İnsallah oyle olur canim kizin sayesinde atlatirsn acilarini geride birakirsin.. ne olursa olsun metin ol.sende bi annesin sonucta cok agir biliyorm ama düzen böyle bigun bizde öleceğiz
Canm enfeksiyon olmussum cok belli sen ihmal etmeden doktoruna ulas ilac kullan hamilelimde idrar enfeksiyonu cok sevilmez bebege gecme ihtimali oldugu icinİyi geceler kızlar bnde çok fazla akıntı idrar yaparken yanma ve kaşıntı var fazlasıyla yanma idrar yapmasam bile var canım çok yanıyor enfeksiyon mu acaba
Canm enfeksiyon olmussum cok belli sen ihmal etmeden doktoruna ulas ilac kullan hamilelimde idrar enfeksiyonu cok sevilmez bebege gecme ihtimali oldugu icin
Canim sanirim kayinvalidenle altli ustlu oturuyodun cocugunu birakacak yerde var esinle bi acile gitsen saliya kadr enfeksiyon cok ilerler atesde var diosun bi serum iyi gelir enfeksiyonunu 3 gunde gecirme sansin varken 3 gun daha ilerletmeÇok kötüyüm ztn ateş halsizlik felanda var kaşıntı ve akıntı da çok hem idrar yolu enfeksiyonu hemde mantar var sanırım salı günü randavum var
Salı günü randavu var bian önce gitmek istiyorumEvet doktora git canım ilerleyince tehlikeli olabiliyor
Evet olmadı giderim iyi değilim çünküCanim sanirim kayinvalidenle altli ustlu oturuyodun cocugunu birakacak yerde var esinle bi acile gitsen saliya kadr enfeksiyon cok ilerler atesde var diosun bi serum iyi gelir enfeksiyonunu 3 gunde gecirme sansin varken 3 gun daha ilerletme
Hemen gitmelisin benim idrar yollari enfeksiyonum bobreklerime ilerlemisti hemde antibiyotik kullanirken yetersiz gelmis verilen antibiyotik.Evet olmadı giderim iyi değilim çünkü
Vallahi bende cok korkuyorum enfeksiyondan cevremde ornegide oldu bebege gecti flan bobreklere basli basina zarar rabbim korusunHemen gitmelisin benim idrar yollari enfeksiyonum bobreklerime ilerlemisti hemde antibiyotik kullanirken yetersiz gelmis verilen antibiyotik.
Hele hamileyken cok daha tehlikeli.
Ben taş döküyordum ve antibiyotik verdi doktor sonra taş dusurmem bitti iyi gibiydim sonra ates inanilmaz bir.agri idrara cikarken allahim boyle bir sey olamaz sehir dısına da cıkmistim iyilestim zannedip meger yetersiz gelmis verdigi antibiyotik bobreklerime ilerlemis 5 gün hastanede yattim.Vallahi bende cok korkuyorum enfeksiyondan cevremde ornegide oldu bebege gecti flan bobreklere basli basina zarar rabbim korusun
Allah korusun valla bende en basindan beri kum dokuyorum agrim sizim yok sukur ama ayda bir idrar tahlili vermek buyuzden iyi olasi birseyin önune gecmek icin tedbirli olmak lazmBen taş döküyordum ve antibiyotik verdi doktor sonra taş dusurmem bitti iyi gibiydim sonra ates inanilmaz bir.agri idrara cikarken allahim boyle bir sey olamaz sehir dısına da cıkmistim iyilestim zannedip meger yetersiz gelmis verdigi antibiyotik bobreklerime ilerlemis 5 gün hastanede yattim.
Bende cok korkuyorum hele ki hamileyken amniyon zarına gecmesi allah korusun..
Evet bende ayda bir veriyorum cunku enfeksiyondan korkuyorum ben kan tahlilide veriyorun Crp konusunda da hassasim ya bir bitse sag salim dogsalar.Allah korusun valla bende en basindan beri kum dokuyorum agrim sizim yok sukur ama ayda bir idrar tahlili vermek buyuzden iyi olasi birseyin önune gecmek icin tedbirli olmak lazm
Bende 2 lt nin ustune cikamadim daha su icdigim gunle icemedigim gun arasinda gercekten cok fark oluyoEvet bende ayda bir veriyorum cunku enfeksiyondan korkuyorum ben kan tahlilide veriyorun Crp konusunda da hassasim ya bir bitse sag salim dogsalar.
Benimde kasılmalarım oluyor su icin denilmis hala kusuyorum ki ben sabah su icmeye korkuyorum cok susuyorum ama daha icerken kosuyorum lavobaya gun icinde de icemiyorum.
Bizde sleepy de karar kıldık en az 40lı paketi var onu attım sepete ne olur ne olmaz allerji yaparsa çoklu paket elimde kalmasın. Deterjanı bende yaklaşık 2 yaşa kadar ayrı yıkadım sonrası bizimkiyle aynı. Hatta kendi kıyafetlerimi de bebek deterjanıyla yıkıyordum ilk yıl bunda da öyle yaparım sanırım.Kızımda prima premium kullanmıştım ama fiyatları sonradan inanılmaz arttı. İçeriğinin de iyi olmadığını görünce bende genel beğeniler sebebi ile sleepy almayı planlıyorum. Birde ıslak mendilini. Kızımda uni baby kullandık ama içeriği sonradan değişti. Bioderma şampuan kullanıyordum mavi olan ama İçeriğinin iyi olmadığını görünce e bebek in kırmızı kız bebekler için olan şampuanini kullanmaya başladık çok memnunum kokusu güzel. Ama kızım yeni doğduğunda mustela köpük olandan almıştım. Saçları olmadığı için çok uzun süre gidiyordu. 6 aylık olduktan sonra biodermaya geçmiştik. Muhendisinoglunu bende takip ediyorum. Ebebek sampuanini masumlar listesine eklemişti. Minoriste aldım ama kokusunu begenmedim. Deterjan ve yumuşatıcı arayışı içindeyim zaten ilk bir sene kullanıyorum 1 seneden sonra biz ne deterjan kullanıyorsan kiziminkilerde öyle yıkanıyor
Canım bol bol su iç gece de olsa hem ateşin de varmış. Dr.unla iletişime geçme şansın varsa danışıp gece içilen bir toz ilaç var hamilelerde idrar yolu enfeksiyonunda kullanılıyor. Nöbetçi eczaneden alıp içersen sabaha daha iyi olursun inşallah. Dr una danış mutlaka ne kadar erken başlarsan senin ve bebeğin için iyi olur çok geçmiş olsun.İyi geceler kızlar bnde çok fazla akıntı idrar yaparken yanma ve kaşıntı var fazlasıyla yanma idrar yapmasam bile var canım çok yanıyor enfeksiyon mu acaba
Cnm ben göbekten sonra direk bacağa başladım başlarda çok acıdı canım ama alıştım smdi kolay oluyo göbek gbi aynı yan taraflardan vuruyorum benYa ben hep karından vuruyorum ama şişince daha zor oldu sanki kollara geçtim şimdi bacaktan nasıl vuruluyor acaba oraya mı geçsem her tarafım mor öğrenir öğrenmez doktorum başlatmıştı Doğumdan sonra bile bir müddet kullanacaksın dedi her gün daha çok acıyor canım sanki
Bende hamileliğimin başından beri oksapar kullanıyorum. Hep göbekten yaptık. Yani eşim vuruyor iğneleri .. Bizde artık bulamıyoruz eczanelerde elimizde 8 tane kaldıBebek büyüyünce göbekten yapmayın diyorlar, ama ben şimdiden yapamıyorum ya, tedirgin oluyorum
Oksaparı bulmak gerçekten çok sıkıntıBende hamileliğimin başından beri oksapar kullanıyorum. Hep göbekten yaptık. Yani eşim vuruyor iğneleri .. Bizde artık bulamıyoruz eczanelerde elimizde 8 tane kaldı(
Nerdesiniz bilmiyorum ama ben de başından beri kullanıyorum velim eczacı hiç sıkıntı yaşamadım bulmak konusunda ama ben İstanbul’da yaşıyorum küçük yerlerde bulmak daha mı zor acabaOksaparı bulmak gerçekten çok sıkıntıBen de yeni başladım kullanmaya cuma günü bulana kadar canımız çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?