- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 103
- 44
ay masallahhhhDoktordan simdi geldim kizlar. Cok sukur hersey yolundaymis. 560 gr olmus, doktor biraz sisko sanki dediumarim seker falan cikmaz. Haftaya cuma ayrintili usg var. Cok heyecanli..
Ya benimde 2 bacimdada test pozitif cikmisBen bugün korona testi verdim doktor gülmekten oldu ultrasona girdim diyor bu ne hiç durmuyor dedim nazar degdirmeyin sonra hiç oynamaz
Gecmis olsun canim.Bebegine de masallah benim ki gece harkeetlenmeye basladi gunduz hic hissetmiorm uykusuz geceler beni beklio galibaBen bugün korona testi verdim doktor gülmekten oldu ultrasona girdim diyor bu ne hiç durmuyor dedim nazar degdirmeyin sonra hiç oynamaz
Sizinkilerede allah sifa versin insallah cnmYa benimde 2 bacimdada test pozitif cikmisDisariya cikmaya ailemle görüsmeye korkar oldum bu illet yüzünden.. Görüntülü görüsüyoruz cocuklari görüstürüyoruz off bi dogursak hayirlisiyla. Sen neden test yaptirdin kuzum biseydenmi süpheleniyorsun? insallah cikmaz korona
Bacim masallah ne yiyip icion soylede bizde uygulayalimDoktordan simdi geldim kizlar. Cok sukur hersey yolundaymis. 560 gr olmus, doktor biraz sisko sanki dediumarim seker falan cikmaz. Haftaya cuma ayrintili usg var. Cok heyecanli..
Oyyy çok gexmisolsun canim ben Annemgilde görüştüm bana geldikleri günün ertesi günü grip gibi başladı 3 gün önce kadının kokusu gitti. Bende de geniz ağrı si eklem ağrısı halsizlik vs var bakalim. Zaten bulaşıyorsa yakından bulasiyoeYa benimde 2 bacimdada test pozitif cikmisDisariya cikmaya ailemle görüsmeye korkar oldum bu illet yüzünden.. Görüntülü görüsüyoruz cocuklari görüstürüyoruz off bi dogursak hayirlisiyla. Sen neden test yaptirdin kuzum biseydenmi süpheleniyorsun? insallah cikmaz korona
Bacım ben sana deidm oynuyordur ama tembeldir dışa vurmuyordurGecmis olsun canim.Bebegine de masallah benim ki gece harkeetlenmeye basladi gunduz hic hissetmiorm uykusuz geceler beni beklio galibaTest surasinda canin yandimi sonuc negatif gelir insallah
Sizinkilerede allah sifa versin insallah cnm
Bacim masallah ne yiyip icion soylede bizde uygulayalimmasallah rabbim saglikla kavusmak nasip etsin
Apartmanda cok 2 komsudada pozitif biri kadinin biri polis diger kadin ev hanimi ikisininde minicim bebekleri var emziriyolar ve hic ilac vermemialer emzirdikleri icin bol su ve c vitamini ic demisler hafif atlatiyolar cok sukur normal grip gibiler acaba etkisini mi kaybetti bu virus diorm yada normal bi grip bile pozitif mi cikartio acaba testiOyyy çok gexmisolsun canim ben Annemgilde görüştüm bana geldikleri günün ertesi günü grip gibi başladı 3 gün önce kadının kokusu gitti. Bende de geniz ağrı si eklem ağrısı halsizlik vs var bakalim. Zaten bulaşıyorsa yakından bulasiyoe
Bacım ben sana deidm oynuyordur ama tembeldir dışa vurmuyordur
Inşallah Canimmm
Ciddi yorum yapacaktım sonra adima baktimApartmanda cok 2 komsudada pozitif biri kadinin biri polis diger kadin ev hanimi ikisininde minicim bebekleri var emziriyolar ve hic ilac vermemialer emzirdikleri icin bol su ve c vitamini ic demisler hafif atlatiyolar cok sukur normal grip gibiler acaba etkisini mi kaybetti bu virus diorm yada normal bi grip bile pozitif mi cikartio acaba testi
Benimde teyzemler ailece covid oldular ve kimisine ilaç verdiler kimisine vermediler çok ilginç gerçekten. Hafif atlattılar teyzem kanser atlatmış birisi tansiyonu var yaşı 60. Sanırım ciğerlere indiği zaman ağır geçiriyorlar. Şuan grip vakalarınada covid diyorlarmış ben anlamadım bu işiApartmanda cok 2 komsudada pozitif biri kadinin biri polis diger kadin ev hanimi ikisininde minicim bebekleri var emziriyolar ve hic ilac vermemialer emzirdikleri icin bol su ve c vitamini ic demisler hafif atlatiyolar cok sukur normal grip gibiler acaba etkisini mi kaybetti bu virus diorm yada normal bi grip bile pozitif mi cikartio acaba testi
Iste enterasan olan bu arkadasim da yakalndi ogluyla birlikde oglu 10 yaslarinda ve ilac kullanmiolar cocuga ilac yok atlaticak bole dmisler arkadasima vermisler oda kullanmio yani ilacsiz geciyorsa nie aylardair asiydi ilacdi psikolojimiz bozuldu ve covitten evde ölen yok hepsi hastanede öluyor ilaclar yan etki yapiyor kalp krizi geciriyorlar diolar artik kime inanacagimi sasirdim bizzat ilacsiz hafif atlatanlari gormesem bu kadr kafam karismazdiBenimde teyzemler ailece covid oldular ve kimisine ilaç verdiler kimisine vermediler çok ilginç gerçekten. Hafif atlattılar teyzem kanser atlatmış birisi tansiyonu var yaşı 60. Sanırım ciğerlere indiği zaman ağır geçiriyorlar. Şuan grip vakalarınada covid diyorlarmış ben anlamadım bu işi
Katılıyorum sana canım cok büyük bir kaos var ortada. Kronik hastalığı olanlar yaş itibariyle ileri yaşta olanlar ağır geçiriyor ve hastanede artık nasıl bir tedavi ilaç uygulanıyorsa durumları iyiyken birden kötü oluyorlar bende çevremden çok duydum bunları covid yüzünden vefat edenlerde oldu. Hatta bir akrabamız daha önce ağır kalp ameliyatı geçirmiş birisiydi yaşı da vardı adam hastanede yattı tedavi gördü iyileşti taburcu ettiler ama 10 gün sonra pıhtı atarak vefat etti. Ben şuan bu kadar kısa sürede acele şekilde bulunan aşılarada güvenmiyorum.Iste enterasan olan bu arkadasim da yakalndi ogluyla birlikde oglu 10 yaslarinda ve ilac kullanmiolar cocuga ilac yok atlaticak bole dmisler arkadasima vermisler oda kullanmio yani ilacsiz geciyorsa nie aylardair asiydi ilacdi psikolojimiz bozuldu ve covitten evde ölen yok hepsi hastanede öluyor ilaclar yan etki yapiyor kalp krizi geciriyorlar diolar artik kime inanacagimi sasirdim bizzat ilacsiz hafif atlatanlari gormesem bu kadr kafam karismazdi
Rabbim korusun hepimizi artik sana hic kimseye hic biseye guvenim kalmadi elimizden geldigince dikkat ediyorz bitsin die dua ediyorz baska bisi yapamadn izliyorz neler oluyor dieKatılıyorum sana canım cok büyük bir kaos var ortada. Kronik hastalığı olanlar yaş itibariyle ileri yaşta olanlar ağır geçiriyor ve hastanede artık nasıl bir tedavi ilaç uygulanıyorsa durumları iyiyken birden kötü oluyorlar bende çevremden çok duydum bunları covid yüzünden vefat edenlerde oldu. Hatta bir akrabamız daha önce ağır kalp ameliyatı geçirmiş birisiydi yaşı da vardı adam hastanede yattı tedavi gördü iyileşti taburcu ettiler ama 10 gün sonra pıhtı atarak vefat etti. Ben şuan bu kadar kısa sürede acele şekilde bulunan aşılarada güvenmiyorum.
Ben de çok çok aşağıda hissediyordum ama birkaç gündür baya göbek deliğime yakın yerlerde hissediyorum sanırım büyüyor ve yukarı yukari çıkıyorlar çok hoşuma gidiyor bu hisŞu virüsü kapmadan bir doğurabilsek hayırlısıyla kızlar yao kadar çok yakın çevremizde duyuyorum ki artık sıra bizede geliyor herhalde diyorum Allah korusun
Benim bebeğimde artık daha yukarı çıktı sanırım hareketleri aşağılardayken şimdi yukarıda hissediyorum göbek deligime yakın yerlerde ve daha güçlüacaba büyüdü mü kaç Gr oldu çok merak ediyorum şu bir hafta geçsede görsem
Kesinlikle canım bu his çok güzel içinde bir canlı var bir bedende iki kalp çok büyük bir mucize Allah isteyen herkese nasip etsin yolu yarıladık sayılırBen de çok çok aşağıda hissediyordum ama birkaç gündür baya göbek deliğime yakın yerlerde hissediyorum sanırım büyüyor ve yukarı yukari çıkıyorlar çok hoşuma gidiyor bu his
Acaba kac gram soyledimi doktorunuz 18.hafta icin?18 haftalık olduk biz de artık cinsiyetimiz kesinleşti bir oğlum vardı bir erkek daha geliyorBugün de nifty testimin sonucu cıktı şükür bir risk saptanmamış Eki Görüntüle 2724286
Eger gebe kalma kilonuz cok degilse bosverin.ben ilk gebeligmde 12 kilo verip sonra sadece 9 kilo almistim oglum 4 kiloydu.Suan 18 haftadaym -4tyim ama kilom var.Yani kilolu hamile kaldim.O daha kotu,insan boyle zamanda alicaksa aliyor ne guzel ama ben alsam doguma yuvarlanirim die korkuormKız dalga mı geçiyorsun ..21 haftalık oldum toplamda 5-6 kilo almışım :)) İlk kızımda doğuma kadar 13 kilo almıştım bunda çoğalacak diye korkuyorum yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?