• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Her ay duzenli yapiliyor tahllillerim cnm sut yogurt cok tuketmiyorum ama ceviz hergun yiyorum sebze agirlikli besleniyorm genelde valla aksama kadr rutin yemek etrafi toparla okadr is yapiorm cogu zmn yatiyorum umarim boyle gitmez cok sinirim bozuldu 2 gunde
Süt yoğurt ayran çok tüketmek gerekiyor muş canım bana ozaman doktorum öyle demişti simdi bizden beslendiklerinden bizim kemikler falan gidiyor ondan olabilir kendini yormamaya calıs bundan sonra agırlasıcaz Rabbim kolaylastırsn inşaallah

Bugün kontrolüm.var ankaraya kâr gelmeden gideyim heryer yokuş kışlık lastik vs derdiniz.var bide ankarada çarpışan oto gibi mübarek dahada şubata kadar Allah nasip ederse gitmem😄

69.9um ac karnına 60.5 le hamile kaldim veeeee tam tamına. 9.5 kg aldim 25 haftada . Bi 10 daha alsam oldu 20 kg ben biliyordum zaten çok alacağımı

69.9um ac karnına 60.5 le hamile kaldim veeeee tam tamına. 9.5 kg aldim 25 haftada . Bi 10 daha alsam oldu 20 kg ben biliyordum zaten çok alacağımı
Bacim gunaydin sen bosver kiloyu oylede boylede veriliyor sora dikkat et yollarda doktordan cikinca yaz iyi haberler duy hep insallah🤲

Ne kanı bacim ac karina bilmiorm ki olurmu seker yuklemesimi yaptiriyon eger oyleyse su icme ama normal rutin kansa ben hep tok verdim
Canım dedim açlık tokluk şekerime felan bastırayım ben şeker yüklemesi yaptirmicam bide vitaminlerime ondan dedim sorayim

Ölcümler arasi farklilik oluyor bazen 5mm demisti bana sınır 4 mm filanmis sınırda demisti takip edilmesi lazim dedi ama perinatoloji normal dedi.
Zaten olsa da genelde sonra geciyormus ayrintili da sorun cikmadiysa bence sorun yoktur.
Evet kesinlikle ölçümler ve cihazlar arası fark ediyor ondan emin oldum
Aman iyi senin de doktor yok demiş sonradan
Ayrıntılıda çıkmamıştı o yüzden içim rahatti açıkçası
Teşekkür ederim 🙏

Vallahi de sinirden ölmüstüm yanimda kalan diger kadin da oyle onun refakatcisi yardm etmisti bana
zaten..bide gorumcem yenidogmus cocugumu dudagindan opuyordu kavga ettik eve gidince..ben yegwnimi istedigim gibi sevemez miyim dedi bana 😱dedim sen sigara iciyosun onu gectim daha yeni dogdu bu cocuk ben opmuyorm sana noluyo dedim e benm cocuklar marazdan öldü mü dedi ben opuyorm da hasta mi oluyolar dedi neyse eve bi gittim iste yapayanliz kaldm ne annem ne babam ne kaynanam ne kocam kimsem yoktu 🤷
Dedim bi daha cocuk doguran ne olsun kizim buyuyunce dagittim herseyini hicbisey birakmadm
Simdi diceksn niye cocuk yaptn ama ben o insanlarla anlasamadm kizim 2yasindayken o adamdan bosandm(beni hamileyken aldattildigimi ogrenmistim kizim dogduktan sonra sevgilisinin yanindan gelip bizimle ilgilenmiyodu ailem beni eve kabul etmedi ne halin varsa gor dedi once kizim2yasina gelince babam gel dedi gittim zaten o adam ortalikta yoktu) ailesinden de kendisinden de kurtuldm.simdiki esimi cok seviyorm aileside mulayim hicbiseye karismiyolar umarm ayni skntilari yasamam tekrar ilk hamileligim dogumum o kadar berbat gecmisti ki kafayi yememek icin zor dayandm
Canım benimde bi oğlum var ve şuan ikinci evliliğimden hamileyim. Ben senin aksine hamileyken ayrılmıştım bana ailem çok destek çıkmıştı o yüzden o zamanları kolay atlattım. İkinciler iyi oluyor diyorlar gerçekten bana da öyle denk geldi eşim duruşu hareketli çok karakterli içten bir insan . Bence şuan geçmişi hiçç düşünme şimdi ve sonrası güzel günlerini düşün 🥰

Evet kesinlikle ölçümler ve cihazlar arası fark ediyor ondan emin oldum
Aman iyi senin de doktor yok demiş sonradan
Ayrıntılıda çıkmamıştı o yüzden içim rahatti açıkçası
Teşekkür ederim 🙏
Merhaba canım. Benim ilk gebeliğimde 30.haftalarda doktorum demişti ki bir böbreği büyük. Böbreğinde delik var. Sık rastlanır kendiliğinden kapanır ama sen doğumdan sonra takip ettir demişti. Doğumdan sonra 3 ay kadar düzenli takip ettirdik kendiliğinden kapandı delik, boyutuda normal boyutuna ulaştı :KK51: Canını sıkma, kendiliğinden geçer eğer öyle bişi varsa. Belki de sırf ölçüm hatasıdır🙏

Merhaba hamişler 🤗
Bir kaç gündür baş ağrısıyla uğraşıyorum tek taraflı bir ağrı var hatta o taraftaki gözüm de kızarmış.Elde yüzde ayakta şişlik yoksa panik yapmayın hormon kaynaklıdır yazıyor.Sizde de bu tarz ağrılar var mı?24.haftadayım.

Kızlar bugün bende detaylı ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda.çok heycan yaptım beklerken daha önce devlette yaptırmıştım içime sinmemişti özelde yaptırdım ama o da çok uzun uzun incelemedi kalbine bakarken kendi kendine mırıldandı biraz tedirgin oldum orda kalp atışını dinledi sonra renkli renkli bişeyler oldu ekranda kırmızı yeşil herşey yolunda dedi.sizinkilerde bu şekilde mı incelediler. Allaha emanet bebişlerimiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim inş.haftasıyla uyumlu 605 gr.dedi boyu uzun dedi ama söylemedi bilmiyorum.geçen hafta kontrolde minnak ağızlım minnak burunlum diye seviyordu doktorum ölçümler cihazlara göre değişiyor .

Şimdi geldim 820 gram olmuş haftasıyla uyumlu 35 cm kan testi veremedim sabahtan gel dedi
Maşallah tombis bir kızın olcak. :KK200: bende önce açlık tokluk baktırmak istiyorum eğer sıkıntı görürse doktor öyle yaptırmak istiyorum şeker testini.sabah erken mı gitmek gerekiyormuş bunun için bide sağlık ocağı yapar mı açlık tokluk

Kızlar bugün bende detaylı ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda.çok heycan yaptım beklerken daha önce devlette yaptırmıştım içime sinmemişti özelde yaptırdım ama o da çok uzun uzun incelemedi kalbine bakarken kendi kendine mırıldandı biraz tedirgin oldum orda kalp atışını dinledi sonra renkli renkli bişeyler oldu ekranda kırmızı yeşil herşey yolunda dedi.sizinkilerde bu şekilde mı incelediler. Allaha emanet bebişlerimiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim inş.haftasıyla uyumlu 605 gr.dedi boyu uzun dedi ama söylemedi bilmiyorum.geçen hafta kontrolde minnak ağızlım minnak burunlum diye seviyordu doktorum ölçümler cihazlara göre değişiyor .
Dr.un perinatologsa eğer herşeyine bakmıştır mutlaka normalde çok kısa sürmüyor tek tek incelemesi lazım tüm organları. Kalpteki kırmızı yeşil dediklerin kalbe giden damarlardır muhtemelen.
Açlık tokluk şekerine sağlık ocakları bakıyor haftaya bende baktırcam nasipse 24.haftanın başında yükleme yaptırmıcam çünkü. Aç karnına erken gitmek gerekiyor neredeyse açılır açılmaz 9gibi. İlk aç kan verip hemen kahvaltı yapılması lazım 2 saat sonra öğle molasına girmeden tokluk için kan veriliyor.

Merhaba hanımlar yarın detaylı kontrolüm var ilk nefroloji de tahliller vs sonra 2. Kez detaylı ultrason bakılacak umarım böbreğim ve karaciğerim bizi bir ay daha idare edecek durumdadır bebeğimin gelişimini de çok merak ediyorum protein tüketendeysen bir anneden ne alacak nasıl büyüyecek göreceğiz 🥺 umarım her şey yolunda gider

Maşallah tombis bir kızın olcak. :KK200: bende önce açlık tokluk baktırmak istiyorum eğer sıkıntı görürse doktor öyle yaptırmak istiyorum şeker testini.sabah erken mı gitmek gerekiyormuş bunun için bide sağlık ocağı yapar mı açlık tokluk
Aslınd bizimkinin manyakligi ben şeker yüklemesi Yaptırmak istemiyorum ama illede yaptir dedi yaptırmadan sana kan testi almam dedi bende yaptirmiyacafim önce açlık tokluk istiyorum dedim yapmadı sağlık ocauinda vercem tüm tahlillerimi gazozu diyor alda soğuk içersin limon sıkarsın bildiğin gazoz diyor. Ya yürü git dedim manyak

Aslınd bizimkinin manyakligi ben şeker yüklemesi Yaptırmak istemiyorum ama illede yaptir dedi yaptırmadan sana kan testi almam dedi bende yaptirmiyacafim önce açlık tokluk istiyorum dedim yapmadı sağlık ocauinda vercem tüm tahlillerimi gazozu diyor alda soğuk içersin limon sıkarsın bildiğin gazoz diyor. Ya yürü git dedim manyak
Neden karsisin bukadr cnm ozel bi sebebi varmi belki solemissindir ben kacirmisimdir 🤔Aclik tokluk la seker yuklemesinin pek alakasi yok cunki vucuda tepkisi ayni degil bide ailede seker hikayesi olmayip gebelik sekeri cikan bebegi sıkıntiya giren cok oldu cevremde oyuzden onemli die dusunuyorm bende

Neden karsisin bukadr cnm ozel bi sebebi varmi belki solemissindir ben kacirmisimdir 🤔Aclik tokluk la seker yuklemesinin pek alakasi yok cunki vucuda tepkisi ayni degil bide ailede seker hikayesi olmayip gebelik sekeri cikan bebegi sıkıntiya giren cok oldu cevremde oyuzden onemli die dusunuyorm bende
Herkes istediğini yaptırabilir ben yaptırmak istemiyorum ben evde tatlı çikolata şeker yemiyorum yapmak istemiiorum ben yaptıranlara sormuyorum neden yaptieiyorsunuz bu benim hakkım. Ben yaptirmak istemiyprum kimse beni zorlayamaz. Şeker varsa da kendi sorumluluğum kimse beni zorlayama. Nasıl bir ülke olduk anlamıyorum zaten çok sinirleniyorum tetanoz da yaptırmayacağım şeker yüklemesi.

Adan 3Lu test istemedigimhalde 3lu yapmaya kalktı yav yapmıyorum. Ben robot degilim kimsengaha herkes yaptiriyor diye yaptiramaz

Back
X