Evet çalışabilir raporuyla dönebiliyorsnz24. Haftadan sonra idari izne ayrılıp, 32’den sonra çalışabilir raporuyla geri mi dönülüyor o zaman?
Ben de çalışıyorum şu anda ve yoğun mesaili. Mesai de yasak deniyor ama uygulama öyle olmuyor maalesef
İsteyenler olabiliyor doğum sonrasına aktarmak içinAma 32 den sonra başlatmak da çok mantıksız o zaman risk bitecek mi? 32 den 35 e kadar çalışıp tekrar başlatmak burda bir anormallik var
Ben 24+0 i bekliyorm insallah kaldirmazlar da kullanırız doğuma kadar24. Haftadan sonra idari izne ayrılıp, 32’den sonra çalışabilir raporuyla geri mi dönülüyor o zaman?
Ben de çalışıyorum şu anda ve yoğun mesaili. Mesai de yasak deniyor ama uygulama öyle olmuyor maalesef
Ben 24+0 i bekliyorm insallah kaldirmazlar da kullanırız doğuma kadar
İdari izinliysen bütün haklarınız çalışıyormuşsunuz gibi aynen devam ediyor yani maaşta kesinti yapamazlar yasal değil eğer öğretmenseniz ek dersinizi de vermek zorundalarkaldırılmaz sanırım çünkü gittikçe vahimleşiyor aslında durum maalesefson soru 24’ten sonra İdari izindeyken maaşta bir kesinti oluyor mu?
şu durumda 24’ten sonra izne ayrılıp 32’de tekrar dönmem sanırım. Gerçi izinleri Doğum sonrasına aktarmak isterim ama zor yani iyice ağırlaşmışken tekrar işe başlamak.
Nice yaşlarınız olsunGünaydın kızlaaar bgun benm doğumgünüm29+1 oldum
Ben isterim herhalde doğum sonrası ihtiyacım olacak zaten yine uzaktan devam edersek hiç sorun değil benim içinİsteyenler olabiliyor doğum sonrasına aktarmak için
Doğumgününüz kutlu olsunGünaydın kızlaaar bgun benm doğumgünüm29+1 oldum
Teşekkürler cevap için. Yok hayır öğretmen değilim ama aynıdır durum muhtemelen. Benim de ihtiyacım olacak doğum sonrası için ama evden çalışma imkanım olmaz sanırım. O yüzden riske edemeyebilirim 32-37 arasını.İdari izinliysen bütün haklarınız çalışıyormuşsunuz gibi aynen devam ediyor yani maaşta kesinti yapamazlar yasal değil eğer öğretmenseniz ek dersinizi de vermek zorundalar
Mesleğinizi bilmiyorum döner vb olayiniz varsa alamazsınız tabi de maaştan kesinti yokkaldırılmaz sanırım çünkü gittikçe vahimleşiyor aslında durum maalesefson soru 24’ten sonra İdari izindeyken maaşta bir kesinti oluyor mu?
şu durumda 24’ten sonra izne ayrılıp 32’de tekrar dönmem sanırım. Gerçi izinleri Doğum sonrasına aktarmak isterim ama zor yani iyice ağırlaşmışken tekrar işe başlamak.
Emniyette personelinde kesinti ouyor komsum polis hamile suan 28 lerde falan haftasi caliyor ucret kesildigi icin izne ayrilmadikaldırılmaz sanırım çünkü gittikçe vahimleşiyor aslında durum maalesefson soru 24’ten sonra İdari izindeyken maaşta bir kesinti oluyor mu?
Iyiki dogdun canim❤❤❤Günaydın kızlaaar bgun benm doğumgünüm29+1 oldum
Çalışmak isteğe mi bağlı ben zorunlu diye okudum az önceEmniyette personelinde kesinti ouyor komsum polis hamile suan 28 lerde falan haftasi caliyor ucret kesildigi icin izne ayrilmadi
Valla emniyette istege bagli demekki cunku izin kullanmak istemedi kesinti olamsin die ve 35.haftaya kadr hatta 37.haftaya kadr caliscm dediÇalışmak isteğe mi bağlı ben zorunlu diye okudum az önce
Iyiki dogmusun canim seneye inşallah bebeğine kutlarsinGünaydın kızlaaar bgun benm doğumgünüm29+1 oldum
Bende kasinti yokk ama gecen bebek yagi sureyim dedim gogsume bi anda buyudugu icin catlamaya baslamsti ozmn cok kasindi yag dan sonra bidaha surmedik bendeGöğüslerinin ucu çok çok kaşınıyor sizinde oylemi
Belirtileriniz n3ydi herkesin oglu oluyoBen de varım Allah nasip ederse Nisanda bekliyoruz bebişi oğlumuz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?