Canım bence aksatmamalısın enfeksiyon önemli birşey yarın acile gidip idrar testi yaptırabilirsin bol bol su içmeye çalış yarın gidemiyorsan pazartesi mutlaka git yeşil olması normal değil çünküAkıntının rengi hafif yeşile döndü gibi bugün arada kasik ağrısı da oluyor bu ne oluyor inşallah ciddi bisey değildir.
Oy kuzum yaRahim ağzı yetmezliği tanısı konuldu 2 gevelik kaybından sonra.her şey çok sağlıklı ilerliyordu 3 gün sonda randevu vardı biraz karın ağrısı oldu bi gittim rahim ağzı açılmış,kesesi sarkmış suyu patlamak üzere dedi.keseyi itip Serklaj atalım dediler dikiş atılacakken ameliyat anında patladı suyu ve normal doğumla düşük yaptırdılar. Bu iki oldu inşallah bir daha olmaz. Bol bol dinlenin yatın mutlaka. Ben dinlenmediğim için oldu.
insallah canim valla burasi cok karisti 8 milyonluk nüfusta günlük vaka sayisi 11 bini gecti ölümler günlük 200 oldu herkes sinirlarini isvicreye kapatti riskli bölge ilan edildi ama devlet hicbir önlem almiyorSen zaten yapman gerekeni yapıyosun o yemek bile o kadar iyi geliyorki insana.Benim canım hiç yemek istemiyordu hep çorba yapıp içtim her gün 1 kilo mandaline nar portakal vs yedim.İçim yanıyordu bunlar iyi geldi.bi de çok fazla su içsinler.1 haftaya daha rahat olurlar
Kız muhittin kim diyorum bana cevap vermiş tövbe tövbee konu sahibinden anladım bacım iyimisinBen bildiğin adet oluyorum aynen adetim yaklaştı ya kaşıklarım ağrısından ölüyorum
Evet öyle ne yazık ki.Benim abim de isviçre basel de yaşıyor.Neredeyse maskeyle yatıp kalkacağım evde diyorinsallah canim valla burasi cok karisti 8 milyonluk nüfusta günlük vaka sayisi 11 bini gecti ölümler günlük 200 oldu herkes sinirlarini isvicreye kapatti riskli bölge ilan edildi ama devlet hicbir önlem almiyor
ayyy ne diyosun canim ya neden ama nasil? cok gecmis olsun basiniz sagolsun ne diyecegimi bilemedimMerhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
aa bize 1 saat uzaklikta biz zürichte yasiyorruz. Basel tarafi daha kötü diye haber cikmisti. Valla gecen sefer etrafimizda kimsede yoktu bu sefer ailemde bile cikti cember iyice daraldiEvet öyle ne yazık ki.Benim abim de isviçre basel de yaşıyor.Neredeyse maskeyle yatıp kalkacağım evde diyorama zaten yapılacak çok da birşey yok.Almanya da aynı italya da türkiye de.zaten sayılar ilk zamankinden çok.Allah yardımcımız olsun
Ben de seyahat yasağından önce zürih luzern falan gezip gelmiştim doğru dürüst kimsede maske yoktu böyle olması normal bence.insanlar çok rahattı.Aşı dağıtıma başlayacak o zaman belki rahatlar biraz.aa bize 1 saat uzaklikta biz zürichte yasiyorruz. Basel tarafi daha kötü diye haber cikmisti. Valla gecen sefer etrafimizda kimsede yoktu bu sefer ailemde bile cikti cember iyice daraldi
insallah valla diken üstündeyizBen de seyahat yasağından önce zürih luzern falan gezip gelmiştim doğru dürüst kimsede maske yoktu böyle olması normal bence.insanlar çok rahattı.Aşı dağıtıma başlayacak o zaman belki rahatlar biraz.
Bence riske atma acile git canım.kadın doğum servisinde belki nöbetçi doktor vardır oraya çıkarsınGünaydın kızlar ben hala adet olacak gibi sancı cekiyorum bukadarı normal gibi gelmiyor ya artık 2civarı uyumusum 6civarı uyandım namaz falan derken hala sancım aynı hiç geçmedi endişelenmemeye çalışıyorum ama içime kurt düştü artık ya hiç kesilmemesi normalmiki bugünde pazar napsam bilemedim
Artık bende endişe etmeye başladım eşimde sehir dışında yarın gelecekti ama kardeşimle falan gideyim olmazsa inşaallah önemli bişey değildir doktorumda hemen görür inşaallah yaBence riske atma acile git canım.kadın doğum servisinde belki nöbetçi doktor vardır oraya çıkarsın
HahaKız muhittin kim diyorum bana cevap vermiş tövbe tövbee konu sahibinden anladım bacım iyimisinkanamandamı geliyor kimisinin oda oluyormus ya. Valla benim buaya kadar hiç olmadı ama bu ay eğer ondansa berbat kasıklarım arada belim ve bacaklarımda vuruyor cok fena
Günaydın canim bilmem ama yiyebiliyorsan yeGünaydın hanımlar.Rüyada bir yemek görmek aşermek midir acaba ?
Bir de mikrodalga kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz.
Yok yemek falan ısıtmak için kullanmadım hiç daha.Ama ekmek ısıtıyorum börek ısıtıyorum.o çalışırken yanında durmuyorum âma bilemedim.Haha
Çok kötüyüm bende kasiklarim ağrısı bacağıma vuruyor daha yataktan kalkmadım. Yorulmadım da dün. Haftamızda aramızda 1 hafta var aslında.
Çocuğunda çok hareketli elimi koymaya gerek yok 2 dkka da bir dışarıdan atıyor bilemedim bende ama daha dün acil de korona testinde baktılar hiç bişeyim yoktu
Günaydın canim bilmem ama yiyebiliyorsan ye
Ben mikrodalga kullanmadım kullanmam herzaman tazesinden yanayım annemde vardı oda kullanmıyordu . Bir insan onda ne yapar ha yemek işitir tavada da iisniyor
Rabbim sabir versin cnm.. cok uzuldumRahim ağzı yetmezliği tanısı konuldu 2 gevelik kaybından sonra.her şey çok sağlıklı ilerliyordu 3 gün sonda randevu vardı biraz karın ağrısı oldu bi gittim rahim ağzı açılmış,kesesi sarkmış suyu patlamak üzere dedi.keseyi itip Serklaj atalım dediler dikiş atılacakken ameliyat anında patladı suyu ve normal doğumla düşük yaptırdılar. Bu iki oldu inşallah bir daha olmaz. Bol bol dinlenin yatın mutlaka. Ben dinlenmediğim için oldu.
Vallahi bilemedim napacagımı ama gidicem herhalde doktora yazdım hala görmedi belkide attı telefonu biryere oda haklıHaha
Çok kötüyüm bende kasiklarim ağrısı bacağıma vuruyor daha yataktan kalkmadım. Yorulmadım da dün. Haftamızda aramızda 1 hafta var aslında.
Çocuğunda çok hareketli elimi koymaya gerek yok 2 dkka da bir dışarıdan atıyor bilemedim bende ama daha dün acil de korona testinde baktılar hiç bişeyim yoktu
Günaydın canim bilmem ama yiyebiliyorsan ye
Ben mikrodalga kullanmadım kullanmam herzaman tazesinden yanayım annemde vardı oda kullanmıyordu . Bir insan onda ne yapar ha yemek işitir tavada da iisniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?