2021 Nisan Anneleri

Canım sende nifty testi yaptırdın mi? Merak ettim herkesten mi istiyor?Bu arada kaç yaşındasın?
Bir de aklıma takıldı canım ben her gittiğimde vajinal muayene de oluyorum, rahim ağzı uzunluğu falan ölçülüyor,düşük riski var mı diye bakıyoruz diyor. Acaba ben de öyle bir olasılık mı görüyor yoksa herkese mi yapıyor acaba?

Bende prilam kullaniorm ustune basa basa doktorum kullan zarari yok daha icinde vitamin var dedi sonra doktorumu degstrdm oda prilam kullan dedi bana hic zarari var dmeediler aksamlari 1 tane aliyorm gunde 4 tane alabilirsn dedileer

Benimde hamileliğin en başından beri alerji hapşurma burun tıkanıklığı göz kaşıntısı var hala devam ediyor.Doktorum en başında kullanabilirsin demişti alerji ilacı hatta kortizonlu burun sprayim vardı ona da ok demişti ama çok kullanmak istemedim birde alerji ilaçları genellikle günü kurtarıyor her gün kullanmak gerek.Ben 15.haftam içindeyim bugün happy mom uygulamasında şöyle bir bilgi var

Eklentiler

• 1F031969-3509-4205-9D4C-00FFA5B6C59D.webp
    47 KB · Görüntüleme: 32
  • BEB279FC-0944-4589-A761-09C14A0EE02D.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 29
Yok tatlım bana da vajinal bakıyor önce sonra karından bakıyor adamın rutini bu sanırım bana da en son haftaya bakacağız erken doğum riski var mı diye 16. Haftada ama bu kadar irdelemesi de insanı tedirgin ediyor sanki

Bende prilam kullaniorm ustune basa basa doktorum kullan zarari yok daha icinde vitamin var dedi sonra doktorumu degstrdm oda prilam kullan dedi bana hic zarari var dmeediler aksamlari 1 tane aliyorm gunde 4 tane alabilirsn dedileer
Bende kullan.aya devam edicem mecbur bulantı ve koku beni çok etkiliyor

Olabilir canim ilişki yaşadıysanız belki oda olabilir sonradan onuda düşündüm ama bilemedim enfk da olabilir of zaten hiç geçmiyor
Selam canım vişneye su katip kaynat sonra da damak zevkine göre şeker ekle
As canim valla ben manyağı şekeri çok katmışım bildiğin hazi meyve suyu vişnenin eskisi yok olmadı bi köşede bir avuç buzluktan kaynatıp katcam

Bebe hep gece oynuyor uyanıyorum uyuyamiyorum. Deminde oynadı eşime kudurdum hemen elini daha dıştan gözükmüyor dıştan da az hissediliyor hala aşağıda artik bi 3 gün oynamaz

Ya evet içim çok rahatladı şimdi sen de öyle diyince. Hazırlanırken hemşireye sordum, doğuma kadar bakılacak dedi Bir de en son gittiğimde tam çıkarken 15 gün sonra servikse bakılacak dedi yıne hemşireye. O anda da sormayı unuttum kaç gündür aklımda acaba bende risk mi var diye.

Canım vişne suyu çekti dolapta vişne var nasıl yapayim
Vişneleri tencereye at üstüne ne kadar su istiyorsan tabi vişnenin miktarına göre de değişir ama güzelce kaynat çekirdekleri alınmışsa blenderdan geçirebilirsin tadına bakıp dama zevkine göre birazcık şeker koyabilirsin al sana organik vişne suyu

İşte hep aynı şüpheleri yaşıyoruz demekki bu şekilde ilerliyor bakalım 10 kasımda randevum sen de öğretmendin sanırım branş mı? İlkokul mu? Okula gidiyor musun?Bir de şu 24 haftadan itibaren idari izinli sayılma olayı isteğe mi bağlı arkadaşlar bilen var mı?

Evet canım, branş benim, şu anda henüz yüz yüze dersim yok hepsi uzaktan Allah 'tan, yakın zamanda kanama da atlattım o yüzden şu an böyle daha rahat kafam. 24.hafta izni uzaktan eğitimde geçerli değil diye biliyorum, sonraya da aktarılmıyor, doktordan 24.hafta diye rapor alıp okula veriyorsun.

Hayır zorunlu ama isterseniz 32 fen sonra geri baslayabilirsinz

Benim rahim ağzını karından ölçüyor ,plesentam aşağıda olduğu için vajinal bakılmıyor ,ilişki falan da yasak

Doktor bana alerinit diye bi ilaç verdi. Burun spreyi vermedi 24. Haftadan sonra bi sprey veriliyormuş hamilelere. Şimdi okyanus suyu kullan dedi onda da ucu yandan olanlar var ya ondan önerdi diğerlerinde kulak tıkanıklığı yapabilir dedi. Hamilelikte kulak tıkanıklığı da çok oluyormuş.
Ben de önceden de oluyordu ama şimdi korona yüzünden dış enfeksiyonlara açık olmak biraz korkutuyor. İlacı en azından bi hafta deneyip ona göre yararı gerçekten fazla mı merak ediyorum. Hamilelik öncesi sigara kullanıyordum ben hep bu havalarda boğaz ağrısını sigaraya bağlıyordum. Şimdi o da yok hayatımda ama burnum tıkalı azıcık hareket etsem nefes nefese kalıyorum bi de kilom falan da yok ona rağmen böyle.

Yaaa aslında benim de hepsi uzaktan 6 ve7. Sınıf benimkiler onlara da henüz açılmadı aslında uzaktan olacaksa ben ayrılmak istemem çalışırım 35. Haftaya kadar

Ama 32 den sonra başlatmak da çok mantıksız o zaman risk bitecek mi? 32 den 35 e kadar çalışıp tekrar başlatmak burda bir anormallik var

24. Haftadan sonra idari izne ayrılıp, 32’den sonra çalışabilir raporuyla geri mi dönülüyor o zaman?

Ben de çalışıyorum şu anda ve yoğun mesaili. Mesai de yasak deniyor ama uygulama öyle olmuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…