Canım hastane ortamında bulun eve gitme bende hipoglosemi var valla geberiri ebem dedi zaten hstanede ondan yapıyoruz acil müdahale edilsin diye dediBenim de perşembe şeker yüklemesi çok korkuyorum açıkçası geç şeker çıkacak diye hem de o şekerli şeyi nasıl içeceğim yalnız gideceğim inşallah bayılmam bir yerlerde araştırma hastanesinde yaptıracağım eve yakın diye gider gelirim hastanede saatlerce beklemek bana daha riskli geldi açıkçası
Merhaba hemen yanina bisiler al ziyaretçi almıyorlar zaten çıkışta yer biraz oturur sonra kendin gisersnnMerhaba arkadaşlar, benim yarın sabah şeker yükleme. Ben de yalnız gideyim diyordum ama yanımda birileri olsun mu? Sonrasında araba kullanabilşrmiyim? Akıl verirseniz sevinirim
Yaaa bilmiyordum iyi ki söyledin bir de araba kullanacaktım beklerim orda artık yapacak bir şey yok kaç saat arayla kan alınıyor peki kaç defa kan alınıyorCanım hastane ortamında bulun eve gitme bende hipoglosemi var valla geberiri ebem dedi zaten hstanede ondan yapıyoruz acil müdahale edilsin diye dedi
Canım.beslenmen nasıl benim ilk zamanlar olmustu beslenmene dikkat et demişti doktorum yoğurt süt ayran bol ye iç demişti onları arttırabilirsin artık agırlasıyoruz bağışıklık düşüyor birde yoruluyorsan ondan olabilir bilmiyorum belkş yiyosundur ama beslenmene ara öğünlere ceviz fındık badem falan ekle bol.bol dinlen. Birde ben böyle kalbim cok attığında tiroidlerden süphelenmişti doktorum ama benim ikiz olduğundan oluyormus sanırım yakında kan tahlili istedimi doktorun 24te verdim ben gecen hafta meselaKizlar 2 gundur tansiyonum 8 lere 9 lara dusuyo kalbim resmen agzimda beynimde atiyor gbi oluo bunun sebebi ne olabilr acaba bole bisi yasayan varmi
Her ay duzenli yapiliyor tahllillerim cnm sut yogurt cok tuketmiyorum ama ceviz hergun yiyorum sebze agirlikli besleniyorm genelde valla aksama kadr rutin yemek etrafi toparla okadr is yapiorm cogu zmn yatiyorum umarim boyle gitmez cok sinirim bozuldu 2 gundeCanım.beslenmen nasıl benim ilk zamanlar olmustu beslenmene dikkat et demişti doktorum yoğurt süt ayran bol ye iç demişti onları arttırabilirsin artık agırlasıyoruz bağışıklık düşüyor birde yoruluyorsan ondan olabilir bilmiyorum belkş yiyosundur ama beslenmene ara öğünlere ceviz fındık badem falan ekle bol.bol dinlen. Birde ben böyle kalbim cok attığında tiroidlerden süphelenmişti doktorum ama benim ikiz olduğundan oluyormus sanırım yakında kan tahlili istedimi doktorun 24te verdim ben gecen hafta mesela
Canım bana da demisti bobreklerinde genisleme var dedi gecen hafta perinayolojiye soyledim baktı genisleme yok cok saglikli dedi.Günaydın güzel anneler. Ben de şeker yüklemesi yaptırdım bakalım sonuç ne çıkacak.
Bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğunu söyledi doktor ama çoğu zaman kendiliğinden geçer , takip edelim dedi. Var mı aranızda böyle bir durumla karşılaşan ? Ayrintilida hiç böyle birşey dememislerdi bana
İyi canım çok sevindim. Arkadaşıma da demişler aynısını sonradan geçmiş , çok kafama takılmadı ama yine de insan merak ediyor.Canım bana da demisti bobreklerinde genisleme var dedi gecen hafta perinayolojiye soyledim baktı genisleme yok cok saglikli dedi.
Ayrintili ultrasonda sorun cikmadi yani.
Ölcümler arasi farklilik oluyor bazen 5mm demisti bana sınır 4 mm filanmis sınırda demisti takip edilmesi lazim dedi ama perinatoloji normal dedi.İyi canım çok sevindim. Arkadaşıma da demişler aynısını sonradan geçmiş , çok kafama takılmadı ama yine de insan merak ediyor.
Ben bugün yaptırdım, o kadar aç kalmak biraz halsizlik yaptı, kan vermem bitince hemen bi şey yedim, sonrasında gayet rahat araba kullandımMerhaba arkadaşlar, benim yarın sabah şeker yükleme. Ben de yalnız gideyim diyordum ama yanımda birileri olsun mu? Sonrasında araba kullanabilşrmiyim? Akıl verirseniz sevinirim
Bugünkü kontrolde kalp çarpıntımı söyledim, benimki arada oluyor, normal dedi bazı değerler de sebep olabilir onlara da bakalım dedi, hepsi normal çıktı, tansiyonum 12-8ken hamilelikte 10-6 çıkıyor genelde, bu da beklenen bi şeymiş, ama senin normalin 12 ya da daha yüksekse 8-9 fazla düşük de olabilirKizlar 2 gundur tansiyonum 8 lere 9 lara dusuyo kalbim resmen agzimda beynimde atiyor gbi oluo bunun sebebi ne olabilr acaba bole bisi yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?