2021 Nisan Anneleri

Günaydın kizlaarr iğnelerle ilgili yazismissiniz morarmasan bende muzdaribim sağlıkçı olmama rağmen mosmor geziyorum göbekten vururkende öyleydi doktor kim vurdu diye sordu her görüşünde dehşete düşüyordu bacaklarımda mosmor hala morarıyo dur durak bilmeden tenle alakalı birazda bazen morarmasa bile bazen beze olup morarıyo o en kötüsü vurduktan sonra iyice ovalamak lazm dağılması için ozman daha az skinti yasıyorum ben

Kizlar tunaydin. Kan sulandirici igne bulamiyoruz demissiniz ben kullanmiyorm ama instada takip ettigim bir sf bununla alakali yardimda bulunuyodu takipcilerine. Eczaneler iletisime gecip bizde var diyodu belki faydasi olur suraya koymak istedim sf yi..gecmis olsun umarim tedavinizin faydasini gorursunuz.3ay sonunda bebislerimiz saglicakla tombis tombis size bakiyo olur
Seker yuklemesi yaptiran arkadaslara da gecmis olsun siz kurtuldunuz iyiki ben daha yaptirmadim kizimda ayakta duramamstm bas donmesinden.bunda da cok korkuyorum aynisi olcak diye

Eklentiler

• Screenshot_20201228-140542.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20201228-140350.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 29
Benim de perşembe şeker yüklemesi çok korkuyorum açıkçası geç şeker çıkacak diye hem de o şekerli şeyi nasıl içeceğim yalnız gideceğim inşallah bayılmam bir yerlerde araştırma hastanesinde yaptıracağım eve yakın diye gider gelirim hastanede saatlerce beklemek bana daha riskli geldi açıkçası

Şeker yüklemesi ben de ilk kez yaptırdım . Aslında bu sayfa çok faydalı evet ama bazen çok önyargılı olmamıza da sebep olabiliyor . Burada okuduklarimdan sebep şeker yuklemesine karşı korkum vardı , ama hiç öyle birşey olmadı gazı kaçmış fruko gibiydi ,
Sadece hastaneye sürekli gidip gelmek yordu beni . Ne baş dönmesi ne mide bulantısı , gayet rahattım yani.

Canım hastane ortamında bulun eve gitme bende hipoglosemi var valla geberiri ebem dedi zaten hstanede ondan yapıyoruz acil müdahale edilsin diye dedi

Merhaba arkadaşlar, benim yarın sabah şeker yükleme. Ben de yalnız gideyim diyordum ama yanımda birileri olsun mu? Sonrasında araba kullanabilşrmiyim? Akıl verirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar, benim yarın sabah şeker yükleme. Ben de yalnız gideyim diyordum ama yanımda birileri olsun mu? Sonrasında araba kullanabilşrmiyim? Akıl verirseniz sevinirim
Merhaba hemen yanina bisiler al ziyaretçi almıyorlar zaten çıkışta yer biraz oturur sonra kendin gisersnn

Şeker yüklemesi beni de korkutmuştu ama ilacın tadı düşündüğüm kadar kötü değildi 75 mg olan Elmalı gazoz gibiydi. Tabi onca saat aç kalmak ve birer saat arayla kan vermek biraz zor ama dayanılmayacak gibi değildi benim için

Canım hastane ortamında bulun eve gitme bende hipoglosemi var valla geberiri ebem dedi zaten hstanede ondan yapıyoruz acil müdahale edilsin diye dedi
Yaaa bilmiyordum iyi ki söyledin bir de araba kullanacaktım beklerim orda artık yapacak bir şey yok kaç saat arayla kan alınıyor peki kaç defa kan alınıyor

Kizlar 2 gundur tansiyonum 8 lere 9 lara dusuyo kalbim resmen agzimda beynimde atiyor gbi oluo bunun sebebi ne olabilr acaba bole bisi yasayan varmi

Kizlar 2 gundur tansiyonum 8 lere 9 lara dusuyo kalbim resmen agzimda beynimde atiyor gbi oluo bunun sebebi ne olabilr acaba bole bisi yasayan varmi
Canım.beslenmen nasıl benim ilk zamanlar olmustu beslenmene dikkat et demişti doktorum yoğurt süt ayran bol ye iç demişti onları arttırabilirsin artık agırlasıyoruz bağışıklık düşüyor birde yoruluyorsan ondan olabilir bilmiyorum belkş yiyosundur ama beslenmene ara öğünlere ceviz fındık badem falan ekle bol.bol dinlen. Birde ben böyle kalbim cok attığında tiroidlerden süphelenmişti doktorum ama benim ikiz olduğundan oluyormus sanırım yakında kan tahlili istedimi doktorun 24te verdim ben gecen hafta mesela

Her ay duzenli yapiliyor tahllillerim cnm sut yogurt cok tuketmiyorum ama ceviz hergun yiyorum sebze agirlikli besleniyorm genelde valla aksama kadr rutin yemek etrafi toparla okadr is yapiorm cogu zmn yatiyorum umarim boyle gitmez cok sinirim bozuldu 2 gunde

Canım bana da demisti bobreklerinde genisleme var dedi gecen hafta perinayolojiye soyledim baktı genisleme yok cok saglikli dedi.
Ayrintili ultrasonda sorun cikmadi yani.

Canım bana da demisti bobreklerinde genisleme var dedi gecen hafta perinayolojiye soyledim baktı genisleme yok cok saglikli dedi.
Ayrintili ultrasonda sorun cikmadi yani.
İyi canım çok sevindim. Arkadaşıma da demişler aynısını sonradan geçmiş , çok kafama takılmadı ama yine de insan merak ediyor.

İyi canım çok sevindim. Arkadaşıma da demişler aynısını sonradan geçmiş , çok kafama takılmadı ama yine de insan merak ediyor.
Ölcümler arasi farklilik oluyor bazen 5mm demisti bana sınır 4 mm filanmis sınırda demisti takip edilmesi lazim dedi ama perinatoloji normal dedi.
Zaten olsa da genelde sonra geciyormus ayrintili da sorun cikmadiysa bence sorun yoktur.

Benim tansiyon hep 8e 6 9 a 8 felan olduğundan geçen 11 e 9 cikti ölüyordum baş ağrısından

Yarın 12 de ayrintili usg m var bu 2.olacak bu gebelikte ins hala hersey iyidir:)Isyerinden gidip tekrsr calismaya donecegim briaz kosturmali olacakBakalim bizim kiz ne yapiyor.Tutup bana erkekmis derse orda bayilirim

Ben bugün yaptırdım, o kadar aç kalmak biraz halsizlik yaptı, kan vermem bitince hemen bi şey yedim, sonrasında gayet rahat araba kullandım

Bugünkü kontrolde kalp çarpıntımı söyledim, benimki arada oluyor, normal dedi bazı değerler de sebep olabilir onlara da bakalım dedi, hepsi normal çıktı, tansiyonum 12-8ken hamilelikte 10-6 çıkıyor genelde, bu da beklenen bi şeymiş, ama senin normalin 12 ya da daha yüksekse 8-9 fazla düşük de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…