi rivayetlere gore bebegin hareketini hissedince olun diolar ama daha panik olur insan ozmn hareket ettimi yavas mi az mi die psikolojimiz bozulur ben ole dusunuyorm yaniArkadaşlar sağlık ocağı aşı için beni iki gün sonraya çağırmıştı ama doktorum 20. Haftadan önce asla vurulma dedi ertelettim ,sizlerde doktorunuza muhakkak danışın
Omur boyu koruyuculugu olmaz tetonozun 5 yilda bir yapiliyor ben bekarken isim dolayisiyla olmstm tek doz sonra evlendim hamile kaldim tekrar basladik oldm simdi aradan 8 yil gecti 5 doza tamamlamam gerek koruyuculugu gecti cunkuIlk gebelikte olmustum dogu sonrasida pekistirmelerimi oldum acaba yine olacak miyim?Omur boyu koruyuculugum var denmisti ama ?
5-6ayda buyumeye baslar karnin canim ne guzel catlak olmaz isteBebeğin hareketlerini hiç hissetmeyen ben mi varımben hiçbir şey hissetmiyorum ya karnım da hala varla yok arası. Yarın 17. Hafta bitiyor artık hamile görünmek hissetmek istiyorum
Ama bu cok tatliGünaydın anneler, bugün 17. Haftadan merhaba ve randevum vardı doktor kilo vermişsin yemene dikkat etmiyor musun dye biraz söylendi dedim covid atlattım hee tamam dediama kwndini zorlamışsın bebek iki büklüm duruyor dedi önce tera dönmüş baş aşağı sonra kafasını sokmuş araya 190 gr olmuş gayet uyumlu hatasıyla dedi 3 lü tarama önerdi ama düşünmüyorum ayrıntılı yaptırıcam nasipse. Ve bugün den bir kare iki büklüm oğluşum
Benimde kiz da net degil senin net mi canim?Benimki kız
Su degise bilir diyen doktorlari anlayamiyorum ana rahmine ne dustuyse odur organi degismezki sadece goremeyen bilemeyen doktor vardir oyuzden genelde net 16inci haftada belli oldugu icin ozaman netlesir ama hic sanmiyorum degisen bi organ olsun sadece benzetmeye yapiliyo 16 inci haftadan onceEvet canım benimki de güldü erkeğe benziyor ama 16. Haftaya kadar değişebilir dediaslında hiç farketmez önemli olan sağlık ama işte insan heyecanlanıyor merak ediyor bakalım salı günü söyleyecek 3 gün kaldı
Benim kizimd olmustu uzun bir cizgi bunda ise karma karisk killar bi cizgi yokKızlar birde sizin karnınızda siyah dikey çizgi oluştu mu? Oğlumda hatırlıyorum hemen belirmişti şuan daha bişey oluşmadı
Evet ya dün akşam oğlanın puseti felan poşetleyip kaldırdım daha 5 ay var doğuma odasında yer açılsın yatak vs alıncak o yüzden aslında dikkat te etmiyorum ama demekki etmek lazım çocuk sıkışmış resmen dyo doktor:)Ama bu cok tatlimasallah pasama insallah bende kesinlestiririm su cinsiyeti
agir bisey mi kaldirdin neden zorlanmis ki yavrucun
Benim net 11.haftada belli olmuştu nipt testi yaptırmıştım genetik hastalıklar için onda kromozomlara baktıkları için cinsiyeti de söylüyorlar.Ben de yiyorum bazen canım istiyo bazen istemiyo mide bulantılarım hala devam ediyorBenimde kiz da net degil senin net mi canim?
Gobegim killandi cildim beyazladi sanki tatli da yiyebiliyom kizimda yiyememstm erkek mi acaba dedim
Calisiyormusun sen cnm eger calisiyrsan 14 gun karantina uygulaman gerek negatif ciksanda ben oyle biliyorm temasli olanlarada karantina uygulaniyor Allah sifa versin gecmis olsnKizlar kardesimin testi pozitif cikmis en son pazar gunu gorusmustuk ama ayni ortamda bulunmadik eve gelen ekibe adimi vermis dun benden de numune aldilar daha sonuclanmadi depremde olunca kaldi sanirim oyle simdi rapor falan diyor dr.aradi aile hekimi ben negatif cikarsamda mi rapor kullanmak zorundayim kullanmak istemiyorum cunku
Ay gecmis olsun aman dikkat et bende dikkat etmiyodm 2gun ta asamda durunca cocuk korktum wc bile gidemedm sancidanEvet ya dün akşam oğlanın puseti felan poşetleyip kaldırdım daha 5 ay var doğuma odasında yer açılsın yatak vs alıncak o yüzden aslında dikkat te etmiyorum ama demekki etmek lazım çocuk sıkışmış resmen dyo doktor:)
Doğru canım, ikinci olunca daha bi rahat oluyor insan ama doktor bile dedi ilk gebelikler gibi olmasını beklemeyin kese kağıdı gibi dğşün rahimi şuan dedi, ilk gebelikle hiç hasar görmeden büyüyor ama ikinci veya diğer gebeliklerde hasarlı düşün dedi tabi ne kadar doğrudur bilemem ama ilkinde böyle bende aşagıda pek hissetmezdim demekki fark ediyorAy gecmis olsun aman dikkat et bende dikkat etmiyodm 2gun ta asamda durunca cocuk korktum wc bile gidemedm sancidan
Yolu yariladik aman bi aksilik olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?