2021 Nisan Anneleri

Bende gaziemir şifanin son dogum yapanlarindanim kimsecikler yoktu

sagol kuzum aminn biran önce atlatirlar insallah.

Kızlar test sonucun negatif cikti
Ama heryerin agriyor sırtım felan çok fena üşüttüm galiba ne yiyip içeyim zaten decavitle ne dolu vitamin var meyvede bayağı yiyorum
Bu bebekle galiba şeker felan olcak oy

Gecen hafta sonu bendelerdi ama bizde bisi yok daha valla korkuyorum. En kücügümüz kiz kardesimde kaliyor dün konustuk abla kemiklerim agriyo cok halsizim dedi icim gitti yaklasamiyorsunda

Normal bence o hafta da bende öyle hissediyordum canımm. Geçen gün pek hareketini hissedemedim canım sıkıldı hatta niye hareket etmiyo diyor sonra ki gün kıpır kıpırdı ben artık takılmıcam öyle az hareket etmesine felan. Hala bile bazen aşşağı da hissettiğim oluyo acaba duruşundan mı öyle ki diyorum .. akıntı için git bence canım Allah korusun önlem almak lazım erkenden

ONTK cok gecmis olsun. Insallah hafif atlatirlar. Allah sifa versin
Sagol canim ilk öksürük ve bas agrisiyla baslamis simdide kemiklerim agriyo yerimden kalkamiyorum cok halsizlesmisler elimizden birseyde gelmiyor sag salim dogursak cember iyice daraldi heran yakalanacaz gibi tedirgin olduk iyice herseydende süphelenir oldum

Gecen hafta sonu bendelerdi ama bizde bisi yok daha valla korkuyorum. En kücügümüz kiz kardesimde kaliyor dün konustuk abla kemiklerim agriyo cok halsizim dedi icim gitti yaklasamiyorsunda
Geçmiş olsun ben atlattım çok şükür ama gerçekten çok çok zor geçti.Özellikle ben de astımda olduğu için nefes almakta zorluk çektim su bile içemiyordum nefessiz kalıp boğulacağım diye.Kemik ağrısı sırt böbrek ağrısı 3 4 gün hiç geçmiyor.inşallah çabucak atlatırlar.benim hala koku ve tat tam anlamıyla gelmedi ama buna şükür.Ailen için tek tavsiyem bol bol yesinler bu hastalık öyle yenilir

Ama heryerin agriyor sırtım felan çok fena üşüttüm galiba ne yiyip içeyim zaten decavitle ne dolu vitamin var meyvede bayağı yiyorum
Canim bi tavuk corbasi yap limonlu sifa niyetine cok iyi geliyor. Cok sevindim testinin negatif cikmasina o corbayi yap ic bak cok iyi gelecek. Bende yaptim iciyorum oglumada iciriyorum. cok gecmis olsun

Canim bi tavuk corbasi yap limonlu sifa niyetine cok iyi geliyor. Cok sevindim testinin negatif cikmasina o corbayi yap ic bak cok iyi gelecek. Bende yaptim iciyorum oglumada iciriyorum. cok gecmis olsun
Aynen kuzum bugün arabası çorbası yaptım o bol baharatlı ya içimi yaktı ama sırt.agrima napcam bilmiyorum

Inşallah kız arterlerin çabucak atlatır kimseye bisi olmaz sağ sağlık insallah Allahım korusun hepimizi

Hastalara acil şifalar dilerim..Biz de bugün ayrıntılı sonucumuz doktorumuza götürdük..Herşey yolunda şükür..Bizim bu kız de keçi gibi inatçı ..Renkli ultrasonda yuzune bakmaya çalıştık ellerini yüzüne kapatmış bir türlü actiramadik..Doktor okadar çok sarstı ama istifini bozmadı bizimki..3 kere denedi organlarım sallanmaktan yer değiştirdi banamisin demedi ya..456 Gr olmuş gayet iyi dedi doktor..Hareketleri de artık baya baya çoğaldı..Şimdi anlıyorum hamile olduğumu resmen.

Once gecmis olsn cnm cok sevindm negatif olmasina ben senin Karakiz oldugunu neden simdi anliyorm onu anlamaya calisiormsenin ismine ne oldu bide ac karna ye mandalinayi burdami demislerdi daha cok faydasi oluyormus

Sagol canim evde karantina altindalar uyuyorlar anca biz yemek yapip gidip kapiya birakabiliyoruz elimizden baska birsey gelmiyor malesef cevremizi iyice sardi bu illet isvicre hükümeti birseyde yapmiyor yaslilar yurdu ölü sayisi cok oldugu icin teker teker kapaniyor ölüm sayisida cogaldi ama devlet maske harici hicbir önlem almadi resmen ölen ölsün kalan saglar bizimdir deyip köselerine cekildiler

Sagol kuzum insallah. Kiz bu arada senin bu halin ne muhittin abi Allah canini almaya

İyi akşamlar kızlar ilk başlarda çok yazıyordum buralara hafif kanamalarım vardı hep dinlenmeye geçirdim uzaktan takipteyim ama 15.Haftada yine hafif kanamam oldu doktorumu aradım sağolsun progesteron verip dinlenmemi söyledi. Gecen hafta 4 boyut için özel bir yere gitmemi istedi bende araştırma Hastanesi'ne gitmeyi tercih ettim iyiki oraya gitmişim riskli gebelik çıktı bebeğin eşi önden geliyor direk perinatoloji bölümüne sevk edildim bende bu arada hemen dışarıda bir prof buldum salı günü gidecem büyük şoklardayim ya bu kadar özele gidip güvendiğim için ayrıca sinirliyim. Yapışıklığın seviyesine göre en geç 34. Haftada doğum yapilir deniyor.

Kızlar iyi akşamlar bende bugün doktora gittim maalesef idrar testim enfeksiyon dolu doktor çok ciddi erken doğum riski var dedi daha önce de 1 hafta yatmıştım bir ton antibiyotik aldım ağızdan damardan hiçbiri işe yaramıyor maalesef doktor tekrar yatış verdi hiçbir hastane çözüm bulamıyor diye bugün sonunda memoriala gittik burası da yatış vardı inşallah sağ sağlim atlatırız gebeliğimizi

Gecmis olsun cnm rabbim sifa versn yatis yaptinmi daga incede skldm diyip hasraneden ciktn yanls hatirlamiosm bu sefer tamamen enfeksiyon bitene kadr kalmalisin bence cik fazla su icmen surekli idrara cikman lazm cnm beterin beteri var buda gecer insallah

Sen zaten yapman gerekeni yapıyosun o yemek bile o kadar iyi geliyorki insana.Benim canım hiç yemek istemiyordu hep çorba yapıp içtim her gün 1 kilo mandaline nar portakal vs yedim.İçim yanıyordu bunlar iyi geldi.bi de çok fazla su içsinler.1 haftaya daha rahat olurlar

Bütün damar yollarım patlamıştı artık damar bulamıyorlardı ama tedavim bitmişti aslında içiyorum bayağı ama böbreklerimden kaynaklı bir sorun inşallah bu son olur canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…