Kronik bronşit koah diye anılıyor sizinki akuttur hani grip olunca başlayanından.bende kronik astım hastasıyım devamlı yıl boyunca hava kullanıyorum.Haftasonu karantinam bitti çok şükür ölmedim.panik yapmayın sizdeki biraz panik atak gibi geldi bana.inşallah olmazsınız evet zor geçiyor kronik olanlara ama çok fazla insanda bu hastalığı yeniyor.Bronsitim var sadece
Maşallah seninkini eşin bile hissetmişValla benimkide öyle hepsinde yattı yüzünü bile göstermedi bize en son gittiğimde burada arkadaşlar çikolata ye demişlerdi ultrasona girmeden çikolata yedim galiba ondan kıpır kıpır oynuyordu ama ben hissetmedim yine
Amaaa dün o kadar oynadı ki eşim de elini koyup ilk kez hissetti maşallahüç gun yerinden kipirdamaz artık
Şimdi benim de tek temennim o inşallah doğduktan sonra da karnımdaki gibi uslu olur hatta olacak olacak diye sartliyorum
Valla ilk kez hissettik ikimizde seninki de yakındırMaşallah seninkini eşin bile hissetmişBizimkinde tık yok Ben daha önceki kontrollerimde tahliller için hep aç karına gidiyordum bu sefer aç gelmene gerek yok dedi doktor. Çikolatayı ben de deneyeceğim bakalım inşallah işe yarar
Evet suan ki durum panik atak gibi oldu.Kronik bronşit koah diye anılıyor sizinki akuttur hani grip olunca başlayanından.bende kronik astım hastasıyım devamlı yıl boyunca hava kullanıyorum.Haftasonu karantinam bitti çok şükür ölmedim.panik yapmayın sizdeki biraz panik atak gibi geldi bana.inşallah olmazsınız evet zor geçiyor kronik olanlara ama çok fazla insanda bu hastalığı yeniyor.
Ben astımdan dolayı çok ağır geçirdim.nefes alamadım bi süre.şimdi iyiyim.ama bahsettiğiniz gibi grip olmadım aksine burnum ve boğazım açık ve çok kuruydu.ateşte olmadı parol içtiğim için sanırım diğer tüm belirtiler vardı.mesela hala koku ve tat yok.en keskin sarımsağın kokusunu bile alamıyorum.ama allaha çok şükür nefes alabiliyorum su bile içemedim boğulacağım diye öyle kötüydüm.Bebeği hiç umursamıyorlar onlara birşey olmaz denildi 1 aydır görmüyorum inş iyidirEvet suan ki durum panik atak gibi oldu.
Cunku tedbirsiz davrandim.
Is yerinde maskemi cikartmiyordum gecen hafta zaman zaman maskemi cikarttim sanirim yarim calismaya guvendim.
Oda arkadasimin da cevrsinde vakalar cikinca panik oldum.
Gecmis olsun size de.
Belirtileriniz var miydi?
Galiba üşengeçler gerçektenBizim bebeler üşengeç galibaben de sadece bir kere kelebek kanat çırpması gibi bir şey hissettim daha da devamı gelmedi öyle elim karnımda bekleyip duruyorum senin karnın çok çıktı mı canım benim karnım pek yok yeni yeni belli oluyor acaba iç karnım geniş ya da kaslar sıkı olduğu için mi hissedemiyorum diye düşünüyorum doktora gidince soracağım iç karnım geniş mi diye
18+1 im ben de bakalım elim karnımda bekliyorumGaliba üşengeçler gerçektenbenim karnım var baya ki ikinci ona rağmen hala tık yok kızım çok hareketliydi 18 de başladı diye hatırlıyorum çok sabırsızım suanda 18 tam dolsun diye bekliyorum
Ah inşallah geç bile kaldı yavrum ikinciler 16 da hissedenler varmış18+1 im ben de bakalım elim karnımda bekliyorumseninkinin eli kulağındadır bence ikinci bebekler daha erken hissettiriyormuş
Bende hissedemedikce acaba niye diyodum ama sonra bi hissediyosun devamı hep geliyoTunaydin bacilarrrHaftanin ilk gunu cok seviyorum pqzartesiyi❤❤❤bende bebegi hissedemiyorm umarim hissederim artik boyle evham yapiyor insan acaba iyimi die obur hafta cumartasiye kadr nasil dayanicam acaba doktora gidenler gidecek olanlar hayirli haberlerle gelin insallah Hasta olanlar bol meyve su bir fincan ihlamur gunde 3 kez parol bide cokca moral baska ilacimiz yok ❤
Valla güzel beğendimBen lohusa takimlarini giymeyecegim icin boyle bir pijama sectm ameliyattan ilk cikinca gecelik giyicem zaten yurumeyw baslayinca da bu pijamayi ❤❤❤insallah giymek nasip olur ustune birde sabahlik ayrlicam lacivert
Giyen herkese saygı duyuyorum ama hani süslü püslü özellikle beyaz lohusa gecelikleri var ya o kadar sevmiyorum ki tüylü terlikler falan.Tabiki seven alabilir giyebilir bana çok absürt geliyor.Ben de böyle rahat takım gecelik falan düşünüyorum allah o günleri nasip ederse.Ben lohusa takimlarini giymeyecegim icin boyle bir pijama sectm ameliyattan ilk cikinca gecelik giyicem zaten yurumeyw baslayinca da bu pijamayi ❤❤❤insallah giymek nasip olur ustune birde sabahlik ayrlicam lacivert
Tesekkur ederim cnm evet bende gecelik alicam oda elbise tarzi gunluk de ev icinde kuallanabilcegimm rahat bisi olucak bor tane yedek belki dusunebilirim ama bir gece yatircaklar zaten cok emin degilim yedekdenValla güzel beğendim
Bende hastanede doğum öncesi giymek için gecelik tarzi kısa ev elbiselerinden alacağım bir de doğum sonrası giyinmek için bir takım. Bir de yedek alırım yaa kanama sızıntı bebek kakasını falan yaparsa diye alacağım yanıma. Kızım mekonyumunu üzerime yapmıştı
Bazilari o tuylu tüllu olan lohusa setlerini kaldiriyo bende onu kaldiracak ne ruh ne beden varGiyen herkese saygı duyuyorum ama hani süslü püslü özellikle beyaz lohusa gecelikleri var ya o kadar sevmiyorum ki tüylü terlikler falan.Tabiki seven alabilir giyebilir bana çok absürt geliyor.Ben de böyle rahat takım gecelik falan düşünüyorum allah o günleri nasip ederse.
Evet işte tarz meselesi bende o psikolojiye hiç bir zaman girememTesekkur ederim cnm evet bende gecelik alicam oda elbise tarzi gunluk de ev icinde kuallanabilcegimm rahat bisi olucak bor tane yedek belki dusunebilirim ama bir gece yatircaklar zaten cok emin degilim yedekden
Bazilari o tuylu tüllu olan lohusa setlerini kaldiriyo bende onu kaldiracak ne ruh ne beden varBen daha spor modern seyler seviyorm bide kullanimi uzun sureli olsn istiorm lohusa takimi alirsam dogumdan sonra giyemem onu cok net ama kim neyle rahatsa onu tercih ediyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?