Öyle canım ama olsun kendimi iyi hissediyorum şimdilik şükür. Diğerlerinde de son ana kadar çalışmıştım bakalım durum neyi gösterir hayırlısı olsunRİske neden atıyorsun canım kendini sonuçta devlet vermiş bu hakkı ?
Arkadaslsrimin yazdigi liste canımTunaydin bacilar sacma salak ruyalar serisinde bende vardimokadr cok kasılmisim ki cok yorgun uyandim. Elinize bebek ve anne icin soyle guzel anlasilir bi ihtiyac listesi gecerse burdan paylasirmisinz Hersey okadr pahali ki ufak ufak her ay bisi almak bi eksigi gidermek daha mantikli ❤
İki test geçmiş oluyor canım.sana büyak ihtimal ayrıntılı için vermiş.Kızlar ben 25 eylül de kontrole gittiğim de doktor ikili test için gün almamı istemişti bende sekreterliğe indim kadın bana 24 kasıma gün verdi. Daha sonra yengem senin o zamana 3 lü test zamanın bile geçmiş oluyor acaba kadının kafası karıştı da ayrıntlı için mi gün verdi ki dedi. Bunu nerden öğrenebilirim acaba? 5.5 aylık oluyo verdiği tarihte
Yaa bende o an geç mi oluyo felan düşünmediğim için tamam dedi geçtimİki test geçmiş oluyor canım.sana büyak ihtimal ayrıntılı için vermiş.
Kağıt doktor vermişti sekreterliğe in gün versinler demişti kadın da o kağıda tarih yazdı işteAyrintilidir canim kağıt vermemişler mi sana
Ben de yaptırmadım ayrıntılı ultrason hepsinden önemli.rabbim ordan hayırlı haberler aldırsın bize inşallahYaa bende o an geç mi oluyo felan düşünmediğim için tamam dedi geçtim
İnşallah ben zaten ikili istemiyodum doktor yaptır dediği için tamam demiştimBen de yaptırmadım ayrıntılı ultrason hepsinden önemli.rabbim ordan hayırlı haberler aldırsın bize inşallah
Alt acma emzirme yastigi bunlar bence kullanilmiyor gereksiz para harcamamak icin iyice dusunup almk lazimArkadaslsrimin yazdigi liste canım
Ara sor benceKağıt doktor vermişti sekreterliğe in gün versinler demişti kadın da o kağıda tarih yazdı işte
Haftaya pazartesi gidicem işte kontrole. İkili test kağıdı nasıl oluyorAra sor bence
Bak senle aramızda 16 gün var benim araligin 12 si senin 25i ayrıntılı vermis ama yinede düzeltir.
Devlet hastanesi röntgen bölümünden aliyorsun ikili test kağıdı farkli
Ya aslında neyi neye göre yaptıkları da belli değil. Bizim şirkette 1. katta birisinde çıktı diğerlerini de teste gönderdik. Semptomlar yoksa maskeniz ile çalışmaya devam edin diyerek test yapmadılar. Arkadaşımın kayınvalidesi uçakla yolculuk yaptı aynı uçakta pozitif olan birisi çıkmış 4 yönündeki yolcuyu karantinaya soktular. Anlam veremiyorum doğrusu.Temasli olarak geciyorsanz evet.Esim sadece 10 sn ye ayni odada bulundu pozitif cikan biriyle esimide karantinaya aldilar ozmn
Uzun ince kağıda yazdı benimkini normal sıra alınan yerine aldim ayrıntılı röntgen bolumundenHaftaya pazartesi gidicem işte kontrole. İkili test kağıdı nasıl oluyor
Canim icine kuruntu yapma benim doktprumda onerdi gunde 4 tane bile icebilirsin dedi zara4i yok bende aksamlari bir kere iciyodum diger gune kadar beni idare ediyodu 1 ay once birakdimValla aksam aksam kafama takildi esime de sordm doktoru benmi yanlis anladm die ustune basa basa gunde 4 tane icebilirsin vitamin var bu ilacda diyen 2 doktor var simdi yarik dudak falan dediniz die arastrdm yuzlerce guzel olumlu mesaj var saglicakla gelsin insallah cocuklarimiz eziyet cekme hangi yuzyilda yasiyoruz dedi hatta doktor insallah bisi olmaz ama aksamlari 1 tane icmeden duramiyorm yoksa elden ayakdan dusucem zayiflicam virus de var bagisiklik hepden gidcek Allah korusun nice agir ilaclarla 9 ay geciren var diorm Rabbim yardimcimiz olsn
Canım ikili test zaten 16. haftada falan yapılıyor. Senin doktorun ayrıntılı ultrason randevusu vermiştir. Çünkü onun adı da 2. düzey ultrason diye geçiyor. ben de bugün aldım 18 kasıma ve kağıtta 2. düzey ultrason yazıyor.Haftaya pazartesi gidicem işte kontrole. İkili test kağıdı nasıl oluyor
hayırlı olsun inş benimde oğlum olur:) belirtileriniz neydiBugun doktpra gittim kendi doktoruma. Karnindaki aciklik kapanmis cok sukur ya. 15 haftamizdayiz cinsiyeti netlesti bi oglum oluyocinsiyeti degismez dedi pipisinin fotosunuda cekdi
Kağıdın üstüne usg2 yazmışlar zaten demekki öyleCanım ikili test zaten 16. haftada falan yapılıyor. Senin doktorun ayrıntılı ultrason randevusu vermiştir. Çünkü onun adı da 2. düzey ultrason diye geçiyor. ben de bugün aldım 18 kasıma ve kağıtta 2. düzey ultrason yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?