2021 Nisan Anneleri

Ben daha once kullandim bacim ayak bileklerim flan cok agrio die gitmstm doktora ozmn kullandim bana cok iyi geldi migdem normalde hassasdir migdemede hic dokunmadi hala evde var hatta bu sefer doktor baska yazdi evde oldugunu unutup almis bulundum
Sgaol canim bakım bende kullanım evde varmis
2021 de erkek cocuk yogunlukda sanirim esimin is yerinden 2 kisinin daha oglu olacak ayni zmanlarda dogumumz

Çalışmak isteğe mi bağlı ben zorunlu diye okudum az önce
Ben de zorunlu diye biliyorum. Kurum sorumluluk almak istemiyor. Emniyet olduğu İçin durum farklıdır belki.

Ben 32’den sonra ne yaparım diye düşünüyorum şu anda :/ 24-29 arası ile 32-37 arasını değiş-tokuş yapabilsek keşke :) iş sürekliliği de bozulmazdı böylece :)
Göğüslerinin ucu çok çok kaşınıyor sizinde oylemi

Bende kaşınma değil ama gerilme ve ağrı var. Lansinoha başlayacağım. Ne kadar istikrarlı kullanırım bilmiyorum gerçi

Emniyette personelinde kesinti ouyor komsum polis hamile suan 28 lerde falan haftasi caliyor ucret kesildigi icin izne ayrilmadi
Konu okudum da emniyet personeli deyince yazmak istedim izne ayrıldığında terör tazminatı kesintisi oluyor. Suan bildiğim başka kesinti yok ama yarın öğrencem bende merak ettim iyi akşamlar herkese

Evet değiş-tokuş iyi fikir bence de

Ben de öğretmenim ve idari izin için 24. Haftamı bekliyorum Haftanın 3 günü yüzyüze eğitim veriyorum ve koronadan çok korkuyorum lisedeyim öğrenciler büyük olunca bulaştırma riskleri de fazla pek fazla umursamıyorlar Nisan doğumu öğretmenler için iyi oldu bence son 8 hafta haziranı kurtaracak gibi 1-2 hafta kalırsa da doktorumdan rapor alıp Eylül’e kadar bebeğimle kendim ilgilenirim diye düşünüyorum inşallah

Sgaol canim bakım bende kullanım evde varmis

Kullan ama sen
Konu okudum da emniyet personeli deyince yazmak istedim izne ayrıldığında terör tazminatı kesintisi oluyor. Suan bildiğim başka kesinti yok ama yarın öğrencem bende merak ettim iyi akşamlar herkese
Evet teror tazminati dogu bolgesindede bu rakam hatri sayilir sekilde oyizden kesilmesini kimse pek istemez Ama ogretmen arkadasimda var mudur personel acigi oldugu icin bir sure devam edip edemeyecegini sormus yani cok zorunlu gibi gelmiyor bana

Ben doğudayım sanırım o yüzden sadece ona dikkat etmişim

İyi ya böyle evden devam ettiği sürece ayrılmama gerek kalmaz çocuklar da mağdur olmaz en azından

Valla şu beş haftayı doğum sonrasına atabilirsem süper olur tam 1 temmuza gelecek o zaman sonra tatil zaten

İyi ya böyle evden devam ettiği sürece ayrılmama gerek kalmaz çocuklar da mağdur olmaz en azından
Ne güzel evden devam etme şansınızın olması. Ben de evden devam etmeyi önerebilirim belki. Nasıl karşılanır bilmiyorum gerçi Benim bu konu çok belirsiz ya başıma neler gelecek bakalım

Ne güzel evden devam etme şansınızın olması. Ben de evden devam etmeyi önerebilirim belki. Nasıl karşılanır bilmiyorum gerçi Benim bu konu çok belirsiz ya başıma neler gelecek bakalım
Teklif et bence kabul ederler hiç çalışmamanız onların da işine gelmez bence inşallah her şey gönlünüze göre olur

Ben de aynı şekilde hesaplamıştım o yüzden 32den sonra dönmeyi düşünmüyorum. Haftada 4 gün yüzyüze eğitim veriyorum ben de gün sayıyorum 24. hafta için

Prenatal test aynı mı bilmiyorum. Ama aynı gibi. Belki nifty marka adıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…