• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar galiba ben depresyona girdim çok sıkılıyorum canım hiçbir şey yapmak istemiyor bir umutsuzluk sardı beni endişeler başladı acaba bakabilecek miyim yetebilecek miyim?Bu doğunca kızımı ihmal mi edeceğim sınava girecek seneye onun da bana ihtiyacı olacak keşke bana yardımcı olabilecek bir yakınım olsaydı bir yandan okula gideceğim zamanın da doğacak mı ben de kaygı bozukluğu vardı iki sene tedavi gördüm zaman zaman böyle yokluyor beni oturup ağlayasım var hıçkıra hıçkıra

Kizlar selam. Yorumlari okuyorum da bebegin hareketleriyle ilgili, uyutmuyor, disaridan hareketleri goruluyor yazmis bazi arkadaslar. Oglum hic oyle gümbür gümbür hareket etmiyor cok sakin. Hareket ettiginde de kibar davraniyor 😊 hic oyle sert tekmeleri yok. Gelişimi, kilosu da gayet yerinde. Aklima takildi simdi.. Var mi bebegi benimki gibi sakin olan?
Benimkide sakin sabah aksam beni rahatsiz etmeyecek sekilde tekmeleri sadece dun gece 5 de falan cok hareketliydi ama yine de uykuya daldm rahasizlik vermedi🥰
Kızlar galiba ben depresyona girdim çok sıkılıyorum canım hiçbir şey yapmak istemiyor bir umutsuzluk sardı beni endişeler başladı acaba bakabilecek miyim yetebilecek miyim?Bu doğunca kızımı ihmal mi edeceğim sınava girecek seneye onun da bana ihtiyacı olacak keşke bana yardımcı olabilecek bir yakınım olsaydı bir yandan okula gideceğim zamanın da doğacak mı ben de kaygı bozukluğu vardı iki sene tedavi gördüm zaman zaman böyle yokluyor beni oturup ağlayasım var hıçkıra hıçkıra
Bende kaygi bozuklugundan 8 ay ilac kullandim terapi falan gordum ve mevsimsel alerji gbi dusun ara ara yoklar tamamen silinmez dediler bana ve son 1.5 haftadir yokluyor nefes egzersiziyle esimle konusarak yeri geliyor aglayarak rahatliyorm cok garip ama dolunay oncesi sonrasi bu ataklar geliyor insallah biran once biter rahatlariz ikimizde

Benimkide sakin sabah aksam beni rahatsiz etmeyecek sekilde tekmeleri sadece dun gece 5 de falan cok hareketliydi ama yine de uykuya daldm rahasizlik vermedi🥰
Bende kaygi bozuklugundan 8 ay ilac kullandim terapi falan gordum ve mevsimsel alerji gbi dusun ara ara yoklar tamamen silinmez dediler bana ve son 1.5 haftadir yokluyor nefes egzersiziyle esimle konusarak yeri geliyor aglayarak rahatliyorm cok garip ama dolunay oncesi sonrasi bu ataklar geliyor insallah biran once biter rahatlariz ikimizde
Evet ya çok illet bir şey Allahım inşallah çabucak geçer evde oturmaktan da böyle oluyor sanırım bir şeylerle meşgul edebilsem kafamı geçer ama olmuyor yoğunlaşamıyorum başka bir şeye

Kan uyuşmazlığı olan hanımlara bir sorum olacak. İlk çocuğumda doğumdan sonra uyuşmazlık iğnesi yapılmıştı (bebek pozitifti ben negatifim) şimdi ikinciye hamileyim ve yurt dışında yaşıyorum. Haftaya bir test yapacaklar ve sonrasında ne yapacaklar bilmiyorum. ( yani iğne vurmalılar anladığım kadarıyla ama yapacaklar mı bilmiyorum) Bir şeyi atlamalarından korkuyorum. Türkiyede nasıl oluyor, benzer süreci yaşayanlar varsa tecrübesini paylaşabilir mi?
Canim ben 28.hafta gidicem uyusmazlik testi yapilcak ve yatis verilip ignem yapilicak sonra cikicam o kadar burda 28. Hafta yapiyolar yani igneyi

Benim dalgalanıyor karnım Allahım öyle geziyor tekme atıyor oraya elimi koydugumda kaçıyor tekrar geliyor felan🤣🤣🤣🤣 şunu yazarken bile yerinde durmuyor öyle böyle değil.

Bu hafTa pijama takımı alcam kendime e bebekten de 5 6 zıbın alayim 2 hastane çıkışı alayim yeter bez,şampuanı küveti vs son ay alcam

Ay seninde mi ikinci hamileligin en azindan hamilelikten sonra gecmesine cok sevindim.
Aslinda cok ilginc kalp atislarim cok normal hatta hamile birine gore super dedi zaten delik ve yetmezligi gorunce adamda sasirdi.
Bende gecicek diye dusunuyorum cunku bu sikayetlerim yoktu benim biticek biliyorum sagol kuzum🤗🥰
Ilk dogumunu ne zaman yapmistin?
İlk dogumum 7sene once yaptm canm 😅
23 yasindaydm ..bazen brnim de normal gorunurdu ekg de ama ben nefes alamazdm acilde felan cok darlarlardi beni iste stres yapiyosn ondan sapasaglamsn biseyin yok kuruntu yapiyosn deyip gonderirlerdi ben ise gercekten fenalik gecirirdm bazen ekg de 130felan cikardi sukur ki gecti her hamilelik ayni degil iste keske sende yasamasan bunlari 😰hic birsey anlamiyor insan biran 9nce dogurup kurtulmak istiyor.. umarim hemencecik atlatirsnn

İlk dogumum 7sene once yaptm canm 😅
23 yasindaydm ..bazen brnim de normal gorunurdu ekg de ama ben nefes alamazdm acilde felan cok darlarlardi beni iste stres yapiyosn ondan sapasaglamsn biseyin yok kuruntu yapiyosn deyip gonderirlerdi ben ise gercekten fenalik gecirirdm bazen ekg de 130felan cikardi sukur ki gecti her hamilelik ayni degil iste keske sende yasamasan bunlari 😰hic birsey anlamiyor insan biran 9nce dogurup kurtulmak istiyor.. umarim hemencecik atlatirsnn
Valla cok zor bugun cok hastayım cok kötuyum basimda cok donuyor.
Icimde bir fenalik hissi var ve surekli dinlenmeme ragmen..
Bana da ilk psikolojik muamelesi yapti.
Sanki durup dururken bu coronada isim yokta kardiyolojiye gidicem.

Benim daha önce kürtajdan sonra iğne yapılmıştı. Bu ikinci hamileliğim, doktor 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesini yapıcaz dedi.
Teşekkür ederim. Bana direk iğne yapacağız demediler, deselerdi endişe etmezdim ama okudukça kaygılandım. Yarın ilk işi ebeyi arayıp soracağım (burada ebeler takip ediyor gebeliği) sağlıkla doğsun hepsi inşallah.

Kizlar selam. Yorumlari okuyorum da bebegin hareketleriyle ilgili, uyutmuyor, disaridan hareketleri goruluyor yazmis bazi arkadaslar. Oglum hic oyle gümbür gümbür hareket etmiyor cok sakin. Hareket ettiginde de kibar davraniyor 😊 hic oyle sert tekmeleri yok. Gelişimi, kilosu da gayet yerinde. Aklima takildi simdi.. Var mi bebegi benimki gibi sakin olan?
Ayyy benim oglum öyleydiiiii ama bu ikinci bir saniye durmuyo acimadan tekme tokat girissiyo hic bir pozisyonu begenmiyyor. Tadini cikar canim ikinciler fena oluyormus 🤭

Canim ben 28.hafta gidicem uyusmazlik testi yapilcak ve yatis verilip ignem yapilicak sonra cikicam o kadar burda 28. Hafta yapiyolar yani igneyi
Uyuşmazlık testinin sonucuna göre karar vermeyecekler o zaman anladığım kadarıyla. Sonuç ne olursa olsun o iğne yapılacak. Testin sonucu çıkınca bana da haber verir misin? Ben de testi yaptıracağım bir hafta içinde... güncellerim. Umarım hepsi sağ salim doğarlar.

Canım benim oglum oyleydi hic oyle sert tekmeler atmazdı sakindi.
Geceleri oyle tekmeleri yoktu.
Hala oyle bak hic yaramaz bir cocuk degil cok tatlı ya hic uzmedi beni gece uykulari filan cok guzeldi.
Ama suan karnımda valla tekmeler savuran bir hanım kız🙄 var.
Gece gunduz durmuyor..

Evet ya çok illet bir şey Allahım inşallah çabucak geçer evde oturmaktan da böyle oluyor sanırım bir şeylerle meşgul edebilsem kafamı geçer ama olmuyor yoğunlaşamıyorum başka bir şeye
Virus karantina filan derken tetiklio Birde bebegin buyumesiyle kalp atisimiz degistikce beyin baska turlu yonlendirmeye baslior insallah gecer gider bende cok skıldim bunaldm bu durumdan gecen hafta cok kotuydm ailemi cagirdm memlketten annem babam ay sonu gelecek insallah iyi gelir

Ayyy benim oglum öyleydiiiii ama bu ikinci bir saniye durmuyo acimadan tekme tokat girissiyo hic bir pozisyonu begenmiyyor. Tadini cikar canim ikinciler fena oluyormus 🤭
Benim iki oğlum da çok hareketliydi hele ki soN haftalar çok canım yanıyordu vurmasından karnım şekilden şekile girerdi bir an önce doğsa diye bakıyordum ikinci zaten 37 ye kadar zor dayandı .ikisi de çok çok hareketli okulda bile öğretmen hep şikayetçiydi hep ayakta geziyor diye şimdi canlı derstede oturamıyor bu bebeğim de aynısı maşallah iki gündür de geriyor kendini alt üst dönüyor sanırım bi de aşağı çok baskı oluyor .bir an önce sağ salim kucağımıza alsak hepimiz inşallah.

Benim de 2. Ve bunun hareketleri çok sert dışa dönük vurmuyor bildiğin içime içine savuruyor tekmeleri 😥 ciddi canım acıyor hele bazen ayyy diye bağırıyorum resmen bir de sürekli içe dönük hamle yaptığından resmen altıma kaçıracak gibi oluyorum o_O sanırım mesaneye baskı yapıyor

Valla cok zor bugun cok hastayım cok kötuyum basimda cok donuyor.
Icimde bir fenalik hissi var ve surekli dinlenmeme ragmen..
Bana da ilk psikolojik muamelesi yapti.
Sanki durup dururken bu coronada isim yokta kardiyolojiye gidicem.
Onceki hamileligimi aklima getiriyosn valla aynisi 😔simdi korona var da hastaneye yatirmiyolar fazla ben her kontrole gittigimde yatis veriyodu dr. Seni mutlu eden seylerle ilgilenmeye calis canim yat dinlen ellerin de titriyo mu? Gerci benim sinirlenince titremeye basladi en basta sonra kalbim skstiginda da olmaya basladi

Benim de 2. Ve bunun hareketleri çok sert dışa dönük vurmuyor bildiğin içime içine savuruyor tekmeleri 😥 ciddi canım acıyor hele bazen ayyy diye bağırıyorum resmen bir de sürekli içe dönük hamle yaptığından resmen altıma kaçıracak gibi oluyorum o_O sanırım mesaneye baskı yapıyor
Benim de oyle arkama arkama vuruyo gece yatakta sallaniyom resmen🤭🤭 ara sira on tarafa geciyo gogus kafesime kadar uzaniyo egilemiyom sabahtir da sancim var kafasi asagida galiba egilip kalkarken istemsizce ciglik atiyorm 🤔🤔

Benim iki oğlum da çok hareketliydi hele ki soN haftalar çok canım yanıyordu vurmasından karnım şekilden şekile girerdi bir an önce doğsa diye bakıyordum ikinci zaten 37 ye kadar zor dayandı .ikisi de çok çok hareketli okulda bile öğretmen hep şikayetçiydi hep ayakta geziyor diye şimdi canlı derstede oturamıyor bu bebeğim de aynısı maşallah iki gündür de geriyor kendini alt üst dönüyor sanırım bi de aşağı çok baskı oluyor .bir an önce sağ salim kucağımıza alsak hepimiz inşallah.
eyvah eyvahhhh desene karninda nasilsa dogduktan sonrada öyle. Ben bittim desene bu 2 erkekle 😄

Bunlar cok fena valla herseyi yaptiracaklar gibi, ben her tekmesinde lavaboya zor yetisiyorum disari cikmaya korkar oldum tekmelerse altima kaciririm kesin 😄🤣

eyvah eyvahhhh desene karninda nasilsa dogduktan sonrada öyle. Ben bittim desene bu 2 erkekle 😄
Aslinda ilk oglumda boyle sakindi karnimda. Ama bir dogdu sanki baska cocuk çıktı icimden. Ne uyku ne bisey. 5 yasinda oturmayi bilmiyor, uyumaktan nefret ediyor, enerjisi hep tavan masallah. Sanirim benim cocuklarim karnimda enerji toplamam icin sakin ve kibar davraniyorlar annelerine karsi, sonra canavarlasiyorlar 🙄

Onceki hamileligimi aklima getiriyosn valla aynisi 😔simdi korona var da hastaneye yatirmiyolar fazla ben her kontrole gittigimde yatis veriyodu dr. Seni mutlu eden seylerle ilgilenmeye calis canim yat dinlen ellerin de titriyo mu? Gerci benim sinirlenince titremeye basladi en basta sonra kalbim skstiginda da olmaya basladi
Evet titriyor😔
Ogluma sariliyorum bol bol esimde cok destek oluyor sagolsun.
Icimdeki o fenalik hissini atmaya calisiyorum.
Ama sonra bir sey oluyor ya aniden ölursem oglum cok uzulur beni hatirlar mi diyorum 4 yasinda aglamaya basliyorum.

Back
X