Canım çok üzüldüm başın sağolsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik versin sanaMerhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
219 grammis canımAcaba kac gram soyledimi doktorunuz 18.hafta icin?
Ahh kuzum doğumuma 1 hafta kalmayı görsem yeter bana inşallah bakalım bu sefer ki doktordan umutluyum bende inşallah biter gider benim böbreklerim sıkıntılı ordan kaynaklı malesefTatlm benm kardesimdede aynı problem vardı doğuma kadar sürdü geçmedi hicbir şekilde en son doğumuna 1 hafta kala vajinal yikama yaptılar batikonla o kurtardı onu aklında bulunsun doktoruna danış istersen
Seni tanıyamadım biran kuzum
Günaydın canım. Ye bence gördüğün yemeği, eğer hala aklındaysa aşermektirGünaydın hanımlar.Rüyada bir yemek görmek aşermek midir acaba ?
Bir de mikrodalga kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz.
Ay ne guzel böle haberler alınca morel oluyor mutlu oluyorum maşallah Rabbim bizede güzel haberlerle çıkmayı nasip etsinKızlar nasılsınız bayadır giremiyorum. Dün detaylı ultrasona girdim. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebişim 595 gram olmuş. Ben prof. Dr ali gedikbaşına gittim. Kendisi medicalpark floryada. İstanbulda detaylıya girecek olanlara tavsiye ederim. Muayene ortalama 1 saat sürdü. Tüm detayları anlattı. Cd ve birkaç tane bebişin fotoğrafını verdi. Harika bir doktor aşırı memnun kaldım. Muayeneside 600 tl.
Canım benim her ay adet günümde 2 gün bildiğin adet sancısı yaşıyorum senin durumun da normal olabilir ama gebelik söz konusu olunca herşey düşünüyoruz bebişlerinin hareketlerini hissediyorsan bugünü dinlenerek geçir ama yarın mutlaka doktoruna git derim ihmal etmemek lazım yine deGünaydın kızlar ben hala adet olacak gibi sancı cekiyorum bukadarı normal gibi gelmiyor ya artık 2civarı uyumusum 6civarı uyandım namaz falan derken hala sancım aynı hiç geçmedi endişelenmemeye çalışıyorum ama içime kurt düştü artık ya hiç kesilmemesi normalmiki bugünde pazar napsam bilemedim
Mikro dalganın zarar li olduğu soyleniyor kullanıyorsanız gebelerin çalışırken yanında uzaklaşması daha iyiGünaydın canım. Ye bence gördüğün yemeği, eğer hala aklındaysa aşermektir
Mikrodalgada telefondan daha az radyasyon varmış canım. Ben kullanıyorum pilav, makarna gibi kuru şeyleri ısıtırken
Canım ben burun kanaması yaşamadım ama Happy Mom da bir kaç defa gördüm hamilelikte birçok kadında olabiliyormuş kan basıncı yükseldiği için doktoruna sordun mu hiç sende bir süredir var çünkü öyle hatırlıyorumKızlar aşırı derece burnum kanıyor hergu kanıyor sizin kanıyor mu
Allah bir an önce üzüntünü hafifletsin, inşaallah bir an evvel yeniden hamile olup bebeğini kucağına alırsınMerhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Allah şifa versin canım inşaallah kolay atlatirlar, annen size gelmişti acaba sende de varda test mi yanıldı ya da kuluçka süresi dolmadigi için belli mi olmadıAnnemle babam pozitif
Aslında hiç aklımda olan bir yemek değil canım bile istemiyor ama rüyamda o kadar güzel yiyordum kiGünaydın canım. Ye bence gördüğün yemeği, eğer hala aklındaysa aşermektir
Mikrodalgada telefondan daha az radyasyon varmış canım. Ben kullanıyorum pilav, makarna gibi kuru şeyleri ısıtırken
Canım normalde kontrole de o hastaneye mi gidiyorsun ben gop medicalparka gidiyorum da hiç memnun kalmadım orası nasıl ?Kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum. Dün detaylı ultrasona girdim. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebişim 595 gram olmuş. Ben prof. Dr ali gedikbaşına gittim. Kendisi medicalpark floryada. İstanbulda detaylıya girecek olanlara tavsiye ederim. Muayene ortalama 1 saat sürdü. Tüm detayları anlattı. Cd ve birkaç tane bebişin fotoğrafını verdi. Harika bir doktor aşırı memnun kaldım. Muayeneside 600 tl.
Ben ekmek ısıtmayı sevmiyorum sanki bi nemleniyor ıslanıyor gibi geliyorAslında hiç aklımda olan bir yemek değil canım bile istemiyor ama rüyamda o kadar güzel yiyordum ki
Mikrodalgayı ben doktora sordum elindeki telden daha masum dedi.Sadece mikrodalga çalışırken aynı ortamda bulunma dedi.Bir telefon 30 bilgisayarın radyasyonuna denkmiş.Ben de genelde ekmek simit börek vs ısıtıyorum o çalışırken yanında durmuyorum.Yine de bi danışayım demiştim.İçim rahatladı şuan.
MaşallahhhKızlar dün kontrol amaçlı gitmiştim doktora bende biliyorsunuz benim bebeğim de ayaklarını kafasına vurup duruyordu nasıl duygulandım ama hareket ettikçe
masallahKızlar dün kontrol amaçlı gitmiştim doktora bende biliyorsunuz benim bebeğim de ayaklarını kafasına vurup duruyordu nasıl duygulandım ama hareket ettikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?