Bence gerekli değil..Ben hep kaynattım. İnsan herşeye hevesleniyor en iyisi, en pratiği, en kalitesi olsun diye ama bazen inan çok gereksiz şeyler alınmış oluyor..Kızlar sterilizatör kullandınız mı hiç yada kullanmayı düşünen varmı biberon vs için kaynatmak yerine sterilizatör kullanıyorlar chicco nun var bir tane en ucuzu o 266 lira amazonda gerekli birşeymidir? bilemedim
Bencede hiç gerek yok. Kendim arada kaynar suda beklettim yeterli oldu. Her mamadan sonra da steril etmeye gerek yok zaten. Sıcak suyla çalkalıyordum yıkadıktan sonra.Kızlar sterilizatör kullandınız mı hiç yada kullanmayı düşünen varmı biberon vs için kaynatmak yerine sterilizatör kullanıyorlar chicco nun var bir tane en ucuzu o 266 lira amazonda gerekli birşeymidir? bilemedim
Bizde ilk arabamızı 6 aydan sonra bim ya da A101 den tam hatırlamıyorum çok uyguna almıştık çift yönlü. Çok rahat kullandım hala sapasağlam duruyor. Yine bim den ana kucağı almıştık taşıması çok hafifti. Travel sistemlerin ana kucağı çok ağır oluyor nedense. 4.aydan sonra arabadan çok kraft ın kangurusunu kullanmıştımYa bende almak istiyorm ama tek tek katogorilere girip bakmak aramak cok sinirimj bozuo benimmuslin ortuleri ne kadar aldin mesela gercekden indirimdemi bide bunu dusunuyorm ben Bebek arabasina gelince ben cok tefaruatli bisi istemedim ama dayimiz travel sistem alicakmis ondan hediye gelecek ben kizimda bim den almistm 125 tl ye gelmisti bebek arabasi o yetti bize ozmn cok buyuk rakamllar vermeyin cunku cocuklarin yuzde 80 ni araba da durmuyor ama ilk cocuksa kiyin paraya kardeside kullanir
cok erken bence. ben biberon kullanmadim mesela oglumda:) hic ihtiyacin olmayabilir yani.Kızlar sterilizatör kullandınız mı hiç yada kullanmayı düşünen varmı biberon vs için kaynatmak yerine sterilizatör kullanıyorlar chicco nun var bir tane en ucuzu o 266 lira amazonda gerekli birşeymidir? bilemedim
Ya sezeryanda iki gece kalınmıyor muydu? Belki pandemi yüzünden bir gün olabilir. Ben bir gece kalmıştım hiç çıkasım gelmemişti hatta keşke iki gün kalabilsem demiştimTesekkur ederim cnm evet bende gecelik alicam oda elbise tarzi gunluk de ev icinde kuallanabilcegimm rahat bisi olucak bor tane yedek belki dusunebilirim ama bir gece yatircaklar zaten cok emin degilim yedekden
Bazilari o tuylu tüllu olan lohusa setlerini kaldiriyo bende onu kaldiracak ne ruh ne beden varBen daha spor modern seyler seviyorm bide kullanimi uzun sureli olsn istiorm lohusa takimi alirsam dogumdan sonra giyemem onu cok net ama kim neyle rahatsa onu tercih ediyor zaten
Alacağım indirimde mi ? Kızımda bir paket almıştım sonra ikinciyide almıştım. Sanırım 3. Paketide yarıya kadar kullandımDepend emici kilot alacak misiniz? Sezeryan olanlar kullanabiliyor mu ondan?kizimda hemsire canped vermisti cok buyuktu ilk gun baya zorlanmistim ped rahat degildi. Depend alsam mi sizce?
Kızımda aldım ama kızım biberon kullanmadığı için rafa kaldırmıştım. Eğer bu defa bebis biberon kullanirsa ilk bir sene kullanmaya çalışırım.Kızlar sterilizatör kullandınız mı hiç yada kullanmayı düşünen varmı biberon vs için kaynatmak yerine sterilizatör kullanıyorlar chicco nun var bir tane en ucuzu o 266 lira amazonda gerekli birşeymidir? bilemedim
Ben çatlak oluşmaması için krem aldım, kendime aldım bir kaç şey. Bebek arabasını babymall’den aldım. Trendyolda bebek arabaları piyasaya göre daha pahalı, hepsiburadada daha ucuz.Kızlar trendyol indirimlerine baktınız mı alışveriş yapanlar var mı prego impala bebek arabasını almak istiyorum ama kararsız kaldım 1730 TL ye düşmüşben biraz alışveriş yaptım bavul müslin battaniye depend kendime pijama takımı anne bebek çantası falan aldım ama arabada kararsız kaldım
Aaa bak çatlak kremini neden hiç düşünmedimBen de birkaç tane zıbın aldım.Bir de kendime çatlak kremi aldım zamanı geldi de geçiyordu
Kuzum ben 1 aydır favorilere eklemiştim sadece düşenleri aldım gerçekten indirim diye yükseltip yine aynı fiyata koyanlarda olmuş ama tedbirliydim gerçekten indirimde olanları aldım müslin battaniyeleri büyük aldım 120*120 50 liradan aşağı yoktu 26 TL’ye aldım hep 55 liradaydı anne bebek çantası biraz pahalıydı fonksiyonlu bir çanta onu da indirimden daha uyguna aldım 27 Kasım da muhteşem cuma var şimdiden fiyatları araştırırsan gerçekten indirimde olanları alabilirsinYa bende almak istiyorm ama tek tek katogorilere girip bakmak aramak cok sinirimj bozuo benimmuslin ortuleri ne kadar aldin mesela gercekden indirimdemi bide bunu dusunuyorm ben Bebek arabasina gelince ben cok tefaruatli bisi istemedim ama dayimiz travel sistem alicakmis ondan hediye gelecek ben kizimda bim den almistm 125 tl ye gelmisti bebek arabasi o yetti bize ozmn cok buyuk rakamllar vermeyin cunku cocuklarin yuzde 80 ni araba da durmuyor ama ilk cocuksa kiyin paraya kardeside kullanir
Bacim sen nerde yasiyodunYa sezeryanda iki gece kalınmıyor muydu? Belki pandemi yüzünden bir gün olabilir. Ben bir gece kalmıştım hiç çıkasım gelmemişti hatta keşke iki gün kalabilsem demiştimbebiş altını pisliyor hemşireler hemen gelip degistiriyorlar. Her bir altına yaptığında yeni kiyafet giyindiriyorlardi gece biraz ağlayınca gelip pış pış yapıyorlardı, gazını çıkartıyorlardı ☺ hep böyle sürecek sandım. Eve gelince yarım paket ıslak mendil kullanarak kızımın altını degistirebilmistim ahh acemilik
Alacağım indirimde mi ? Kızımda bir paket almıştım sonra ikinciyide almıştım. Sanırım 3. Paketide yarıya kadar kullandım
Kızımda aldım ama kızım biberon kullanmadığı için rafa kaldırmıştım. Eğer bu defa bebis biberon kullanirsa ilk bir sene kullanmaya çalışırım.
Evet canım onun için birde muhteşem cumayı bekleyeceğiz ama eşim yılbaşı olmadan Almayı düşünüyor zam gelecek çünkü orası kesinBen de prego almayı düşünüyorum fiyatı da uygunmuş ama daha sonrasında ebebek gibi siteler kampanya yapıp düşüredebilir fiyatlarını
Aa muslinleri 50 tl den asaği bende bulamadim onlara bakayim bendeKuzum ben 1 aydır favorilere eklemiştim sadece düşenleri aldım gerçekten indirim diye yükseltip yine aynı fiyata koyanlarda olmuş ama tedbirliydim gerçekten indirimde olanları aldım müslin battaniyeleri büyük aldım 120*120 50 liradan aşağı yoktu 26 TL’ye aldım hep 55 liradaydı anne bebek çantası biraz pahalıydı fonksiyonlu bir çanta onu da indirimden daha uyguna aldım 27 Kasım da muhteşem cuma var şimdiden fiyatları araştırırsan gerçekten indirimde olanları alabilirsinevet ya arabada hevesliyiz tüp bebek olunca biraz engelliyorum kendimi ama kendimce en uygunu bunu düşünüyorum bakalım artık kısmet
Canım müslini 120X120 olanımı 26 ya aldın hangi butikdeydi? Metrelik müslinler gereksiz pahalı kumaşcılarda 180x100 cm kumaş 20 lira alıp kenarlarını diktirmeyi düşündüm.Kuzum ben 1 aydır favorilere eklemiştim sadece düşenleri aldım gerçekten indirim diye yükseltip yine aynı fiyata koyanlarda olmuş ama tedbirliydim gerçekten indirimde olanları aldım müslin battaniyeleri büyük aldım 120*120 50 liradan aşağı yoktu 26 TL’ye aldım hep 55 liradaydı anne bebek çantası biraz pahalıydı fonksiyonlu bir çanta onu da indirimden daha uyguna aldım 27 Kasım da muhteşem cuma var şimdiden fiyatları araştırırsan gerçekten indirimde olanları alabilirsinevet ya arabada hevesliyiz tüp bebek olunca biraz engelliyorum kendimi ama kendimce en uygunu bunu düşünüyorum bakalım artık kısmet
Canım paylaştım bakabilirsin 120*100 imiş gerçekten pahalı büyük boylar ben en uygun bunu buldumCanım müslini 120X120 olanımı 26 ya aldın hangi butikdeydi? Metrelik müslinler gereksiz pahalı kumaşcılarda 180x100 cm kumaş 20 lira alıp kenarlarını diktirmeyi düşündüm.
Ben de prego almayı düşünüyorum fiyatı da uygunmuş ama daha sonrasında ebebek gibi siteler kampanya yapıp düşüredebilir fiyatlarını
İnternet sitelerinde çok daha ucuza olabiliyo kampanya zamanları ama direkt internetten de almak doğru değil ben önce mağazadan gidip tüm markalara farklarına kullanışına bakıp internette daha ucuzsa internetten almayı düşünüyorum orada arabaya sığıyormu onu da denemek istiyorum.Prego italyan marka travel setler de bilindik markalar arasında arasında baya uygun fiyat olarak.Daha çok bilindik markalar 4500-6000 arası değişiyor bukadarına gerek yok bence.Civilde de şöyle bir travel set var görüntü olarak da diğer markalara çok benziyor ama sağlammıdır bilemem fiyatı da 800 liraArada bakıyorum bende bebek arabası her baktığım çok iyi çok kullanışlı gibi geliyorHiç anlamıyorum sanırım bu işten. Kaliteli kullanışlı derken çok uçuk rakamlara gidiyorum gerek varmı çok pahalı bişey almaya bilemedim. Bu pregonun hangi modeli iyi acaba. Bide gidip mağazadan mı almalı yoksa internetten mi ondada kararsızım.
Buna baktik biz esim cok begendi evirdi cevirdi baya inceledi fiyat ve kalitesi guzeldi benceİnternet sitelerinde çok daha ucuza olabiliyo kampanya zamanları ama direkt internetten de almak doğru değil ben önce mağazadan gidip tüm markalara farklarına kullanışına bakıp internette daha ucuzsa internetten almayı düşünüyorum orada arabaya sığıyormu onu da denemek istiyorum.Prego italyan marka travel setler de bilindik markalar arasında arasında baya uygun fiyat olarak.Daha çok bilindik markalar 4500-6000 arası değişiyor bukadarına gerek yok bence.Civilde de şöyle bir travel set var görüntü olarak da diğer markalara çok benziyor ama sağlammıdır bilemem fiyatı da 800 lira
Civil Bebek ve Çocuk Mağazaları - Civilim.com
Bebek ve çocuklarınız için aradığınız tüm ürünler en uygun fiyat fırsatı ve yepyeni kampanyalarla hızlı alışverişin adresi Civilim.com’da!www.civilim.com
Doğrudur ben de bakcam görünüş olarak da pahalı markalardan bir farkı yok.Türkiye üretimi olduğu için mi böyle fiyatları anlamadım.Buna baktik biz esim cok begendi evirdi cevirdi baya inceledi fiyat ve kalitesi guzeldi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?