Allah tüm çalışan hamilelere işlerinde kolaylıklar versin inşallah sağlıkla tamamlayalımNe guzel 24.haftayi bekliyorsunuz.
Ben de önceki aylarda hep kanamam olduğunu görüyordum. Sanırım korkularımız rüyalarda çıkıyorKızlar rüyamda bebeğimi düşürdüğümü gördüm çok korktum tedirgin oldum bebeğime bişey mi oldu diyenormal mi böyle rüyalar görmek
Elif bebek ya nasıl ağladım canım sabahtan beri çocuklar korktu anne neden ağlıyorsun diye.Günaydınlar hayırlı bir hafta diliyorum herkese, bugün kontrolüm var en son 12. Haftada gitmiştim baya heyecanlıyım.
Sabah sabah gözümde yaş kalmadi haberleri izlerken, 3 yaşında bir bebek 65 saat sonra canlı olarak çıkarıldı, minicik nedeniyle saatlerdir soğuk açlık susuzluk korku aci hepsine dayanmış..miniciksin sen daha... Rabbim sen çok büyüksün...
Ben son zamana kadar çalışmak istiyorum 24te izne ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Bu mümkün mü acaba peki hiç araştırmadım. Kasaba okuluyız bir de sınıf öğretmeniyim çocuklar konusunda çok zorlanmıyorum ama bölgemizde çok fazla olay artısı var bugün yarın karantina bekliyoruz hayırlısıAynen canım iyi oldu dönem ortası ben de öğretmenim şu an 16+3 üm ama 17.hafta diye geçiyor 23+0 da 24.hafta mı olacak çözemedim bi orayı. Ayrıca idari izinli olunca ek ders alabiliyor muyuz acaba seneye de ücretsiz izine çıkacağımda biraz zorlayacak gibi maaşlarda malum kuş kadar
İnsan çok etkileniyor ya inşallah iyidir bebeğim cok sağol canım ❤Ben de önceki aylarda hep kanamam olduğunu görüyordum. Sanırım korkularımız rüyalarda çıkıyorAllah korusun kötü şeyler düşünme lütfen hamileler daha çok rüya görürmüş ya insan kafasına neyi takarsa onu görüyor. Kalbini ferah tut
24+0 diye biliyorum amaAynen canım iyi oldu dönem ortası ben de öğretmenim şu an 16+3 üm ama 17.hafta diye geçiyor 23+0 da 24.hafta mı olacak çözemedim bi orayı. Ayrıca idari izinli olunca ek ders alabiliyor muyuz acaba seneye de ücretsiz izine çıkacağımda biraz zorlayacak gibi maaşlarda malum kuş kadar
Normal kuzum rüyalarımızda bi tuhaflastı sonuçta hormonlarla birlikteKızlar rüyamda bebeğimi düşürdüğümü gördüm çok korktum tedirgin oldum bebeğime bişey mi oldu diyenormal mi böyle rüyalar görmek
Hahaha eğlenceli bi rüyaymış bu amaNormal kuzum rüyalarımızda bi tuhaflastı sonuçta hormonlarla birliktebende eniştemi 3 aylık hamile gördüm benden fazla karnı vardı ingiltereden sınır dışı edilmis flan abuk subuk seyler
Haa sınır dışı edilme sebebi de karısından deil başkasından çocuk yapmasıymış niye kimse nasıl becerdigini anlamaya çalışmıyo flan diye aşırı sasiriyodumNormal kuzum rüyalarımızda bi tuhaflastı sonuçta hormonlarla birliktebende eniştemi 3 aylık hamile gördüm benden fazla karnı vardı ingiltereden sınır dışı edilmis flan abuk subuk seyler
O kadar sasiriyodumki eğlenemedim bileHahaha eğlenceli bi rüyaymış bu ama
Hadi ya yarın doktora gidicem bi aydan sonra bunu da bi sorayım bari evet canım bi yıl almayı düşünüyorum Allah nasip ederseSanırım 24. Haftayı tamamlamış olmak gerekiyor. İdari izinde ekders alınıyor sanırım pek emin değilim amabir yıl mı ücretsiz izin alacaksın canım
Rİske neden atıyorsun canım kendini sonuçta devlet vermiş bu hakkı ?Ben son zamana kadar çalışmak istiyorum 24te izne ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Bu mümkün mü acaba peki hiç araştırmadım. Kasaba okuluyız bir de sınıf öğretmeniyim çocuklar konusunda çok zorlanmıyorum ama bölgemizde çok fazla olay artısı var bugün yarın karantina bekliyoruz hayırlısı
Kesinlikle ayrıca aldıklarınızı da paylaşınTunaydin bacilar sacma salak ruyalar serisinde bende vardimokadr cok kasılmisim ki cok yorgun uyandim. Elinize bebek ve anne icin soyle guzel anlasilir bi ihtiyac listesi gecerse burdan paylasirmisinz Hersey okadr pahali ki ufak ufak her ay bisi almak bi eksigi gidermek daha mantikli ❤
Amin insallah ⚘Allah tüm çalışan hamilelere işlerinde kolaylıklar versin inşallah sağlıkla tamamlayalım
Ben de aynı düşüncedeyim. Korona olmasaydı 32. Haftadan sonra da zorlarım kendimi çalışırım diyordum ama virüs varken hem kendimi hem bebeğimi hem de ailemi riske atmak istemiyorum. Hakkımı kullanacağım inşallah idari izin devam ederRİske neden atıyorsun canım kendini sonuçta devlet vermiş bu hakkı ?
Ben simdilik bi iki kiyafet aldimKesinlikle ayrıca aldıklarınızı da paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?