2021 Nisan Anneleri

Bronsitim var sadece
Kronik bronşit koah diye anılıyor sizinki akuttur hani grip olunca başlayanından.bende kronik astım hastasıyım devamlı yıl boyunca hava kullanıyorum.Haftasonu karantinam bitti çok şükür ölmedim.panik yapmayın sizdeki biraz panik atak gibi geldi bana.inşallah olmazsınız evet zor geçiyor kronik olanlara ama çok fazla insanda bu hastalığı yeniyor.

Maşallah seninkini eşin bile hissetmiş Bizimkinde tık yok Ben daha önceki kontrollerimde tahliller için hep aç karına gidiyordum bu sefer aç gelmene gerek yok dedi doktor. Çikolatayı ben de deneyeceğim bakalım inşallah işe yarar

Valla ilk kez hissettik ikimizde seninki de yakındır
Çikolata gerçekten işe yariyormus eşime söylediğimde gülmüştü , doktora gidince yerinde durmuyor ki ölçüm yapayım dedi sen de ye canım kesin etki eder

Evet suan ki durum panik atak gibi oldu.
Cunku tedbirsiz davrandim.
Is yerinde maskemi cikartmiyordum gecen hafta zaman zaman maskemi cikarttim sanirim yarim calismaya guvendim.
Oda arkadasimin da cevrsinde vakalar cikinca panik oldum.
Gecmis olsun size de.
Belirtileriniz var miydi?

Tunaydin bacilarrrHaftanin ilk gunu cok seviyorum pqzartesiyi❤❤❤bende bebegi hissedemiyorm umarim hissederim artik boyle evham yapiyor insan acaba iyimi die obur hafta cumartasiye kadr nasil dayanicam acabadoktora gidenler gidecek olanlar hayirli haberlerle gelin insallahHasta olanlar bol meyve su bir fincan ihlamur gunde 3 kez parol bide cokca moral baska ilacimiz yok ❤

Günaydın kızlar.
Hastalara acil şifalar olsun.. Psikolojinin çok etkisi var artık eminim.. Çok düşünmemeye çalışın. Bol c vitamini , su ve istirahat gerekiyor..
Benim prensesim de 2-3 gündür maşallah hiç durmuyor... Dışardan henüz hissedilmiyor ama içerde bildiğin tur atıyor.. Hele yemekten sonra çocuk sıkışıyormu ne kendine yer açmaya çalışıyor galiba :)

Günaydın herkese, ben de 16.haftama girdiğim gün pıt pıt şeklinde hissettim bebişimi ilk defa çok başka bir hismiş. Cumartesi dr kontrolümüz vardı druma söyledim ilk gebeliğim ama hissetmeye başladım diye zayıf olduğun için hissedebilirsin normal dedi henüz karnım da hiç belirmedi. 16+4 üz bugün. Biraz önce kahvaltı yaptım yine hareket etti sabah akşam hissediyorum şimdilik

Gunaydin arkadaslar
Bugun asi oncesi kan alma gunumdu kilom 56 sadece 1kg almisiiimm benim gobus c9ok belliydi 5-6kg aldim zannediyodm
Bide sabahtir kasik/bel agrim var yururken baya zorladi insallah kotu bisi yoktur
He bide saglik ocagi magnezyum kullanma cok erken dedi inatla yazmadi parol bile binbir nazla yazdi dvit vermedi sadece demir ilaci ve elevit yazdi siz neler kullaniyosunuz? Yarin devlet randevum var 7hafta sonra ilk defa gorucem bebemi

Ben astımdan dolayı çok ağır geçirdim.nefes alamadım bi süre.şimdi iyiyim.ama bahsettiğiniz gibi grip olmadım aksine burnum ve boğazım açık ve çok kuruydu.ateşte olmadı parol içtiğim için sanırım diğer tüm belirtiler vardı.mesela hala koku ve tat yok.en keskin sarımsağın kokusunu bile alamıyorum.ama allaha çok şükür nefes alabiliyorum su bile içemedim boğulacağım diye öyle kötüydüm.Bebeği hiç umursamıyorlar onlara birşey olmaz denildi 1 aydır görmüyorum inş iyidir

Galiba üşengeçler gerçekten benim karnım var baya ki ikinci ona rağmen hala tık yok kızım çok hareketliydi 18 de başladı diye hatırlıyorum çok sabırsızım suanda 18 tam dolsun diye bekliyorum

Galiba üşengeçler gerçekten benim karnım var baya ki ikinci ona rağmen hala tık yok kızım çok hareketliydi 18 de başladı diye hatırlıyorum çok sabırsızım suanda 18 tam dolsun diye bekliyorum
18+1 im ben de bakalım elim karnımda bekliyorum seninkinin eli kulağındadır bence ikinci bebekler daha erken hissettiriyormuş

Bende hissedemedikce acaba niye diyodum ama sonra bi hissediyosun devamı hep geliyo

Ben lohusa takimlarini giymeyecegim icin boyle bir pijama sectm ameliyattan ilk cikinca gecelik giyicem zaten yurumeyw baslayinca da bu pijamayi ❤❤❤insallah giymek nasip olur ustune birde sabahlik ayrlicam lacivert

Eklentiler

• IMG-20201108-WA0020.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 59
Ben lohusa takimlarini giymeyecegim icin boyle bir pijama sectm ameliyattan ilk cikinca gecelik giyicem zaten yurumeyw baslayinca da bu pijamayi ❤❤❤insallah giymek nasip olur ustune birde sabahlik ayrlicam lacivert
Valla güzel beğendim
Bende hastanede doğum öncesi giymek için gecelik tarzi kısa ev elbiselerinden alacağım bir de doğum sonrası giyinmek için bir takım. Bir de yedek alırım yaa kanama sızıntı bebek kakasını falan yaparsa diye alacağım yanıma. Kızım mekonyumunu üzerime yapmıştı

Giyen herkese saygı duyuyorum ama hani süslü püslü özellikle beyaz lohusa gecelikleri var ya o kadar sevmiyorum ki tüylü terlikler falan.Tabiki seven alabilir giyebilir bana çok absürt geliyor.Ben de böyle rahat takım gecelik falan düşünüyorum allah o günleri nasip ederse.

Tesekkur ederim cnm evet bende gecelik alicam oda elbise tarzi gunluk de ev icinde kuallanabilcegimm rahat bisi olucak bor tane yedek belki dusunebilirim ama bir gece yatircaklar zaten cok emin degilim yedekden Bazilari o tuylu tüllu olan lohusa setlerini kaldiriyo bende onu kaldiracak ne ruh ne beden var Ben daha spor modern seyler seviyorm bide kullanimi uzun sureli olsn istiorm lohusa takimi alirsam dogumdan sonra giyemem onu cok netama kim neyle rahatsa onu tercih ediyor zaten

Evet işte tarz meselesi bende o psikolojiye hiç bir zaman giremem ama çok güzel sabahlıklar pijama takımları var yine lohusalar için ama öyle tüylü süslü değil çok şık.yine söylüyorum zevk meselesi giyilebilir tabiki benim ablamda giymişti foto için falan ama bana absürt geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…