Akıntının rengi hafif yeşile döndü gibi bugün arada kasik ağrısı da oluyor bu ne oluyor inşallah ciddi bisey değildir.İdrar yolu enfeksiyonuysa alttan etmiyorlar canım sadece idrar ama vajinal enfeksiyon yada mantar diyorsan onun için alttan bakıyorlar
Ne diyeceğimi bilemedim rabbim en kısa sürede sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin basın sagolsunMerhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Geçmiş olsun canım inşallah bu seferki tedaviyle geçer enfeksiyonun kötü düşünme lütfen doktorlar her zaman en kötüsünü söyler bol su iç lütfen.Bütün damar yollarım patlamıştı artık damar bulamıyorlardı ama tedavim bitmişti aslında içiyorum bayağı ama böbreklerimden kaynaklı bir sorun inşallah bu son olur canım çok sağol
Öyle üzüldüm ki Allah sabır versin başın sağolsunMerhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Evet canım biliyorum banucifctcinin uygulamasını yaklaşık 4-5 tane indirdimAmin ya bende çok tedirginim dr banu çiftçinin uygulaması var indir istersen hafta hafta bebeğin gelişimini gösteriyor tabi genel baz alarak ama doktorun söylediğiyle hemen hemen aynı oluyor güzel bir uygulama hangi evrede ne testler yapılacağı falan var içeriği çok güzel bir bak istersen :))
Geçmiş olsun Allah şifa versin cümlesine inşallah, kız ben seni yeni farkettim sen niye Muhittin oldunAnnemle babam pozitif
Aaaa bende muhittin kim diorum suan ben sokOnce gecmis olsn cnm cok sevindm negatif olmasina ben senin Karakiz oldugunu neden simdi anliyorm onu anlamaya calisiormsenin ismine ne oldu bide ac karna ye mandalinayi burdami demislerdi daha cok faydasi oluyormus
Çok cok uzuldum.Gecen haftalarda bende bu ihtimalle cok uzulmustum.Ins Rabbim acinizi hafifletecek hizla saglikli bir gebelikle kucaginiza 2 guzel bebek verir.Ne desek bos.Ama icim cok ezildi suan.Ins daha iyi gunler gorursunz.Merhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Çok üzücü Rabbim sabır versin bir dahakine sağlıkla kavuş bebişine inşallahMerhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Allah sifa versin cnm yanindami onlar dikkat et kendine insallah biran önce gecerAnnemle babam pozitif
Profil resmini degistirmekden sıkıldı ismini degistirmeye basladi hatunAaaa bende muhittin kim diorum suan ben sok
Canım senin durumunun yatmakla alakası var mı tabi bilmiyorum ama benim enfeksiyondan kaynaklı yatsam da kalksam da farketmiyor her türlü çoğalıyor bende çok korkuyorum ama elimizden geleni yapıyoruz tevekkül rabbimeGeçmiş olsun canım bebişler inşallah sağlıkla zamanında gelir benim de salı kontrolüm var kısalma varsa sarkaj yapılacak inşallahhh gerek kalmaz erken doğumdan çok korkuyorum ama bana hiç yat dinlen falan denmedi
Ah be kuzum inşallah güzel duaların gibi olurHey masaallah
Testler güvenilir değil maalesef bir testte pozitif birinde negatifi görebiliyorsun. Bende ilaç kullanmama taraftarıyım. Rabbim beterinden korusun. Bağışıklığı düşük ve bir takım hastalıkları olan kişileri bu grip kötü etkiliyor. Kardeşimde çıkmıştı aynı evde annemlerde negatif çıktı. Kardeşim bir odada kendini karantinaya aldı farenjit geçiriyor gibi atlattı.
Çok sevindim canım negatif olmasina,Allah şifa versin. Bu isim nerden çıktı çok güldüm ama kara kızdan iyidir
Seninde gözün aydın canımmaşaallah
Çok geçmiş olsun farkedilmis olması iyi olmuş. İnsaallah önlemlerle zamanında yaparsın doğumunu iyi düşün lütfen
Geçmiş olsun canım korkma geçecek inan. Sen önlemini alıyorsun gerisi de gelecek. Kuruyacak o iltihap. Bak bazı kadınlar hiç test yaptırmıyor ve enfeksiyona rağmen zamanında doğum yapıyor. Sen sadece iyi düşün kuruyacak de
Canım benim rabbim sana güzel kalbine sabırlar versin inşallahMerhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Sağol canım benim inşallah
Tatlm benm kardesimdede aynı problem vardı doğuma kadar sürdü geçmedi hicbir şekilde en son doğumuna 1 hafta kala vajinal yikama yaptılar batikonla o kurtardı onu aklında bulunsun doktoruna danış istersenKızlar iyi akşamlar bende bugün doktora gittim maalesef idrar testim enfeksiyon dolu doktor çok ciddi erken doğum riski var dedi daha önce de 1 hafta yatmıştım bir ton antibiyotik aldım ağızdan damardan hiçbiri işe yaramıyor maalesefdoktor tekrar yatış verdi hiçbir hastane çözüm bulamıyor diye bugün sonunda memoriala gittik burası da yatış vardı inşallah sağ sağlim atlatırız gebeliğimizi
Basın saolsun canm allah bidaha yaşatmasin sabır versin sanada çok çok üzüldümMerhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Ben bildiğin adet oluyorum aynen adetim yaklaştı ya kaşıklarım ağrısından ölüyorumSizde adet zamanlarınızda adet sancısı gibi sancı oluyormu bunu daha önce duymuştum ama merak ediyorum suan yasayanınız var mı? Benim şuan adet zamanlarım mesela buaksam 9dan beri falan kasık sancım var arada bacaklarıma vuruyor kendimi dinlememeye calısıyom ama illa sancı girdikçe aklım orda. Ama iyi haber bebelerim kıpır kıpır maşaallah acaba yer acmaya calıstıklarından mı bukadar sancı oldu anlamadım eşimde doktora yaz illa diyor.bende cumartesi gecesi simdi dogum değil bişey değil onlarında dinlenmek hakkı para veriyorum diye de böyle rahatsız etmek istemedim
Rahim ağzı yetmezliği tanısı konuldu 2 gevelik kaybından sonra.her şey çok sağlıklı ilerliyordu 3 gün sonda randevu vardı biraz karın ağrısı oldu bi gittim rahim ağzı açılmış,kesesi sarkmış suyu patlamak üzere dedi.keseyi itip Serklaj atalım dediler dikiş atılacakken ameliyat anında patladı suyu ve normal doğumla düşük yaptırdılar. Bu iki oldu inşallah bir daha olmaz. Bol bol dinlenin yatın mutlaka. Ben dinlenmediğim için oldu.Aaa nasıl?çok çok geçmiş olsun rabbim bir dahakine sağlıklı bir gebelik nasip etsin.Çok üzüldüm bu duyguyu biliyorum.derinden anlıyorum seni
Canım sana niye daha önceden serklaj yapılmadı?Bu çok büyük bir ihmal.çünkü daha öncede aynı olay yaşanmış riske atmamaları gerekirdi.hatta sana abdominal serklaj yapılmalıydı bence.Rahim ağzı yetmezliği olanlarda zaten herşey yolunda oluyor ve 1 saat içinde bile sımsıkı kapalı olan rahim açılabiliyor.Nasibi yokmuş demek ki.Bundan sonra herşey istediğin gibi olsun inşallah çok üzgünümRahim ağzı yetmezliği tanısı konuldu 2 gevelik kaybından sonra.her şey çok sağlıklı ilerliyordu 3 gün sonda randevu vardı biraz karın ağrısı oldu bi gittim rahim ağzı açılmış,kesesi sarkmış suyu patlamak üzere dedi.keseyi itip Serklaj atalım dediler dikiş atılacakken ameliyat anında patladı suyu ve normal doğumla düşük yaptırdılar. Bu iki oldu inşallah bir daha olmaz. Bol bol dinlenin yatın mutlaka. Ben dinlenmediğim için oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?