2021 Nisan Anneleri

Bende sevmiyom zaten giysem icinde emanet dururum poncik kadinlardan olamadim gitti
Sezeryan icin bol tunik yada thsort giyerm ilk gun sonra penye gecelik giyerim bunu giyemem herhalde kizimda dikislerim acimisti

Depend emici kilot alacak misiniz? Sezeryan olanlar kullanabiliyor mu ondan?kizimda hemsire canped vermisti cok buyuktu ilk gun baya zorlanmistim ped rahat degildi. Depend alsam mi sizce?

Depend emici kilot alacak misiniz? Sezeryan olanlar kullanabiliyor mu ondan?kizimda hemsire canped vermisti cok buyuktu ilk gun baya zorlanmistim ped rahat degildi. Depend alsam mi sizce?
Ben sezaryen oldum gebelik kaybımda.ilk gece onlar büyük bi bez taktılar hasta bezi.sonraki gün orkid kullandım çok bi gelen giden akan olmamıştı bende.zaten sezaryen sonrası gelip göbeğime bastırıp içimdekileri çıkardılar.

Ben alicam sanirim hasta bezi cok sinir bozucu oluo ilk 2 gun kullanmaya alirim sonrasi icin kanamam azalmisti ped kullandim ama bu sefer nasil olur bilemiyorm

Oo senin kiz cok az kilosu neden öyle olduki cokmu erken dogdu? simdi nasil? büyük ihtimalle ikizlerde o kilolarda dogar
35+0 da doğdu. Gelisim.geriliği oldu 3 bucuk haftayi buldu gerilik. Kan akiminda direnc var dediler. O ara gebelik zehirlenmesi yaşadım mecbur erken dogum oldu. Doktor 2. Hamileliginde aynisi olur diue bir durum yok insallah yasamassin dedi.

Bnde az önce ilk defa hissettim bebeğimi uzaniyordum birden sol tarafta bı hareketlenme oldu ve sol tarafım şişti sertlik oluştu bebek heralde kendini mi topladı o tarafa ama o kadar güzeldi ki

Canım ben dün Trendyol indiriminden bir paket aldım 30 TL ye tecrübeli değilim ama daha rahat olacağını düşünüyorum kullan at hastanede iyi olur hem normal yada sezaryen farketmez diye düşünüyorum

Kızlar trendyol indirimlerine baktınız mı alışveriş yapanlar var mı prego impala bebek arabasını almak istiyorum ama kararsız kaldım 1730 TL ye düşmüş ben biraz alışveriş yaptım bavul müslin battaniye depend kendime pijama takımı anne bebek çantası falan aldım ama arabada kararsız kaldım

Ben de birkaç tane zıbın aldım.Bir de kendime çatlak kremi aldım zamanı geldi de geçiyordu

Ya bende almak istiyorm ama tek tek katogorilere girip bakmak aramak cok sinirimj bozuo benimmuslin ortuleri ne kadar aldin mesela gercekden indirimdemi bide bunu dusunuyorm benBebek arabasina gelince ben cok tefaruatli bisi istemedim ama dayimiz travel sistem alicakmis ondan hediye gelecek ben kizimda bim den almistm 125 tl ye gelmisti bebek arabasi o yetti bize ozmn cok buyuk rakamllar vermeyin cunku cocuklarin yuzde 80 ni araba da durmuyorama ilk cocuksa kiyin paraya kardeside kullanir

Gecmis olsun cok sevindim iyi olmaniza.

cok gecmis olsun canim simdi nasil kizin? insallah bu sever öyle birsey yasamazsin. saglikla gelsinler

Kızlar sterilizatör kullandınız mı hiç yada kullanmayı düşünen varmı biberon vs için kaynatmak yerine sterilizatör kullanıyorlar chicco nun var bir tane en ucuzu o 266 lira amazonda gerekli birşeymidir? bilemedim

Ben kullanmadim cnm kendim kaynatip sezenfekte etmeye calstm hep bundada almayi dusunmuorm acikcasi

Ben de prego almayı düşünüyorum fiyatı da uygunmuş ama daha sonrasında ebebek gibi siteler kampanya yapıp düşüredebilir fiyatlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…