En iyisi gitmek randevuyu beklesem daha çok var en azından için rahat eder dimi .inşallah sağlıklıdır bebeğim de .Normal bence o hafta da bende öyle hissediyordum canımm. Geçen gün pek hareketini hissedemedim canım sıkıldı hatta niye hareket etmiyo diyor sonra ki gün kıpır kıpırdı ben artık takılmıcam öyle az hareket etmesine felan. Hala bile bazen aşşağı da hissettiğim oluyo acaba duruşundan mı öyle ki diyorum .. akıntı için git bence canım Allah korusun önlem almak lazım erkenden
Çok geçmiş olsun canım.moralini yüksek tutmaya çalış inşallah bu sefer kurtulursun şu enfeksiyondan.Kızlar iyi akşamlar bende bugün doktora gittim maalesef idrar testim enfeksiyon dolu doktor çok ciddi erken doğum riski var dedi daha önce de 1 hafta yatmıştım bir ton antibiyotik aldım ağızdan damardan hiçbiri işe yaramıyor maalesefdoktor tekrar yatış verdi hiçbir hastane çözüm bulamıyor diye bugün sonunda memoriala gittik burası da yatış vardı inşallah sağ sağlim atlatırız gebeliğimizi
Geçmiş olsun canım bebişler inşallah sağlıkla zamanında gelir benim de salı kontrolüm var kısalma varsa sarkaj yapılacak inşallahhh gerek kalmaz erken doğumdan çok korkuyorum ama bana hiç yat dinlen falan denmediKızlar iyi akşamlar bende bugün doktora gittim maalesef idrar testim enfeksiyon dolu doktor çok ciddi erken doğum riski var dedi daha önce de 1 hafta yatmıştım bir ton antibiyotik aldım ağızdan damardan hiçbiri işe yaramıyor maalesefdoktor tekrar yatış verdi hiçbir hastane çözüm bulamıyor diye bugün sonunda memoriala gittik burası da yatış vardı inşallah sağ sağlim atlatırız gebeliğimizi
Hey masaallahDoktordan simdi geldim kizlar. Cok sukur hersey yolundaymis. 560 gr olmus, doktor biraz sisko sanki dediumarim seker falan cikmaz. Haftaya cuma ayrintili usg var. Cok heyecanli..
Testler güvenilir değil maalesef bir testte pozitif birinde negatifi görebiliyorsun. Bende ilaç kullanmama taraftarıyım. Rabbim beterinden korusun. Bağışıklığı düşük ve bir takım hastalıkları olan kişileri bu grip kötü etkiliyor. Kardeşimde çıkmıştı aynı evde annemlerde negatif çıktı. Kardeşim bir odada kendini karantinaya aldı farenjit geçiriyor gibi atlattı.Apartmanda cok 2 komsudada pozitif biri kadinin biri polis diger kadin ev hanimi ikisininde minicim bebekleri var emziriyolar ve hic ilac vermemialer emzirdikleri icin bol su ve c vitamini ic demisler hafif atlatiyolar cok sukur normal grip gibiler acaba etkisini mi kaybetti bu virus diorm yada normal bi grip bile pozitif mi cikartio acaba testi
Çok sevindim canım negatif olmasina,Allah şifa versin. Bu isim nerden çıktı çok güldüm ama kara kızdan iyidirKızlar test sonucun negatif cikti
Ama heryerin agriyor sırtım felan çok fena üşüttüm galiba ne yiyip içeyim zaten decavitle ne dolu vitamin var meyvede bayağı yiyorum
Bu bebekle galiba şeker felan olcak oy
Seninde gözün aydın canımHastalara acil şifalar dilerim..Biz de bugün ayrıntılı sonucumuz doktorumuza götürdük..Herşey yolunda şükür..Bizim bu kız de keçi gibi inatçı ..Renkli ultrasonda yuzune bakmaya çalıştık ellerini yüzüne kapatmış bir türlü actiramadik..Doktor okadar çok sarstı ama istifini bozmadı bizimki..3 kere denedi organlarım sallanmaktan yer değiştirdi banamisin demedi ya..456 Gr olmuş gayet iyi dedi doktor..Hareketleri de artık baya baya çoğaldı..Şimdi anlıyorum hamile olduğumu resmen.
Çok geçmiş olsun farkedilmis olması iyi olmuş. İnsaallah önlemlerle zamanında yaparsın doğumunu iyi düşün lütfenİyi akşamlar kızlar ilk başlarda çok yazıyordum buralara hafif kanamalarım vardı hep dinlenmeye geçirdim uzaktan takipteyim ama 15.Haftada yine hafif kanamam oldu doktorumu aradım sağolsun progesteron verip dinlenmemi söyledi. Gecen hafta 4 boyut için özel bir yere gitmemi istedi bende araştırma Hastanesi'ne gitmeyi tercih ettim iyiki oraya gitmişim riskli gebelik çıktı bebeğin eşi önden geliyor direk perinatoloji bölümüne sevk edildim bende bu arada hemen dışarıda bir prof buldum salı günü gidecem büyük şoklardayim ya bu kadar özele gidip güvendiğim için ayrıca sinirliyim. Yapışıklığın seviyesine göre en geç 34. Haftada doğum yapilir deniyor.
Geçmiş olsun canım korkma geçecek inan. Sen önlemini alıyorsun gerisi de gelecek. Kuruyacak o iltihap. Bak bazı kadınlar hiç test yaptırmıyor ve enfeksiyona rağmen zamanında doğum yapıyor. Sen sadece iyi düşün kuruyacak deKızlar iyi akşamlar bende bugün doktora gittim maalesef idrar testim enfeksiyon dolu doktor çok ciddi erken doğum riski var dedi daha önce de 1 hafta yatmıştım bir ton antibiyotik aldım ağızdan damardan hiçbiri işe yaramıyor maalesefdoktor tekrar yatış verdi hiçbir hastane çözüm bulamıyor diye bugün sonunda memoriala gittik burası da yatış vardı inşallah sağ sağlim atlatırız gebeliğimizi
Geçmiş olsun canım sağlıkla zamanında gelir bebişin inşallahİyi akşamlar kızlar ilk başlarda çok yazıyordum buralara hafif kanamalarım vardı hep dinlenmeye geçirdim uzaktan takipteyim ama 15.Haftada yine hafif kanamam oldu doktorumu aradım sağolsun progesteron verip dinlenmemi söyledi. Gecen hafta 4 boyut için özel bir yere gitmemi istedi bende araştırma Hastanesi'ne gitmeyi tercih ettim iyiki oraya gitmişim riskli gebelik çıktı bebeğin eşi önden geliyor direk perinatoloji bölümüne sevk edildim bende bu arada hemen dışarıda bir prof buldum salı günü gidecem büyük şoklardayim ya bu kadar özele gidip güvendiğim için ayrıca sinirliyim. Yapışıklığın seviyesine göre en geç 34. Haftada doğum yapilir deniyor.
Aaa nasıl?çok çok geçmiş olsun rabbim bir dahakine sağlıklı bir gebelik nasip etsin.Çok üzüldüm bu duyguyu biliyorum.derinden anlıyorum seniMerhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Amin ya bende çok tedirginim dr banu çiftçinin uygulaması var indir istersen hafta hafta bebeğin gelişimini gösteriyor tabi genel baz alarak ama doktorun söylediğiyle hemen hemen aynı oluyor güzel bir uygulama hangi evrede ne testler yapılacağı falan var içeriği çok güzel bir bak istersen :))Şu virüsü kapmadan bir doğurabilsek hayırlısıyla kızlar yao kadar çok yakın çevremizde duyuyorum ki artık sıra bizede geliyor herhalde diyorum Allah korusun
Benim bebeğimde artık daha yukarı çıktı sanırım hareketleri aşağılardayken şimdi yukarıda hissediyorum göbek deligime yakın yerlerde ve daha güçlüacaba büyüdü mü kaç Gr oldu çok merak ediyorum şu bir hafta geçsede görsem
Yaa çok üzüldüm üzülmeyin lütfen vardır bir hayır asla vazgeçmeyinMerhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Rabbim sabır versin acının hafifletsinMerhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
İdrar yolu enfeksiyonuysa alttan etmiyorlar canım sadece idrar ama vajinal enfeksiyon yada mantar diyorsan onun için alttan bakıyorlarEnfeksiyon için alttan muayene mı ediyorlar yoksa sadece idrar mı veriyoruz kızlar
İnşallah canım benim de tek istediğim bu bide bugün baktık allahım bi hareketli ayaklarını kafasına vuruyordu ağladım inşallah sağlıkla alırım kucağıma resmini atacağım şimdiÇok geçmiş olsun canım.moralini yüksek tutmaya çalış inşallah bu sefer kurtulursun şu enfeksiyondan.
Sevindim negatif çıkmasına. Zencefil tüketebilirsin ben gribimı zencefil ve günde neredeyse 1 kilo mandalina yiyerek atlattım ajskdkdKızlar test sonucun negatif cikti
Ama heryerin agriyor sırtım felan çok fena üşüttüm galiba ne yiyip içeyim zaten decavitle ne dolu vitamin var meyvede bayağı yiyorum
Bu bebekle galiba şeker felan olcak oy
Allah sabir versin. Cok üzüldüğümüz, kotu sandigimiz seylerde de vardır bi hayir. Asla vazgeçme, tez zamanda saglikla bebegine kavus inşallahMerhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Kasım 2015 den önce ise doğumunuz yatış kayıdınızı eşim, doğum evraklarınızı dosyanızı ben hazırlamış olabilirimBende gaziemir şifanin son dogum yapanlarindanim kimsecikler yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?