2021 Nisan Anneleri

Akıntının rengi hafif yeşile döndü gibi bugün arada kasik ağrısı da oluyor bu ne oluyor inşallah ciddi bisey değildir.
Canım bence aksatmamalısın enfeksiyon önemli birşey yarın acile gidip idrar testi yaptırabilirsin bol bol su içmeye çalış yarın gidemiyorsan pazartesi mutlaka git yeşil olması normal değil çünkü

Oy kuzum ya doktorun nasıl farketmedi rahim ağzı kısalığını ya da normaldi uzunluk bir anda mı kısaldı gerçekten çok üzücü ama bizim bilmediğimiz rabbimin hayır gördüğü birşey mutlaka vardır gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum bende serklajlı bir gebeyim risk her zaman var inşallah bir an önce toparlanırsın serklaj üzerine uzman bir doktor bul mutlaka rabbim kucağını bir an önce doldursun inşallah

insallah canim valla burasi cok karisti 8 milyonluk nüfusta günlük vaka sayisi 11 bini gecti ölümler günlük 200 oldu herkes sinirlarini isvicreye kapatti riskli bölge ilan edildi ama devlet hicbir önlem almiyor

Ben bildiğin adet oluyorum aynen adetim yaklaştı ya kaşıklarım ağrısından ölüyorum
Kız muhittin kim diyorum bana cevap vermiş tövbe tövbee konu sahibinden anladım bacım iyimisin kanamandamı geliyor kimisinin oda oluyormus ya. Valla benim buaya kadar hiç olmadı ama bu ay eğer ondansa berbat kasıklarım arada belim ve bacaklarımda vuruyor cok fena

insallah canim valla burasi cok karisti 8 milyonluk nüfusta günlük vaka sayisi 11 bini gecti ölümler günlük 200 oldu herkes sinirlarini isvicreye kapatti riskli bölge ilan edildi ama devlet hicbir önlem almiyor
Evet öyle ne yazık ki.Benim abim de isviçre basel de yaşıyor.Neredeyse maskeyle yatıp kalkacağım evde diyor ama zaten yapılacak çok da birşey yok.Almanya da aynı italya da türkiye de.zaten sayılar ilk zamankinden çok.Allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
ayyy ne diyosun canim ya neden ama nasil? cok gecmis olsun basiniz sagolsun ne diyecegimi bilemedim detayli herseye bakildimi sebep neymis offf

aa bize 1 saat uzaklikta biz zürichte yasiyorruz. Basel tarafi daha kötü diye haber cikmisti. Valla gecen sefer etrafimizda kimsede yoktu bu sefer ailemde bile cikti cember iyice daraldi

aa bize 1 saat uzaklikta biz zürichte yasiyorruz. Basel tarafi daha kötü diye haber cikmisti. Valla gecen sefer etrafimizda kimsede yoktu bu sefer ailemde bile cikti cember iyice daraldi
Ben de seyahat yasağından önce zürih luzern falan gezip gelmiştim doğru dürüst kimsede maske yoktu böyle olması normal bence.insanlar çok rahattı.Aşı dağıtıma başlayacak o zaman belki rahatlar biraz.

insallah valla diken üstündeyiz

Günaydın kızlar ben hala adet olacak gibi sancı cekiyorum bukadarı normal gibi gelmiyor ya artık 2civarı uyumusum 6civarı uyandım namaz falan derken hala sancım aynı hiç geçmedi endişelenmemeye çalışıyorum ama içime kurt düştü artık ya hiç kesilmemesi normalmiki bugünde pazar napsam bilemedim

Bence riske atma acile git canım.kadın doğum servisinde belki nöbetçi doktor vardır oraya çıkarsın

Bence riske atma acile git canım.kadın doğum servisinde belki nöbetçi doktor vardır oraya çıkarsın
Artık bende endişe etmeye başladım eşimde sehir dışında yarın gelecekti ama kardeşimle falan gideyim olmazsa inşaallah önemli bişey değildir doktorumda hemen görür inşaallah ya

Günaydın hanımlar.Rüyada bir yemek görmek aşermek midir acaba ?
Bir de mikrodalga kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz.

Haha

Çok kötüyüm bende kasiklarim ağrısı bacağıma vuruyor daha yataktan kalkmadım. Yorulmadım da dün. Haftamızda aramızda 1 hafta var aslında.
Çocuğunda çok hareketli elimi koymaya gerek yok 2 dkka da bir dışarıdan atıyor bilemedim bende ama daha dün acil de korona testinde baktılar hiç bişeyim yoktu
Günaydın hanımlar.Rüyada bir yemek görmek aşermek midir acaba ?
Bir de mikrodalga kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz.
Günaydın canim bilmem ama yiyebiliyorsan ye
Ben mikrodalga kullanmadım kullanmam herzaman tazesinden yanayım annemde vardı oda kullanmıyordu . Bir insan onda ne yapar ha yemek işitir tavada da iisniyor

Yok yemek falan ısıtmak için kullanmadım hiç daha.Ama ekmek ısıtıyorum börek ısıtıyorum.o çalışırken yanında durmuyorum âma bilemedim.

Günaydın hanımlar
Kasık ağrısı şu haftalarda hepimizin sorunu galiba Sağ kasığımda ara sıra giren bir ağrı var özellikle sabahları oluyor iki gündür ciddi bir şey yoktur inşallah diye kendimi korkutmamaya çalışıyorum ama devam ederse doktoruma yazacağım ben de

Rabbim sabir versin cnm.. cok uzuldum

Kaç Vallahi bilemedim napacagımı ama gidicem herhalde doktora yazdım hala görmedi belkide attı telefonu biryere oda haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…