2021 Nisan Anneleri

Arkadaslsrimin yazdigi liste canım

Eklentiler

• IMG-20201013-WA0015.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20201013-WA0014.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG-20201013-WA0013.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar ben 25 eylül de kontrole gittiğim de doktor ikili test için gün almamı istemişti bende sekreterliğe indim kadın bana 24 kasıma gün verdi. Daha sonra yengem senin o zamana 3 lü test zamanın bile geçmiş oluyor acaba kadının kafası karıştı da ayrıntlı için mi gün verdi ki dedi. Bunu nerden öğrenebilirim acaba? 5.5 aylık oluyo verdiği tarihte

İki test geçmiş oluyor canım.sana büyak ihtimal ayrıntılı için vermiş.

Kağıt doktor vermişti sekreterliğe in gün versinler demişti kadın da o kağıda tarih yazdı işte
Ara sor bence

Bak senle aramızda 16 gün var benim araligin 12 si senin 25i ayrıntılı vermis ama yinede düzeltir.

Devlet hastanesi röntgen bölümünden aliyorsun ikili test kağıdı farkli

Ara sor bence

Bak senle aramızda 16 gün var benim araligin 12 si senin 25i ayrıntılı vermis ama yinede düzeltir.

Devlet hastanesi röntgen bölümünden aliyorsun ikili test kağıdı farkli
Haftaya pazartesi gidicem işte kontrole. İkili test kağıdı nasıl oluyor

Temasli olarak geciyorsanz evet.Esim sadece 10 sn ye ayni odada bulundu pozitif cikan biriyle esimide karantinaya aldilar ozmn
Ya aslında neyi neye göre yaptıkları da belli değil. Bizim şirkette 1. katta birisinde çıktı diğerlerini de teste gönderdik. Semptomlar yoksa maskeniz ile çalışmaya devam edin diyerek test yapmadılar. Arkadaşımın kayınvalidesi uçakla yolculuk yaptı aynı uçakta pozitif olan birisi çıkmış 4 yönündeki yolcuyu karantinaya soktular. Anlam veremiyorum doğrusu.

Canim icine kuruntu yapma benim doktprumda onerdi gunde 4 tane bile icebilirsin dedi zara4i yok bende aksamlari bir kere iciyodum diger gune kadar beni idare ediyodu 1 ay once birakdim

Haftaya pazartesi gidicem işte kontrole. İkili test kağıdı nasıl oluyor
Canım ikili test zaten 16. haftada falan yapılıyor. Senin doktorun ayrıntılı ultrason randevusu vermiştir. Çünkü onun adı da 2. düzey ultrason diye geçiyor. ben de bugün aldım 18 kasıma ve kağıtta 2. düzey ultrason yazıyor.

Kağıdın üstüne usg2 yazmışlar zaten demekki öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…