2021 Nisan Anneleri

Kızlar rüyamda bebeğimi düşürdüğümü gördüm çok korktum tedirgin oldum bebeğime bişey mi oldu diye normal mi böyle rüyalar görmek
Ben de önceki aylarda hep kanamam olduğunu görüyordum. Sanırım korkularımız rüyalarda çıkıyor Allah korusun kötü şeyler düşünme lütfen hamileler daha çok rüya görürmüş ya insan kafasına neyi takarsa onu görüyor. Kalbini ferah tut

Elif bebek ya nasıl ağladım canım sabahtan beri çocuklar korktu anne neden ağlıyorsun diye.

Ben son zamana kadar çalışmak istiyorum 24te izne ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Bu mümkün mü acaba peki hiç araştırmadım. Kasaba okuluyız bir de sınıf öğretmeniyim çocuklar konusunda çok zorlanmıyorum ama bölgemizde çok fazla olay artısı var bugün yarın karantina bekliyoruz hayırlısı

İnsan çok etkileniyor ya inşallah iyidir bebeğim cok sağol canım ❤

24+0 diye biliyorum ama

Kızlar rüyamda bebeğimi düşürdüğümü gördüm çok korktum tedirgin oldum bebeğime bişey mi oldu diye normal mi böyle rüyalar görmek
Normal kuzum rüyalarımızda bi tuhaflastı sonuçta hormonlarla birlikte bende eniştemi 3 aylık hamile gördüm benden fazla karnı vardı ingiltereden sınır dışı edilmis flan abuk subuk seyler

Normal kuzum rüyalarımızda bi tuhaflastı sonuçta hormonlarla birlikte bende eniştemi 3 aylık hamile gördüm benden fazla karnı vardı ingiltereden sınır dışı edilmis flan abuk subuk seyler
Hahaha eğlenceli bi rüyaymış bu ama

Haa sınır dışı edilme sebebi de karısından deil başkasından çocuk yapmasıymış niye kimse nasıl becerdigini anlamaya çalışmıyo flan diye aşırı sasiriyodum

Erken bir soru olacak ama merak ettim bu reflü yataklarının kiliflari sıvı geçirmez mi oluyor yani kirlennce ne yapılıyor alez onlar boyutunda yok

Rİske neden atıyorsun canım kendini sonuçta devlet vermiş bu hakkı ?

Tunaydin bacilar sacma salak ruyalar serisinde bende vardimokadr cok kasılmisim ki cok yorgun uyandim. Elinize bebek ve anne icin soyle guzel anlasilir bi ihtiyac listesi gecerse burdan paylasirmisinz Hersey okadr pahali ki ufak ufak her ay bisi almak bi eksigi gidermek daha mantikli ❤

Kesinlikle ayrıca aldıklarınızı da paylaşın

Rİske neden atıyorsun canım kendini sonuçta devlet vermiş bu hakkı ?
Ben de aynı düşüncedeyim. Korona olmasaydı 32. Haftadan sonra da zorlarım kendimi çalışırım diyordum ama virüs varken hem kendimi hem bebeğimi hem de ailemi riske atmak istemiyorum. Hakkımı kullanacağım inşallah idari izin devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…