2021 Nisan Anneleri

Ben de aynı şekilde hesaplamıştım o yüzden 32den sonra dönmeyi düşünmüyorum. Haftada 4 gün yüzyüze eğitim veriyorum ben de gün sayıyorum 24. hafta için
Yüzyüze eğitimde gerçekten zor oluyor Allah korusun risk çok fazla inşallah sağlıkla 24. Haftaya ulaşırız 18 Aralık’ta son kez gideceğim inşallah

Yok zaten artik ayni aile hekimliginde degilim adresim degisti diye,ama iyi bir ebeydi cok ilgiliydi hic sorun yasamadim ama bu olay evet biraz talihsiz olmus.Bu seferki aile hekimligide aradi test istedi gittim.Daha haftam gelmedigi icin belkide aramadilar bakicam

Bende prilam kullaniorm ustune basa basa doktorum kullan zarari yok daha icinde vitamin var dedi sonra doktorumu degstrdm oda prilam kullan dedi bana hic zarari var dmeediler aksamlari 1 tane aliyorm gunde 4 tane alabilirsn dedileer
Bende kullaniyorum gece 2 tane yarik dudak nerden cikti yaRabbim korusun ama yuz ve dudak 3.ay itibariyle tamamlaniyor artik bizim icin cok gec ins iyidirler ve sagliklidirlar.ne diyeyim ayrintilida goruruz herhalde.Bilincisz vitamin kullaniminda diyor genelde ama prilama rastlamadim ama ins yoktur.

Allah im saglikla kavusmayi nasip etsin valla hic arastrmadm 2 doktorda gunde 4 taneye kadr al diosa bisi olmaz

Merhaba ben yarık dudak olayini bilmiyorum ama 5 gun kadar kullandim sonra perinatolojiye gitmistim profa kullandigim ilaclari sordu prilam iciyorum dedi icme dayanmaya calis dedi.
Ama inan cok zor dayanmak sabahlari ise giderken arabayi koseye cekip kusuyorum ya..

Kızlar benim doktorumda bulantı ilacını hiç sevmiyorum dedi yazdırdım zor bela prilamı ama lütfen elinden geldiğince içme dedi o yüzden hergün içmemeye çalışıyorum her defasında uyarıyor beni

Valla aksam aksam kafama takildi esime de sordm doktoru benmi yanlis anladm die ustune basa basa gunde 4 tane icebilirsin vitamin var bu ilacda diyen 2 doktor var simdi yarik dudak falan dediniz die arastrdm yuzlerce guzel olumlu mesaj var saglicakla gelsin insallah cocuklarimiz eziyet cekme hangi yuzyilda yasiyoruz dedi hatta doktor insallah bisi olmaz ama aksamlari 1 tane icmeden duramiyorm yoksa elden ayakdan dusucem zayiflicam virus de var bagisiklik hepden gidcek Allah korusun nice agir ilaclarla 9 ay geciren var diorm Rabbim yardimcimiz olsn

Eklentiler

• Screenshot_20201102-001256_Chrome.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20201102-001410_Chrome.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 35
Iste dr lar bole farkli konusuyo insan tedirgin oluyo calisinca iyice zor Allah yardımcımız olsun

Amin canım amin inşallah tek duamız saglik

Günaydınlar hayırlı bir hafta diliyorum herkese, bugün kontrolüm var en son 12. Haftada gitmiştim baya heyecanlıyım.

Sabah sabah gözümde yaş kalmadi haberleri izlerken, 3 yaşında bir bebek 65 saat sonra canlı olarak çıkarıldı, minicik nedeniyle saatlerdir soğuk açlık susuzluk korku aci hepsine dayanmış..miniciksin sen daha... Rabbim sen çok büyüksün...

Iste dr lar bole farkli konusuyo insan tedirgin oluyo calisinca iyice zor Allah yardımcımız olsun
Evet bende kullandim sonucta gece 2 tane iciyordum suan tedirgin oldum.
Bir aciklamada yapmadi sadece kullanma dedi.
Evet calisirken cok zor gercekten odam koridorun bir ucunda lavabo diger ucunda ben elim agzimda kosmaktan utaniyorum cok zor bazen evde yetisemiyorun lavaboya o durumdayim is yerinde geliyor dedigim an kosturuyorum.
Bitmeyecek mi diyorum sonuna kadar boyle devam edecek sanirim.

Aynen canım iyi oldu dönem ortası ben de öğretmenim şu an 16+3 üm ama 17.hafta diye geçiyor 23+0 da 24.hafta mı olacak çözemedim bi orayı. Ayrıca idari izinli olunca ek ders alabiliyor muyuz acaba seneye de ücretsiz izine çıkacağımda biraz zorlayacak gibi maaşlarda malum kuş kadar

Kızlar rüyamda bebeğimi düşürdüğümü gördüm çok korktum tedirgin oldum bebeğime bişey mi oldu diye normal mi böyle rüyalar görmek

Sanırım 24. Haftayı tamamlamış olmak gerekiyor. İdari izinde ekders alınıyor sanırım pek emin değilim ama bir yıl mı ücretsiz izin alacaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…