2021 Nisan Anneleri

Oksaparı bulmak gerçekten çok sıkıntı Ben de yeni başladım kullanmaya cuma günü bulana kadar canımız çıktı
Bir de rapor çıkarttırdım direk gidip eczaneden alıyorum yoksa sürekli yazdırmak gerekiyor

Çok kötüyüm ztn ateş halsizlik felanda var kaşıntı ve akıntı da çok hem idrar yolu enfeksiyonu hemde mantar var sanırım salı günü randavum var
Canım bu durum salıyı beklemez lütfen hemen gidip bir doktora görün Allah korusun çok tehlikeli olabilir gidersen lütfen yaz merak ettim çok geçmiş olsun

Bende hamileliğimin başından beri oksapar kullanıyorum. Hep göbekten yaptık. Yani eşim vuruyor iğneleri .. Bizde artık bulamıyoruz eczanelerde elimizde 8 tane kaldı (
Evet ya aynı sıkıntı burda da var, ben de rapor aldım bitmeden kaç tane bulursam alıyorum ama gebelde bulduğum eczanede de bu hafta bulamadım bakalım sonumuz ne olacak

Kızlar dün yazdım ama mesajı gönderememişim sanırım. Kan sulandırıcı iğneyi bacağa yapma dedi hemşire etkisi azalıyormuş, kol ve göbek iğnesidir bu dedi. Tabii siz bilirsiniz ama ben öyle dediği için ne kadar zorlansam da bacaktan yapmıyorum.

Canım Aret Beyin hemşiresi bana bacaktan yaptı birkaç kez çünkü diğer bölgelerim çok mordu sana merkezden mi söylediler? Ben kendim cesaret edemiyorum hep eşim vuruyor

Oksaparı bulmak gerçekten çok sıkıntı Ben de yeni başladım kullanmaya cuma günü bulana kadar canımız çıktı
iyi yine bulmuşsunuz.. Birde kan sulandırıcı hap içiyorum ecopirin .. bu sayede bebek daha ii besleniyormuş. benim ilk çocuğum son dönemde gelişmedi. 2200 gr doğdu. birazda kan pıhtılaşması var bende...

Evet ya aynı sıkıntı burda da var, ben de rapor aldım bitmeden kaç tane bulursam alıyorum ama gebelde bulduğum eczanede de bu hafta bulamadım bakalım sonumuz ne olacak
biz oksapar veya muadili olan enox 4000 lik bulamayınca. oksapar 6000 sorduk onuda bulmak sıkıntı ama 4000 e göre yine arayınca bulabildik. 5-6 eczane gezmiş eşim. doktor raporumuz vardı oksapar 4000 onu da 6000 olarak değiştirdik. Şimdilik böyle gidiyor bakalım bulabildiğimiz sürece yapacağız iğneyi. Covid hastalarında kullanılıyormuş o yüzden piyasada ve depolarda yokmuş. Bu arada biz göbekten vurarak başladık öyle de devam ediyoruz. doktora soracağım bende karnım büyüdükçe sorun olur mu diye

Canım Aret Beyin hemşiresi bana bacaktan yaptı birkaç kez çünkü diğer bölgelerim çok mordu sana merkezden mi söylediler? Ben kendim cesaret edemiyorum hep eşim vuruyor
Evet canım ben ilk transferimde bacağından da vuruyorum, ikinci transfer sonrası hemşire bilgilendirmeye gelince bacak da olur değil mi dedim hayır pek tercih etmiyoruz dedi, etkisi azalıyor dedibilemiyorum ne kadar doğru olduğunu

Hadi ya 4000 daha da mı zor bulunuyor. Benim önceki düşükle sonuçlandığı için bunda başından beri 6000 kullanıyorum. Şunu farkettim, çok merkezi eczanelerde bulunmuyor, ben hep ara sokaklardan buluyorum. Covid için kullanılıyor evet ama keşke buna da bir çözüm bulsalar, zorluk çeken bir sürü insan var.

Ben innohep kullanıyorum türkiyede var mı bilmiyorum hiç morartı yapmıyor 9 ay göbekten vurulabilir dedi doktorum.Çünkü oksapar gibi dik değil yatay yapılıyor iğne.eğer hassasiyet olursa kol ve bacaktan vurulabilir dedi.

Nerdesiniz bilmiyorum ama ben de başından beri kullanıyorum velim eczacı hiç sıkıntı yaşamadım bulmak konusunda ama ben İstanbul’da yaşıyorum küçük yerlerde bulmak daha mı zor acaba
Eskişehirdeyim ama baya bi bulamadık kayınpederim Zonguldak’ta falan da aradı baya birkaç kutu geliyor geldiği gibi bitiyor dediler en son iki kutu bulabildik
Bir de rapor çıkarttırdım direk gidip eczaneden alıyorum yoksa sürekli yazdırmak gerekiyor
Doktorum bana da rapor yazdı bitmesine gerek kalmadan buldukça alın dedi ara ara eczaneleri gezeceğiz bakalım
iyi yine bulmuşsunuz.. Birde kan sulandırıcı hap içiyorum ecopirin .. bu sayede bebek daha ii besleniyormuş. benim ilk çocuğum son dönemde gelişmedi. 2200 gr doğdu. birazda kan pıhtılaşması var bende...
Benim de bebeğimin gelişimi geri kalmış karın çevresi 9 gün geride çıktı o yüzden doktorum verdi iğneyi inşallah toparlar haftasını yakalar

Kızlar merhaba bu ara kızımın dersler yoğun bu haftada da yazılı yapcam dedi. 3.sınıf ne yazilisiysa neyse salı kontrole gidecektim

2 ayı gecti çok başım agriyor burnum çok kanıyor hala geçmedi

Dünden beride idarim turuncu okadar şu içiyorum
Neyse bugünde karnım agriyor adet olcak mis gibi bebeği böyle yukardan itip çıkarasın geliyor neyse normalmis

Ne tetanoz asisi yaptırdım ne şeker. Sağlık olayında doktor tetanoz 2 doz vuralım diyor oldu dedim ölüme kosayim

Neyse nihayetinde çok şükür benimde iyi
Daha adı yok

Bu arada 8 9 kg aldim
Göğüslerim 4 kilo karnımdaki suyuyla ne 2 kg olmuştur çocuk ne kadar yarim kg olsada bende durumlar bu hepinizi öpüp kucaklıyorum ❤❤❤

Ah bacim nerelerdesin bea eskiden hergun bir kezde olsa yazardin bos birakma topigivalla heryerde sistem farklimi bilmiorm bize 4.sinifa kadr sinav yok dedi ogretmen kendi capimizda deneme sinavi oluyorz okadr.bende 4 veya 5 kilo aldm simdiye kadr bu aralar bendede karin agrisi var hayir olsn insallah.
Doguma yakin birbirimize daha cok ihtiyacimiz olck topigi terketmeyelim

Can baci butrdaymis girecektim banlanmisim haha

Bizimde işte hergun 1 ders çok stresleyim ne çak öğretmen 50 yaşında eski kafa.
Aşağıda yazıyor bacım normalmiş napalim 2.daha sormasana bu bebem çok hareketli ayrıntıdaki drlar bile demisyi

Oyle boyle diye diye kac hafta devirdik bacim sonlara dogru agrim var doguruyorumla senlenecek buralar Valla dun aksam bende kendimi tutmasaydim banlanacakdm az kalsin

bende öyle yapim o zaman kenar mahallerde belki vardır :S:S inşallah bebek gelişimini etkilemez ..... 6 ayı bitirdik sayılır şükür. artık kendini toparlamıştır..

Benim de bebeğimin gelişimi geri kalmış karın çevresi 9 gün geride çıktı o yüzden doktorum verdi iğneyi inşallah toparlar haftasını yakalar
İğne fayda sağlıyor bence . Şimdiki oğlumun kilosu ii çıktı .. yani sen iğneyi kullan hemen 1 haftada açığı kapatmasa da 1 ay içinde düzelir inşallah .....

İğne fayda sağlıyor bence . Şimdiki oğlumun kilosu ii çıktı .. yani sen iğneyi kullan hemen 1 haftada açığı kapatmasa da 1 ay içinde düzelir inşallah .....
İnşallah canım valla duyduğumda çok ağladım çok üzüldüm hep iyiydi doktor kontrolüne giderken insan böyle şeyler duyup çıkacağını düşünmüyor inşallah haftasını yakalar valla öyle bir duyguymuş ki bu başka hiçbir şeye benzemiyor evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…