2021 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Ne diyeceğimi bilemedim rabbim en kısa sürede sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin basın sagolsun

Bütün damar yollarım patlamıştı artık damar bulamıyorlardı ama tedavim bitmişti aslında içiyorum bayağı ama böbreklerimden kaynaklı bir sorun inşallah bu son olur canım çok sağol
Geçmiş olsun canım inşallah bu seferki tedaviyle geçer enfeksiyonun kötü düşünme lütfen doktorlar her zaman en kötüsünü söyler bol su iç lütfen.
Merhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Öyle üzüldüm ki Allah sabır versin başın sağolsun
Evet canım biliyorum banucifctcinin uygulamasını yaklaşık 4-5 tane indirdim canım sıkıldıkça bakıyorum hepsinede teşekkür ederim
Annemle babam pozitif
Geçmiş olsun Allah şifa versin cümlesine inşallah, kız ben seni yeni farkettim sen niye Muhittin oldun

Once gecmis olsn cnm cok sevindm negatif olmasina ben senin Karakiz oldugunu neden simdi anliyorm onu anlamaya calisiormsenin ismine ne oldu bide ac karna ye mandalinayi burdami demislerdi daha cok faydasi oluyormus
Aaaa bende muhittin kim diorum suan ben sok

Çok cok uzuldum.Gecen haftalarda bende bu ihtimalle cok uzulmustum.Ins Rabbim acinizi hafifletecek hizla saglikli bir gebelikle kucaginiza 2 guzel bebek verir.Ne desek bos.Ama icim cok ezildi suan.Ins daha iyi gunler gorursunz.

Çok üzücü Rabbim sabır versin bir dahakine sağlıkla kavuş bebişine inşallah

Canım senin durumunun yatmakla alakası var mı tabi bilmiyorum ama benim enfeksiyondan kaynaklı yatsam da kalksam da farketmiyor her türlü çoğalıyor bende çok korkuyorum ama elimizden geleni yapıyoruz tevekkül rabbime

Ah be kuzum inşallah güzel duaların gibi olur

Canım benim rabbim sana güzel kalbine sabırlar versin inşallah İnşallah en yakın zamanda ayağa kalk toparlan ve ne gerekiyorsa bütün genetik testlerini herseyini yap bizde zor yollardan geçtik hala geçiyoruz rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyorduk mutlaka hiçbir zaman umudunu kaybetme vazgeçme dualarımız seninle

T Tugba4444 canım çok geçmiş olsun. İnşallah bu enfeksiyon derdinden tamamen kurtulursun hastanede ve bebeğin de sen de sağlıkla taburcu olursunuz Allah yardımcın olsun canım
Sağol canım benim inşallah Hepimiz burada sağlıklı doğumlarımızı konuşuruz inşallah bugün bi arkadaşımızdan kötü haber aldık maalesef birdaha kötü haberler almayacağımız bir grup olsun inşallah

Tatlm benm kardesimdede aynı problem vardı doğuma kadar sürdü geçmedi hicbir şekilde en son doğumuna 1 hafta kala vajinal yikama yaptılar batikonla o kurtardı onu aklında bulunsun doktoruna danış istersen

Basın saolsun canm allah bidaha yaşatmasin sabır versin sanada çok çok üzüldüm

Sizde adet zamanlarınızda adet sancısı gibi sancı oluyormu bunu daha önce duymuştum ama merak ediyorum suan yasayanınız var mı? Benim şuan adet zamanlarım mesela buaksam 9dan beri falan kasık sancım var arada bacaklarıma vuruyor kendimi dinlememeye calısıyom ama illa sancı girdikçe aklım orda. Ama iyi haber bebelerim kıpır kıpır maşaallah acaba yer acmaya calıstıklarından mı bukadar sancı oldu anlamadım eşimde doktora yaz illa diyor.bende cumartesi gecesi simdi dogum değil bişey değil onlarında dinlenmek hakkı para veriyorum diye de böyle rahatsız etmek istemedim

Ben bildiğin adet oluyorum aynen adetim yaklaştı ya kaşıklarım ağrısından ölüyorum

Aaa nasıl?çok çok geçmiş olsun rabbim bir dahakine sağlıklı bir gebelik nasip etsin.Çok üzüldüm bu duyguyu biliyorum.derinden anlıyorum seni
Rahim ağzı yetmezliği tanısı konuldu 2 gevelik kaybından sonra.her şey çok sağlıklı ilerliyordu 3 gün sonda randevu vardı biraz karın ağrısı oldu bi gittim rahim ağzı açılmış,kesesi sarkmış suyu patlamak üzere dedi.keseyi itip Serklaj atalım dediler dikiş atılacakken ameliyat anında patladı suyu ve normal doğumla düşük yaptırdılar. Bu iki oldu inşallah bir daha olmaz. Bol bol dinlenin yatın mutlaka. Ben dinlenmediğim için oldu.

Canım sana niye daha önceden serklaj yapılmadı?Bu çok büyük bir ihmal.çünkü daha öncede aynı olay yaşanmış riske atmamaları gerekirdi.hatta sana abdominal serklaj yapılmalıydı bence.Rahim ağzı yetmezliği olanlarda zaten herşey yolunda oluyor ve 1 saat içinde bile sımsıkı kapalı olan rahim açılabiliyor.Nasibi yokmuş demek ki.Bundan sonra herşey istediğin gibi olsun inşallah çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…