2021 Nisan Anneleri

En iyisi gitmek randevuyu beklesem daha çok var en azından için rahat eder dimi .inşallah sağlıklıdır bebeğim de .

Çok geçmiş olsun canım.moralini yüksek tutmaya çalış inşallah bu sefer kurtulursun şu enfeksiyondan.

Geçmiş olsun canım bebişler inşallah sağlıkla zamanında gelir benim de salı kontrolüm var kısalma varsa sarkaj yapılacak inşallahhh gerek kalmaz erken doğumdan çok korkuyorum ama bana hiç yat dinlen falan denmedi

Doktordan simdi geldim kizlar. Cok sukur hersey yolundaymis. 560 gr olmus, doktor biraz sisko sanki dedi umarim seker falan cikmaz. Haftaya cuma ayrintili usg var. Cok heyecanli..
Hey masaallah
Testler güvenilir değil maalesef bir testte pozitif birinde negatifi görebiliyorsun. Bende ilaç kullanmama taraftarıyım. Rabbim beterinden korusun. Bağışıklığı düşük ve bir takım hastalıkları olan kişileri bu grip kötü etkiliyor. Kardeşimde çıkmıştı aynı evde annemlerde negatif çıktı. Kardeşim bir odada kendini karantinaya aldı farenjit geçiriyor gibi atlattı.
Kızlar test sonucun negatif cikti
Ama heryerin agriyor sırtım felan çok fena üşüttüm galiba ne yiyip içeyim zaten decavitle ne dolu vitamin var meyvede bayağı yiyorum
Bu bebekle galiba şeker felan olcak oy
Çok sevindim canım negatif olmasina,Allah şifa versin. Bu isim nerden çıktı çok güldüm ama kara kızdan iyidir
Seninde gözün aydın canım maşaallah
Çok geçmiş olsun farkedilmis olması iyi olmuş. İnsaallah önlemlerle zamanında yaparsın doğumunu iyi düşün lütfen
Geçmiş olsun canım korkma geçecek inan. Sen önlemini alıyorsun gerisi de gelecek. Kuruyacak o iltihap. Bak bazı kadınlar hiç test yaptırmıyor ve enfeksiyona rağmen zamanında doğum yapıyor. Sen sadece iyi düşün kuruyacak de

Geçmiş olsun canım sağlıkla zamanında gelir bebişin inşallah

Merhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Aaa nasıl?çok çok geçmiş olsun rabbim bir dahakine sağlıklı bir gebelik nasip etsin.Çok üzüldüm bu duyguyu biliyorum.derinden anlıyorum seni

Amin ya bende çok tedirginim dr banu çiftçinin uygulaması var indir istersen hafta hafta bebeğin gelişimini gösteriyor tabi genel baz alarak ama doktorun söylediğiyle hemen hemen aynı oluyor güzel bir uygulama hangi evrede ne testler yapılacağı falan var içeriği çok güzel bir bak istersen :))

T Tugba4444 canım çok geçmiş olsun. İnşallah bu enfeksiyon derdinden tamamen kurtulursun hastanede ve bebeğin de sen de sağlıkla taburcu olursunuz Allah yardımcın olsun canım

Merhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Yaa çok üzüldüm üzülmeyin lütfen vardır bir hayır asla vazgeçmeyin

Rabbim sabır versin acının hafifletsin

Çok geçmiş olsun canım.moralini yüksek tutmaya çalış inşallah bu sefer kurtulursun şu enfeksiyondan.
İnşallah canım benim de tek istediğim bu bide bugün baktık allahım bi hareketli ayaklarını kafasına vuruyordu ağladım inşallah sağlıkla alırım kucağıma resmini atacağım şimdi

Kızlar test sonucun negatif cikti
Ama heryerin agriyor sırtım felan çok fena üşüttüm galiba ne yiyip içeyim zaten decavitle ne dolu vitamin var meyvede bayağı yiyorum
Bu bebekle galiba şeker felan olcak oy
Sevindim negatif çıkmasına. Zencefil tüketebilirsin ben gribimı zencefil ve günde neredeyse 1 kilo mandalina yiyerek atlattım ajskdkd

Allah sabir versin. Cok üzüldüğümüz, kotu sandigimiz seylerde de vardır bi hayir. Asla vazgeçme, tez zamanda saglikla bebegine kavus inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…