- 2 Eylül 2014
- 630
- 842
- 303
HimmmEvet titriyor
Ogluma sariliyorum bol bol esimde cok destek oluyor sagolsun.
Icimdeki o fenalik hissini atmaya calisiyorum.
Ama sonra bir sey oluyor ya aniden ölursem oglum cok uzulur beni hatirlar mi diyorum 4 yasinda aglamaya basliyorum.

Bi kere sana biseycik olmicak oyle kolay degil cekip gitmek.. kendini ve aileni uzmeyi birak hicbisey olmicak Allahin izniyle. En canli kaniti benim bak dogumda bile biseycik olmadi o kadar korkmama ve dogumda nabzimin fırlama sina ragmen..
Bisey sorcam tabi anlatmak zorunda degilsin.. yakin zamanda yasadigin seni altust eden bir olay var mi yani uzuntu sebebin kendine dert ettigin?
Sordum cunku ben hamileligimde aldatildigimi ogrenmistim ailem benimle konusmuyordu istemiyordu gidemiyordm hicbiyere anlican o cocuk resmen icimde patlamisti ama bebegime sigindim herseymi onun saglikla dogmasina adadim..bazen olmek istiyorm diye agladigimi hatirliyorm.hal boyle olunca kalp problemim zortladi iyice ve beni bogmaya basladi.. hastanede yattigim zamanlar bile eski esim alt katta sevgilileriyle bulusuyorms bunlari ogrendm tabi benm yuzuk altinlar vs hep o kadinlara vermsti.kredi kartlarimi patlatmis....gibi gibi seyler benim bu hale gelmeme neden olmustu