Yüzyüze eğitimde gerçekten zor oluyor Allah korusun risk çok fazla inşallah sağlıkla 24. Haftaya ulaşırızBen de aynı şekilde hesaplamıştım o yüzden 32den sonra dönmeyi düşünmüyorum. Haftada 4 gün yüzyüze eğitim veriyorum ben de gün sayıyorum 24. hafta için
Yok zaten artik ayni aile hekimliginde degilim adresim degisti diye,ama iyi bir ebeydi cok ilgiliydi hic sorun yasamadim ama bu olay evet biraz talihsiz olmus.Bu seferki aile hekimligide aradi test istedi gittim.Daha haftam gelmedigi icin belkide aramadilar bakicamSaglik ocaginin size bi kere olunca omir boyu yaptirmana gerek yok dmeesi talihsiz bir aciklama olms degistrme sansin varsa aile hekimini degistir daha mantikli.Cunku dpgumdan sonra da seni ve bebegini takip etmeleri gerek duyarli olmalari gerek.16.haftadan itibaren asi yapiliyor toplam 5 doza tamamlanacak bi kismi dogum oncesi bi kismi dogum sonrasi yapiliyor senin bagli oldugun aile hekimligi seni hic mi aramadi sistemlerine hamile oldugun dusmesi gerekiyor simdiye kadr
Bende kullaniyorum gece 2 tane yarik dudak nerden cikti yaBende prilam kullaniorm ustune basa basa doktorum kullan zarari yok daha icinde vitamin var dedi sonra doktorumu degstrdm oda prilam kullan dedi bana hic zarari var dmeediler aksamlari 1 tane aliyorm gunde 4 tane alabilirsn dedileer
Canım benim mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsun inşallahGünaydın kızlaaar bgun benm doğumgünüm29+1 oldum
Göğüslerinin ucu çok çok kaşınıyor sizinde oylemi
canım benim de göbeğim kaşınıyor arada çatlayacaklar mı acabaGöğüslerinin ucu çok çok kaşınıyor sizinde oylemi
Allah im saglikla kavusmayi nasip etsin valla hic arastrmadm 2 doktorda gunde 4 taneye kadr al diosa bisi olmazBende kullaniyorum gece 2 tane yarik dudak nerden cikti yaRabbim korusun ama yuz ve dudak 3.ay itibariyle tamamlaniyor artik bizim icin cok gec ins iyidirler ve sagliklidirlar.ne diyeyim ayrintilida goruruz herhalde.Bilincisz vitamin kullaniminda diyor genelde ama prilama rastlamadim ama ins yoktur.
Ne guzel 24.haftayi bekliyorsunuz.Yüzyüze eğitimde gerçekten zor oluyor Allah korusun risk çok fazla inşallah sağlıkla 24. Haftaya ulaşırız18 Aralık’ta son kez gideceğim inşallah
Merhaba ben yarık dudak olayini bilmiyorum ama 5 gun kadar kullandim sonra perinatolojiye gitmistim profa kullandigim ilaclari sordu prilam iciyorum dedi icme dayanmaya calis dedi.Günaydın kızlar, sürekli yazamasana genelde okumaya çalışıyorum neler yaptığınızı meral esiyorum hep ama ekran kaydırmak tele çok bakmak midemi bulaştırdığı için çok aktif olamıyorum malesef. Aklıma takılan biseyler oldu 1.si prilam dr yarık dudak sendromu yapabilir die yazılar okudum dr um bana bahsetmedi bej sabahları ac karnına kullanıyorum hala bi bilginiz var mı? Birde 2. Durum 3 aydır hneredeyse evden bile çıkmıyordum ailem dışında kimseyle görüşmedim 5 gün önce ilk defa kuzenlerle görüştüm birinin testi pozitif çıktı şimdi korkuyorum inşallah kimseye geçmemiştir. Gebe olupta coronaya yakalanan gebeler ilaç kullanabiliyor mu bu süreci nasıl atlattılar propolis vs içebiliyor muyuz ben şuan dr un verdiği tecavüz ve balık hapı kullanıyorum gebelik icin. Uzun oldu biraz kizlar kusura bakmayın
Iste dr lar bole farkli konusuyo insan tedirgin oluyo calisinca iyice zor Allah yardımcımız olsunMerhaba ben yarık dudak olayini bilmiyorum ama 5 gun kadar kullandim sonra perinatolojiye gitmistim profa kullandigim ilaclari sordu prilam iciyorum dedi icme dayanmaya calis dedi.
Ama inan cok zor dayanmak sabahlari ise giderken arabayi koseye cekip kusuyorum ya..
Amin canım amin inşallah tek duamız saglikValla aksam aksam kafama takildi esime de sordm doktoru benmi yanlis anladm die ustune basa basa gunde 4 tane icebilirsin vitamin var bu ilacda diyen 2 doktor var simdi yarik dudak falan dediniz die arastrdm yuzlerce guzel olumlu mesaj var saglicakla gelsin insallah cocuklarimiz eziyet cekme hangi yuzyilda yasiyoruz dedi hatta doktor insallah bisi olmaz ama aksamlari 1 tane icmeden duramiyorm yoksa elden ayakdan dusucem zayiflicam virus de var bagisiklik hepden gidcek Allah korusun nice agir ilaclarla 9 ay geciren var diorm Rabbim yardimcimiz olsn
Yaaaa özür dilerim siz diyince fark ettimyaş 45, istanbul, 15 nisan, erkek. ilk çocuk. ama bu bilgileri girmiştiniz zaten. sadece bebeğin cinsiyeti eksik :)
Benm evdede var bundan kullansam mi diye çok düşündüm akşamları bacaklarım çekiliyo sanki rahatsız ediyoBunu kullanan var mı
Evet bende kullandim sonucta gece 2 tane iciyordum suan tedirgin oldum.Iste dr lar bole farkli konusuyo insan tedirgin oluyo calisinca iyice zor Allah yardımcımız olsun
Aynen canım iyi oldu dönem ortası ben de öğretmenim şu an 16+3 üm ama 17.hafta diye geçiyor 23+0 da 24.hafta mı olacak çözemedim bi orayı. Ayrıca idari izinli olunca ek ders alabiliyor muyuz acaba seneye de ücretsiz izine çıkacağımda biraz zorlayacak gibi maaşlarda malum kuş kadarBen de öğretmenim ve idari izin için 24. Haftamı bekliyorumHaftanın 3 günü yüzyüze eğitim veriyorum ve koronadan çok korkuyorum lisedeyim öğrenciler büyük olunca bulaştırma riskleri de fazla pek fazla umursamıyorlar Nisan doğumu öğretmenler için iyi oldu bence son 8 hafta haziranı kurtaracak gibi 1-2 hafta kalırsa da doktorumdan rapor alıp Eylül’e kadar bebeğimle kendim ilgilenirim diye düşünüyorum inşallah
Ben kullanıyorum. Baş ağrılarına iyi geliyormuş diye okudum kas gevşetici özelliği nedeniyle, fayda gördüm gerçekten.Bunu kullanan var mı
Sanırım 24. Haftayı tamamlamış olmak gerekiyor. İdari izinde ekders alınıyor sanırım pek emin değilim amaAynen canım iyi oldu dönem ortası ben de öğretmenim şu an 16+3 üm ama 17.hafta diye geçiyor 23+0 da 24.hafta mı olacak çözemedim bi orayı. Ayrıca idari izinli olunca ek ders alabiliyor muyuz acaba seneye de ücretsiz izine çıkacağımda biraz zorlayacak gibi maaşlarda malum kuş kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?