2021 Nisan Anneleri

Gunaydn kizlar ben idrar yollari icin antibiyotik kullaniorm kasik agrisi karin agrisi hepsi gecti sukur akintida kesildi idrar tesri verin bence

Merhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Canım çok üzüldüm başın sağolsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik versin sana

Kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum. Dün detaylı ultrasona girdim. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebişim 595 gram olmuş. Ben prof. Dr ali gedikbaşına gittim. Kendisi medicalpark floryada. İstanbulda detaylıya girecek olanlara tavsiye ederim. Muayene ortalama 1 saat sürdü. Tüm detayları anlattı. Cd ve birkaç tane bebişin fotoğrafını verdi. Harika bir doktor aşırı memnun kaldım. Muayeneside 600 tl.

Tatlm benm kardesimdede aynı problem vardı doğuma kadar sürdü geçmedi hicbir şekilde en son doğumuna 1 hafta kala vajinal yikama yaptılar batikonla o kurtardı onu aklında bulunsun doktoruna danış istersen
Ahh kuzum doğumuma 1 hafta kalmayı görsem yeter bana inşallah bakalım bu sefer ki doktordan umutluyum bende inşallah biter gider benim böbreklerim sıkıntılı ordan kaynaklı malesef

Ay Allah im çok üzüldüm dora için Rabbim sabrını versin. Sağlıklı gebelik doğumlar nasip etsin insallah tez vakit iyi olmaya calis canim . Allah a sığın

T Tugba4444 geçmiş olsun canim aykni durumdayiz enf tekrarladı toz şase verdi busefer bakalim içtim 1 taneydi okadar şu iciyorumki anlatamam
Seni tanıyamadım biran kuzum allahım yanımda senin gibi biri olsun can sıkıntısı kalmaz bizde inşallah geçer canım bende yaramadı ama senin idrar yoluysa sadece belki geçer insan üzülüyor da ilaç kullanmaya ama kullanmamak daha beter malesef

Günaydın hanımlar.Rüyada bir yemek görmek aşermek midir acaba ?
Bir de mikrodalga kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz.
Günaydın canım. Ye bence gördüğün yemeği, eğer hala aklındaysa aşermektir
Mikrodalgada telefondan daha az radyasyon varmış canım. Ben kullanıyorum pilav, makarna gibi kuru şeyleri ısıtırken

Ay ne guzel böle haberler alınca morel oluyor mutlu oluyorum maşallah Rabbim bizede güzel haberlerle çıkmayı nasip etsin

Canım benim her ay adet günümde 2 gün bildiğin adet sancısı yaşıyorum senin durumun da normal olabilir ama gebelik söz konusu olunca herşey düşünüyoruz bebişlerinin hareketlerini hissediyorsan bugünü dinlenerek geçir ama yarın mutlaka doktoruna git derim ihmal etmemek lazım yine de

Mikrodalgada telefondan daha az radyasyon varmış canım. Ben kullanıyorum pilav, makarna gibi kuru şeyleri ısıtırken
Mikro dalganın zarar li olduğu soyleniyor kullanıyorsanız gebelerin çalışırken yanında uzaklaşması daha iyi

Kızlar aşırı derece burnum kanıyor hergu kanıyor sizin kanıyor mu
Canım ben burun kanaması yaşamadım ama Happy Mom da bir kaç defa gördüm hamilelikte birçok kadında olabiliyormuş kan basıncı yükseldiği için doktoruna sordun mu hiç sende bir süredir var çünkü öyle hatırlıyorum

Merhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Allah bir an önce üzüntünü hafifletsin, inşaallah bir an evvel yeniden hamile olup bebeğini kucağına alırsın inan çok üzüldüm
Annemle babam pozitif
Allah şifa versin canım inşaallah kolay atlatirlar, annen size gelmişti acaba sende de varda test mi yanıldı ya da kuluçka süresi dolmadigi için belli mi olmadı

Aslında hiç aklımda olan bir yemek değil canım bile istemiyor ama rüyamda o kadar güzel yiyordum ki
Mikrodalgayı ben doktora sordum elindeki telden daha masum dedi.Sadece mikrodalga çalışırken aynı ortamda bulunma dedi.Bir telefon 30 bilgisayarın radyasyonuna denkmiş.Ben de genelde ekmek simit börek vs ısıtıyorum o çalışırken yanında durmuyorum.Yine de bi danışayım demiştim.İçim rahatladı şuan.

Canım normalde kontrole de o hastaneye mi gidiyorsun ben gop medicalparka gidiyorum da hiç memnun kalmadım orası nasıl ?

Kızlar dün kontrol amaçlı gitmiştim doktora bende biliyorsunuz benim bebeğim de ayaklarını kafasına vurup duruyordu nasıl duygulandım ama hareket ettikçe

Eklentiler

• AB2CDB88-8607-475D-B429-AC86D5AF7654.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 86
  • 20921000-DF58-4381-BB50-587EFCE4B5DA.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 91
Ben ekmek ısıtmayı sevmiyorum sanki bi nemleniyor ıslanıyor gibi geliyor
Belki de ayarlarından kaynaklıdır
Bir sürü farklı fonksiyon ayarı var ama ben onları hiç merak edip araştırmadım denemedim de yani
Saniye ayarı kurup çalıştırıyorum başında beklemiyorum ama o sıra 2 metre uzağındaki tezgahta bişeyler yapıyor oluyorum mesela
Telefon her dakika elimizde valla

Kızlar dün kontrol amaçlı gitmiştim doktora bende biliyorsunuz benim bebeğim de ayaklarını kafasına vurup duruyordu nasıl duygulandım ama hareket ettikçe
masallah ay oglum aklima geldi oda 4 aydan sonra ayaklar hep havada suratindaydi böyle ve birdahada indirmedi ayaklarinii ayni bu sekildede dogdu ikiye katlanmis gibi doktorlar sezeryanda cok gülmüstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…