2021 Nisan Anneleri

Aaaa dünya ne kadar küçük Senin memnun olmana çok sevindim, demek ki doğru yoldayım ben daha bir kez gittim, numarasını falan da verdi hemen çok ilgili bir doktor sağolsun
Evet canım istediğin zaman arayıp mesajlaşabilirsin. Ben başından beri gidiyorum canım tüp bebek doktoruma kalp atışını duyduktan sonra gitmedim Emrah hoca da çok dikkatli bilgili bir doktor ayrıca çok keyifli eğlencelidir onunla daha güzel bir hamilelik geçiriyorum çok şükür

Sorma ben de şaşırdım. Şu burger ekmeği tarzı olanlardandı. Etiketleri çok dikkatli okumak lazım. Mesela light yoğurtlara da şeker koyuyorlarmış.
Senin durumun gibi birini okumuştum forumlarda. Gebelik şekeri diyeti uygulatmış doktorlar ona da.
İnşallah biz de bebeklerimiz de sağlıklı bir şekilde tamamlarız hamileliği. Doktor be diyor bizi de haberdar et.

Saglik ocaginda bana oyle demislerdi,bende sorayim bari ne zaman yaptirmam lazim diye. Dogum sonrasida gidip yaptirinca artik bundan sonra omur boyu gerek yok demisti.Gidip yaptirayim bari,aramadilar da beni.18 mi bekliolar acaba.
Tetanoz İçin beni de aramadılar. Ben 5 doza tamamlayamamıştım bir de. Gittiğimde de bir şey demediler. Kaç haftada yapılıyor acaba
Teşekkür ederim. Kusura bakmayın, ben yeni gördüm mesajınızı. Evet anne kanı ile bebek kanı ayrıştırılıp bebeğin DNA'sı inceleniyor yurtdışında. Siz yaptırdınız mı?
Nifty test ile Prenatal test aynı mı acep Ben Prenatal test yaptırdım. 10 haftalıktan sonra yapılıyor. 11 haftalıkken yaptırmıştım. Kan alıp yurt dışına gönderiliyor. Genetik taraması yapılıyor. 1 hafta içinde gelmişti sonuçlar.
Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama tam bir diyet uyguluyorum diyemem iştahım da çok yerinde. Tatlı falan yiyorum az da olsa.

Merhabalar 2021 nisan ayında Nasipse ilk kez anne olucam.. Nacizane bir sorum var izmir özel hastaneler de detaylı USG yaptıran ücret leri söyleyebilir mi ?

Saglik ocaginda bana oyle demislerdi,bende sorayim bari ne zaman yaptirmam lazim diye. Dogum sonrasida gidip yaptirinca artik bundan sonra omur boyu gerek yok demisti.Gidip yaptirayim bari,aramadilar da beni.18 mi bekliolar acaba.
Saglik ocaginin size bi kere olunca omir boyu yaptirmana gerek yok dmeesi talihsiz bir aciklama olms degistrme sansin varsa aile hekimini degistir daha mantikli.Cunku dpgumdan sonra da seni ve bebegini takip etmeleri gerek duyarli olmalari gerek.16.haftadan itibaren asi yapiliyor toplam 5 doza tamamlanacak bi kismi dogum oncesi bi kismi dogum sonrasi yapiliyor senin bagli oldugun aile hekimligi seni hic mi aramadi sistemlerine hamile oldugun dusmesi gerekiyor simdiye kadr

Kızlar günaydın çok afedersiniz sabah lop diye bayağı büyük çok alıntı geldi avuç içi kadar sizde böyle varmi bu haftalarda olanlar

Günaydın kızlar, hamileliğinde alerji ilacı kullanan var mı hiç? Geçen kontrole gittiğimde KBB doktoruna da gittim. İlaç verdi, okyanus suyuyla beraber. Doktoruma sordum kategorisi B, kullanabilirsin dedi ama bi türlü cesaret edemiyorum. Kullanmazsan enfeksiyona çok açık hale geliyorsun dedi doktor, hastalanabilirsin ve ateşin çıkabilir bunu hiç istemeyiz falan dedi.

Kahvecim okadar derin yarama tuz bastın bende ürtiker var üstelik alerjik rinit var balkona çıksam boğazında öksürük eksik olmuyor kaşıntıdan uyuyamiyorum dayanamıyorum ama bilemiuotumda

Kızlar günaydın çok afedersiniz sabah lop diye bayağı büyük çok alıntı geldi avuç içi kadar sizde böyle varmi bu haftalarda olanlar
Gunaydin canm bende olmadi ama bu saatten sonra yogun akinti icinde enfekaiyon gozuyle bakiyor bazi doktorlar hastaneye gttiginde rutin bi idrar testi de ver ben 2 hafta bir acil den veriyorm idrar yolu enfeksiyonu bebek icin daha zararli die onlem amacli Canim iki doktorda seni bile bile tehlikeye atmaz kullan bence sadece cok yogun degil zorlandigin donem kullan icin de rahat olur

Kahvecim okadar derin yarama tuz bastın bende ürtiker var üstelik alerjik rinit var balkona çıksam boğazında öksürük eksik olmuyor kaşıntıdan uyuyamiyorum dayanamıyorum ama bilemiuotumda
Sanırım kullanacağım ya sabahtan beri yüzüm, gözüm akıyor. Cam, pencere kapanınca ben de gözler falan şelale. Okyanus suyu iyi geldi biraz burun tıkanıklığı için de gözlerim şiş. Yani en azından bi kullanayım rahatlarsam en azından içim rahatlar. Kar-zarar analizi yapınca kullanmamam daha zararlı gibi. Havalar soğuyunca bu alerjiden burnum komple tıkanıyor ve burnumdan nefes alamıyorum. Sonra da sürekli hasta oluyorum.

Günaydın kızlar, sürekli yazamasana genelde okumaya çalışıyorum neler yaptığınızı meral esiyorum hep ama ekran kaydırmak tele çok bakmak midemi bulaştırdığı için çok aktif olamıyorum malesef. Aklıma takılan biseyler oldu 1.si prilam dr yarık dudak sendromu yapabilir die yazılar okudum dr um bana bahsetmedi bej sabahları ac karnına kullanıyorum hala bi bilginiz var mı? Birde 2. Durum 3 aydır hneredeyse evden bile çıkmıyordum ailem dışında kimseyle görüşmedim 5 gün önce ilk defa kuzenlerle görüştüm birinin testi pozitif çıktı şimdi korkuyorum inşallah kimseye geçmemiştir. Gebe olupta coronaya yakalanan gebeler ilaç kullanabiliyor mu bu süreci nasıl atlattılar propolis vs içebiliyor muyuz ben şuan dr un verdiği tecavüz ve balık hapı kullanıyorum gebelik icin. Uzun oldu biraz kizlar kusura bakmayın

Bende dur bakim doktora gittiğim de zaten tüm.tahlilleri isteyecektim
Vala bacim hazir iciyorm benokadr becerikli ve caliskan bi hatun degilim herseyim organik olsn die ugrasmadim hic bugune kadr
Yok kiz benim eşimin kışları vişne krizi tutuyor otiurp 1 kg tek başına yer bende buzluğa atıyorum şimdi canim soğuk vişne suyu çekti yapayim dedim he hamaratlık konusunda akşama kadar dışarıdaydım 8de bi oturdum yaprak pazı kuru dolma doldurdum
Çok geçmiş olsun canim bencede alerji çok çok zor en azından rahatlamak için minumum seviyede kullanabilirsin sonuçta çok kötü sonucları

Ayni durum bende de var kizlar hu gece hapşırmayan bi hal oldum. Tamamlarım kaşıntıyı burnum delo gibi akıyo birde coronali biriyle temas oldu korktum ama bi yandan ben böle oluyorum zaten diyorum. Gebelikte alerji ilacı var mı böle olunca göğsü de daralıyor insanin

Günaydın canim. Aynısını dün iki kere yaşadım normal değildir diye düşündüm çünkü ben enfeksiyon tedavisi gördüm onun üstüne kontrole de gidemedim yarına kısmetse. Onunla alakalı diye düşündüm vücut atıyor falan olabilir diye belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…