- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 103
- 44
Bende gaziemir şifanin son dogum yapanlarindanim kimsecikler yoktuEvet nurdan hn.annesinin rahatsızlığından dolayı bi dönem işi bıraktı son mesai gününde ilk kızımın doğumuna girdi. Minegül hn taburcu etmişti. Gaziemir şifa çalışanıydık biz eşimle o yüzden bize muayenede indirim yaptı. Normal fiyatını bilmiyorum. Minegül hn.ın yeni yerine hiç gitmek nasip olmadı. Enkazların olduğu binanın arkasındaymış yeri o manzarayı yakından görmek istemedim. Ümran hn.ı tanımıyorum iyidir muhakkak
sagol kuzum aminn biran önce atlatirlar insallah.Gecmis olsun canim.Bebegine de masallah benim ki gece harkeetlenmeye basladi gunduz hic hissetmiorm uykusuz geceler beni beklio galibaTest surasinda canin yandimi sonuc negatif gelir insallah
Sizinkilerede allah sifa versin insallah cnm
Bacim masallah ne yiyip icion soylede bizde uygulayalimmasallah rabbim saglikla kavusmak nasip etsin
Gecen hafta sonu bendelerdi ama bizde bisi yok daha valla korkuyorum. En kücügümüz kiz kardesimde kaliyor dün konustuk abla kemiklerim agriyo cok halsizim dedi icim gitti yaklasamiyorsundaOyyy çok gexmisolsun canim ben Annemgilde görüştüm bana geldikleri günün ertesi günü grip gibi başladı 3 gün önce kadının kokusu gitti. Bende de geniz ağrı si eklem ağrısı halsizlik vs var bakalim. Zaten bulaşıyorsa yakından bulasiyoe
Bacım ben sana deidm oynuyordur ama tembeldir dışa vurmuyordur
Inşallah Canimmm
Normal bence o hafta da bende öyle hissediyordum canımm. Geçen gün pek hareketini hissedemedim canım sıkıldı hatta niye hareket etmiyo diyor sonra ki gün kıpır kıpırdı ben artık takılmıcam öyle az hareket etmesine felan. Hala bile bazen aşşağı da hissettiğim oluyo acaba duruşundan mı öyle ki diyorum .. akıntı için git bence canım Allah korusun önlem almak lazım erkendenKızlar ya benim bebeğim sol kasıkta hafif kıpırtı şeklinde yada damar atması gibi arada pit pit yapıyor aslında ilk hareketi 12. haftada hissetmiştim hatta mümkün değil çok erken demiştim ama tabi devamlı değil bazen günlerce hiç hissetmediğim oldu geçen haftalarda göbek deliğinin biraz altında hissetmiştim sonra yine bi kaç gün hareket yoktu bugün kendimi iyice dinledim yine sol kasıkta hareket oluyor ama tekme gibi değil çok cılız yani normal mı bu haftalarda biraz daha yukarda olması gerekmez mi? kızlar yaa bide yeşile dönük akinti başladı enfeksiyon mu oldum acaba.kontrol haftaya arada kasik ağrısı oluyor oturunca geçiyor ama ciddi boyutta mı acaba enfeksiyon acile mı gitsem
Sagol canim ilk öksürük ve bas agrisiyla baslamis simdide kemiklerim agriyo yerimden kalkamiyorum cok halsizlesmisler elimizden birseyde gelmiyor sag salim dogursak cember iyice daraldi heran yakalanacaz gibi tedirgin olduk iyice herseydende süphelenir oldum
Geçmiş olsun ben atlattım çok şükür ama gerçekten çok çok zor geçti.Özellikle ben de astımda olduğu için nefes almakta zorluk çektim su bile içemiyordum nefessiz kalıp boğulacağım diye.Kemik ağrısı sırt böbrek ağrısı 3 4 gün hiç geçmiyor.inşallah çabucak atlatırlar.benim hala koku ve tat tam anlamıyla gelmedi ama buna şükür.Ailen için tek tavsiyem bol bol yesinler bu hastalık öyle yenilirGecen hafta sonu bendelerdi ama bizde bisi yok daha valla korkuyorum. En kücügümüz kiz kardesimde kaliyor dün konustuk abla kemiklerim agriyo cok halsizim dedi icim gitti yaklasamiyorsunda
Kesinlikle 2-3 gündür kuduruk gibi geziniyor kizim elini koyunca kıpırdamıyor..İlk kızım da öyleydi eşime derdim bak diye benden hariç kimseye kıpırdamazdi..Bana aşık olacağı ozamandan belliymiş..Eki Görüntüle 2724808 bu aralar hepimiz böyleyiz galiba
Canim bi tavuk corbasi yap limonlu sifa niyetine cok iyi geliyor. Cok sevindim testinin negatif cikmasina o corbayi yap ic bak cok iyi gelecek. Bende yaptim iciyorum oglumada iciriyorum. cok gecmis olsunKızlar test sonucun negatif cikti
Ama heryerin agriyor sırtım felan çok fena üşüttüm galiba ne yiyip içeyim zaten decavitle ne dolu vitamin var meyvede bayağı yiyorum
Bu bebekle galiba şeker felan olcak oy
Aynen kuzum bugün arabası çorbası yaptım o bol baharatlı ya içimi yaktı ama sırt.agrima napcam bilmiyorumCanim bi tavuk corbasi yap limonlu sifa niyetine cok iyi geliyor. Cok sevindim testinin negatif cikmasina o corbayi yap ic bak cok iyi gelecek. Bende yaptim iciyorum oglumada iciriyorum. cok gecmis olsun
Once gecmis olsn cnm cok sevindm negatif olmasina ben senin Karakiz oldugunu neden simdi anliyorm onu anlamaya calisiormKızlar test sonucun negatif cikti
Ama heryerin agriyor sırtım felan çok fena üşüttüm galiba ne yiyip içeyim zaten decavitle ne dolu vitamin var meyvede bayağı yiyorum
Bu bebekle galiba şeker felan olcak oy
Sagol canim evde karantina altindalar uyuyorlar anca biz yemek yapip gidip kapiya birakabiliyoruz elimizden baska birsey gelmiyor malesefGeçmiş olsun ben atlattım çok şükür ama gerçekten çok çok zor geçti.Özellikle ben de astımda olduğu için nefes almakta zorluk çektim su bile içemiyordum nefessiz kalıp boğulacağım diye.Kemik ağrısı sırt böbrek ağrısı 3 4 gün hiç geçmiyor.inşallah çabucak atlatırlar.benim hala koku ve tat tam anlamıyla gelmedi ama buna şükür.Ailen için tek tavsiyem bol bol yesinler bu hastalık öyle yenilir
Sagol kuzum insallah. Kiz bu arada senin bu halin ne muhittin abiAynen kuzum bugün arabası çorbası yaptım o bol baharatlı ya içimi yaktı ama sırt.agrima napcam bilmiyorum
Inşallah kız arterlerin çabucak atlatır kimseye bisi olmaz sağ sağlık insallah Allahım korusun hepimizi
Gecmis olsun cnm rabbim sifa versn yatis yaptinmi daga incede skldm diyip hasraneden ciktn yanls hatirlamiosm bu sefer tamamen enfeksiyon bitene kadr kalmalisin bence cik fazla su icmen surekli idrara cikman lazm cnm beterin beteri var buda gecer insallahKızlar iyi akşamlar bende bugün doktora gittim maalesef idrar testim enfeksiyon dolu doktor çok ciddi erken doğum riski var dedi daha önce de 1 hafta yatmıştım bir ton antibiyotik aldım ağızdan damardan hiçbiri işe yaramıyor maalesefdoktor tekrar yatış verdi hiçbir hastane çözüm bulamıyor diye bugün sonunda memoriala gittik burası da yatış vardı inşallah sağ sağlim atlatırız gebeliğimizi
Sen zaten yapman gerekeni yapıyosun o yemek bile o kadar iyi geliyorki insana.Benim canım hiç yemek istemiyordu hep çorba yapıp içtim her gün 1 kilo mandaline nar portakal vs yedim.İçim yanıyordu bunlar iyi geldi.bi de çok fazla su içsinler.1 haftaya daha rahat olurlarSagol canim evde karantina altindalar uyuyorlar anca biz yemek yapip gidip kapiya birakabiliyoruz elimizden baska birsey gelmiyor malesefcevremizi iyice sardi bu illet isvicre hükümeti birseyde yapmiyor yaslilar yurdu ölü sayisi cok oldugu icin teker teker kapaniyor ölüm sayisida cogaldi ama devlet maske harici hicbir önlem almadi resmen ölen ölsün kalan saglar bizimdir deyip köselerine cekildiler
Bütün damar yollarım patlamıştı artık damar bulamıyorlardı ama tedavim bitmişti aslında içiyorum bayağı ama böbreklerimden kaynaklı bir sorun inşallah bu son olur canım çok sağolGecmis olsun cnm rabbim sifa versn yatis yaptinmi daga incede skldm diyip hasraneden ciktn yanls hatirlamiosm bu sefer tamamen enfeksiyon bitene kadr kalmalisin bence cik fazla su icmen surekli idrara cikman lazm cnm beterin beteri var buda gecer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?