hayırlı olsun inş belirtileriniz neydiBir erkek de benden geliyorbugün kontrole gittim uyuyodu pek göstermedi dürtünce iyice kapattı ama doktor illa bir şey söylersem %51 erkek dedi pipiyi ben de gördüm sanki
Ne güzel sizin kızlar ben de safak sayıyorum 24. Haftaya koy okulu benim her gün okula gidiyoruz virüs sayısida arttı bulunduğumuz ilçede. Sobalar da yanmaya başladı.Yaaa aslında benim de hepsi uzaktan 6 ve7. Sınıf benimkiler onlara da henüz açılmadı aslında uzaktan olacaksa ben ayrılmak istemem çalışırım 35. Haftaya kadar
Bulantım çoktu canım henüz hiç kilo almadım şimdi haftada bir iki defa ağır şeyler yersem çıkarıyorum. Tatlı çok yiyorum o meşhur laf bende tuttuhayırlı olsun inş belirtileriniz neydi
Saol canim benim. Insallah rabbim gonlunuze gore verir. Kizimdakinden cok farkli belirtiler yasadim sabah aksam midem bulaniyodu 3 kilo verdim hic istahim olmadi ne tatli ne tuzlu cekmiyodu beni. Goguslerim hemen buyudu karnim cabucak cikti bendeki degisiklikler bu canimhayırlı olsun inş benimde oğlum olur:) belirtileriniz neydi
benimde kızımda çok bulantım olmuştu bunda 1 kere bile çıkarmadım 10. haftamdayım bakalım bendede kızıma göre farklı geçiyo hayırlısı inş.Saol canim benim. Insallah rabbim gonlunuze gore verir. Kizimdakinden cok farkli belirtiler yasadim sabah aksam midem bulaniyodu 3 kilo verdim hic istahim olmadi ne tatli ne tuzlu cekmiyodu beni. Goguslerim hemen buyudu karnim cabucak cikti bendeki degisiklikler bu canim
Insallah canim farkliysa belki cinsiyette farkli olabilir. Benim kizimdada 10 haftamda falan baslamisti 1 2 hafta surdu bunda 5. Haftamda basladi daha haln bile buantim oluyobenimde kızımda çok bulantım olmuştu bunda 1 kere bile çıkarmadım 10. haftamdayım bakalım bendede kızıma göre farklı geçiyo hayırlısı inş.
Aynen öyle geleceğin futbol takımları hazır benceTopik erkek topigi oldu
Bu arada cinsiyet ekleyemiyorum disaridayun
Iki kızım var ikisinde de aralık ayında hamile kaldimBi sürü oğlan masallahkızı olanlar tüyo verin bari ikinciyi ona göre yapalm
Tamam canim ekliyorumAynen öyle geleceğin futbol takımları hazır bencecinsiyet eklerken benim bilgileri de yazar mısın canım göremedim yaş 27 ilk çocuk şehir Zonguldak tahmini doğum tarihi 17 nisan
Sen bana erkek tuyosy ver ben sana kiz hahahahBi sürü oğlan masallahkızı olanlar tüyo verin bari ikinciyi ona göre yapalm
Bende çıkan tüyleri aldıriyorum ne yalan söyleyeyim artık ölmez kalmaz isek sütü kestikten sonra lazer paklar ancaBattı balık yan gider o zaman.
Allah yardımcın olsun. Köyde öğretmen olmak kadar zor bir şey yok. 24. Hafta izni sizin için iyi olacak. Doğuda kar yağdığında köy okulları ile bağlantı kesiliyor, gidip gelmek zorlaşıyor çünkü. Emeklerinizin karşılığını mislisiyle alın inşaallahNe güzel sizin kızlar ben de safak sayıyorum 24. Haftaya koy okulu benim her gün okula gidiyoruz virüs sayısida arttı bulunduğumuz ilçede. Sobalar da yanmaya başladı.
Aralıkta var bisey demek onu tutturmak lazmIki kızım var ikisinde de aralık ayında hamile kaldimdoğduğum ay hani bir tek o ortal payda benim nasil başardım.bilmiyorum. 20 gün var doğum günü araları. Bu bebeğin cinsiyetini bilmiyorum
Nasil başardığımı bilsem veriveririm nolcak 10 senede olunca sistem flan yok bizdeTamam canim ekliyorum
Sen bana erkek tuyosy ver ben sana kiz hahahah
Ben nezaman yumurtluyorum ah bilsemNasil başardığımı bilsem veriveririm nolcak 10 senede olunca sistem flan yok bizdeerken yumurtlama erkek çocuk olur derler bi onu biliyom
Hamile kaldigim ay erken yumurtladim. Ins erkke olur hayrlisoyla tbNasil başardığımı bilsem veriveririm nolcak 10 senede olunca sistem flan yok bizdeerken yumurtlama erkek çocuk olur derler bi onu biliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?