Morluk oluşması normal o zaman değil mi dün biz ilk dozu acilde yaptırdık morarma olmadı bugün eşim yapınca morardı o da korktu birazBen hiç karından yapmadım ama kollarda fena ilk zamanlar bu kadar acımıyordu ama 5 aydır sürekli yapınca şişiyor acıyor gitsem acile darp raporu verirler o derece
Aynen bende de durum aynı kollarım karnım mosmor Rabbim sağlıkla atlatsak şu süreciBen hiç karından yapmadım ama kollarda fena ilk zamanlar bu kadar acımıyordu ama 5 aydır sürekli yapınca şişiyor acıyor gitsem acile darp raporu verirler o derece
7 78kova canım evet kasılma denen şey buymuş ben 20 gün önce öğrendim bunu , gün içinde en az 30 kere oluyordu ama şimdi sadece gece iki üç kadarına düştü çok şükür , bol su demişti doktor, sanırım etkisi oldu, içtiğim su miktarını artirdim.
Özellikle gece yatış pozisyonuna geçtiğimde oluyor, sancin yoksa takma kafana normalmiş öyle dedi doktorsanız
Ay masallah kucuk kuzucugaKızlar bende muayeneden çıktım çok şükür bebek sağlıklı 780 gr olmuş minik tospaam dua ediyordu pozundaşimdi şekerli sudan içtim midem bulandı bulanacak bekliyorum açlık şekerim 69 çıktı biraz düşük dediler istersen birşeyler ye başka gün yapalım dediler ama ben yaptım bugün.
Allah sifa versin, yardimcin olsun canimİdrarım yine sürekli kan sonumuz hayır olsun inşallah böbreklerim beni tüketti gerçekten bu gebelik döneminde
Ben kizimda molfix kullandim simdi yine molfic aldim yeni dogan acikcasi icerik arastirmadim cunku herseyi icrigine organigine gidecek gucum de takatimde yok pek de inanmiyorm artik dunyada hersey zararliyms gbi bi psikolojiye bürundmKızlar merhaba yenidoğan bezi için araştırıyorum da kullanıp memnun kaldığınız markaları paylaşır mısınız? İnstagram da mühendisoğlunu takip ediyorum bilenler vardır mutlaka. İçeriği temiz olan ürünleri paylaşıyor. Burdaki markalara göre almaya çalışacağız ama içeriği temiz olup kullanımı iyi olmayan bezler olabilir. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bende ilk kızımda molfix kullandım memnundum. Sleepy ve canbebe de olabilir diye düşünüyorum ama onların kullanımı nasıl bilmiyorum. Molfix içerik olarak temiz bulunmuşBen kizimda molfix kullandim simdi yine molfic aldim yeni dogan acikcasi icerik arastirmadim cunku herseyi icrigine organigine gidecek gucum de takatimde yok pek de inanmiyorm artik dunyada hersey zararliyms gbi bi psikolojiye bürundmmolfix benim butceme uydu kizimdada cok memnun kalmstm sebebi bu
Ben içeriğine bakıp sleepy aldım ama böyle çok büyük bi paket değil çünkü pişik yaparsa memnun kalmazsam vs hemen değiştiririm diye düşündüm. Sadece sleepy alırsanız direkt 2 numaradan alın, biraz daha küçük diğerlerine göre. Islak mendilde sleepynin temiz içerikli geldi. Mustelanın sadece şampuanını almayı düşünüyorum seti ayrı ayrı kendim oluşturmayı düşünüyorum yine içeriklere bakıp çünkü mustela arkadaşımın bebeğinde alerji yapmıştı mesela. Bebeğe göre biz alıyoruz çok çok ama bebek sevmeyebilir belki. O yüzden mustelanın en küçük boy şampuanını almayı düşünüyorum mesela.Kızlar merhaba yenidoğan bezi için araştırıyorum da kullanıp memnun kaldığınız markaları paylaşır mısınız? İnstagram da mühendisoğlunu takip ediyorum bilenler vardır mutlaka. İçeriği temiz olan ürünleri paylaşıyor. Burdaki markalara göre almaya çalışacağız ama içeriği temiz olup kullanımı iyi olmayan bezler olabilir. Yorumlarınızı bekliyorum.
İnsallah oyle olur canim kizin sayesinde atlatirsn acilarini geride birakirsin.. ne olursa olsun metin ol.sende bi annesin sonucta cok agir biliyorm ama düzen böyle bigun bizde öleceğizEvet uzulmeyin cocuklariniz var diyor.
Belki de bana dayanma gucu verir insallah oyle olur.
Kendimi kaybetmem.
Evet tatlım benim hamilelikten önce de ağrım olurdu kum döküyorum arada işte keşke içebilsem yarından itibaren yanımda su taşıyacağım bu kasılmalar beni korkuttu kızımda hiç hatırlamıyorum kasılma olduğunu ama onda da kum dökmüştüm hatırlıyorum
Ben ilk kizimda molfixle baslayip butun bezleri denemistm alerjik bi cocuktu cunkuKızlar merhaba yenidoğan bezi için araştırıyorum da kullanıp memnun kaldığınız markaları paylaşır mısınız? İnstagram da mühendisoğlunu takip ediyorum bilenler vardır mutlaka. İçeriği temiz olan ürünleri paylaşıyor. Burdaki markalara göre almaya çalışacağız ama içeriği temiz olup kullanımı iyi olmayan bezler olabilir. Yorumlarınızı bekliyorum.
Taşlar böbreği çiziyormuş canım hareket ettikçe oda idrardan kan gelmesine sebep oluyor maalesefAllah sifa versin, yardimcin olsun canimdoktor ne diyor, idrarin neden kanlıymis boyle?
Evet doktora git canım ilerleyince tehlikeli olabiliyorİyi geceler kızlar bnde çok fazla akıntı idrar yaparken yanma ve kaşıntı var fazlasıyla yanma idrar yapmasam bile var canım çok yanıyor enfeksiyon mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?