2021 Nisan Anneleri

Evet çalışabilir raporuyla dönebiliyorsnz

Ben 24+0 i bekliyorm insallah kaldirmazlar da kullanırız doğuma kadar

kaldırılmaz sanırım çünkü gittikçe vahimleşiyor aslında durum maalesef son soru 24’ten sonra İdari izindeyken maaşta bir kesinti oluyor mu?

şu durumda 24’ten sonra izne ayrılıp 32’de tekrar dönmem sanırım. Gerçi izinleri Doğum sonrasına aktarmak isterim ama zor yani iyice ağırlaşmışken tekrar işe başlamak.

İdari izinliysen bütün haklarınız çalışıyormuşsunuz gibi aynen devam ediyor yani maaşta kesinti yapamazlar yasal değil eğer öğretmenseniz ek dersinizi de vermek zorundalar

Günaydın kızlaaar bgun benm doğumgünüm 29+1 oldum
Doğumgününüz kutlu olsun
İdari izinliysen bütün haklarınız çalışıyormuşsunuz gibi aynen devam ediyor yani maaşta kesinti yapamazlar yasal değil eğer öğretmenseniz ek dersinizi de vermek zorundalar
Teşekkürler cevap için. Yok hayır öğretmen değilim ama aynıdır durum muhtemelen. Benim de ihtiyacım olacak doğum sonrası için ama evden çalışma imkanım olmaz sanırım. O yüzden riske edemeyebilirim 32-37 arasını.

Ah şu izinleri bir artırsaydılar. 16 hafta nedir ya

Mesleğinizi bilmiyorum döner vb olayiniz varsa alamazsınız tabi de maaştan kesinti yok

Emniyette personelinde kesinti ouyor komsum polis hamile suan 28 lerde falan haftasi caliyor ucret kesildigi icin izne ayrilmadi

Emniyette personelinde kesinti ouyor komsum polis hamile suan 28 lerde falan haftasi caliyor ucret kesildigi icin izne ayrilmadi
Çalışmak isteğe mi bağlı ben zorunlu diye okudum az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…