2021 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar son bi kac gündür okuyamadım umarım herkes iyidir. Bisey sormak istiyorum. Cinsel ilişkiden sonra dışarıya normal den daha fazla sıvı gelmesi normal mı yani daha önce hiç böle bisey başıma gelmedi. Idrar kaçırma gibi değil baya su geldi . Bebegin suyundan korktum

Benim kızımında büyüyen beşikti valla ben de onu uyutmak için bazen beşiğe giriyordum gayet rahat yatıyorduk :) Yatak olunca da 70-180 oluyor en olarak dar da olsa kızım rahat yattı. Yanına ikedan korumalık almıştım 6 yaşına kadar yattı onda sonra baza aldım .. Kardeşimde şimdi o kızına kullanıyor.

Odasına alıyorsan almışken bir kere al uzun süre kullanırsın ben ilk aylarda oda yapamayacağım o yüzden anne yanı olabilen park yatak tercih ettim Kendi evimize geçince inşallah ben de istiyorum odası olsun çok hevesliyim duvar stickerı falan bakıyorum sürekli

Son düzenleme:
Allah annecigine dayanma gucu ve sifa, sana da sabir versin.. Keske anneler ölümsüz olsa

Arkadaşlar merhaba, deneyimli anneler akıl verirse sevinirim
Dün Dr. Banu çiftçinin canlı yayınını izledim. Hastanede kimse gelmesin anne bebek ve baba çekirdek aile başbaşa kalsın diyordu. Ben de açıkçası kimseyi istemiyorum ama ilk bebeğimiz,eşim ve ben idare edebilirmiyiz sizce? Evde yine annem vs. Olacak hastaneden çıktığımızda ama ilk gün eşim olsun istiyorum. Sizce üstesinden gelebilir miyiz?

Canım sagol.
Annem 4 sene once meme kanseri oldu erken evre idi o bitti gitti tedavi oldu hicbir sorunu yoktu.
Sonra aldigi kemoterapilere bagli losemi gelisti gecen sene tam lösemisi iyilesti mide kanseri son evre teshisi konuldu mide kanseri tedavisi gorurken tekrar losemi nuks etti yani oyle bir sıkıştık ki kacacak yerimiz kalmadi.
Ama tabii ki ölum bir gercek.
Size de cok gecmis olsun allah bir daha yasatmasin.

Benim daha önce kürtajdan sonra iğne yapılmıştı. Bu ikinci hamileliğim, doktor 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesini yapıcaz dedi.

Canim ben 28.hafta gidicem uyusmazlik testi yapilcak ve yatis verilip ignem yapilicak sonra cikicam o kadar burda 28. Hafta yapiyolar yani igneyi
Bugün aradım ve ebeye sordum. Bebeğin kanı pozitif çıkarsa bu testin sonucuna göre, 30. Haftada bana iğneyi yapacaklarmış. Negatif çıkarsa yapmayacaklarmış. Hayırlısı bakalım...

Ay kuzum ya cok sevindim iyi olmasina annemin hastaliklarindan biri de kan hastaligi aslinda duzelmisti duzeldigini ogrendikten 2 hafta sonra mide kanseri son evre oldugunu ogrendik tamam mide kanseri tedavisi tabii kan hastaligini tetikledi yoksa duzelmisti nakil olacakti tekrarlasaydi ama suan mide kanseri de ciktigi icin olamiyor..
Cok sevindim baban icin kan hastaligi berbat bir sey..

Ya biliyor musun evde iyice kotu mu olucam ki bu hafta 24. Haftam izne ayriliyorum bir de bu benim calisan halim
Gerci ise gidip gelirken zorlaniyorum kapinin onunde araba zor binip gidiyorum.
Ogluma cok duskunum ya onu istesem de ihmal edemem o benim her seyimsurekli opuyor sariliyor bayiliyorum ona❤

Kızlar şunu yorumlayabilecek olan var mı doktora gösteremedim iltihap falan mı var idrarda

Eklentiler

• DFC0FB1F-7C84-4A2A-920D-E44FB016F12E.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 69
Muhtemelen bosluga dusebilirsin ama sey yapabilirsin bebegin icin hazirliklara baslayabilirsin o seni mutlu edebilir biraz istr camasrlari yikaran utulersn felan yavas yavas heyecan olur

Muhtemelen bosluga dusebilirsin ama sey yapabilirsin bebegin icin hazirliklara baslayabilirsin o seni mutlu edebilir biraz istr camasrlari yikaran utulersn felan yavas yavas heyecan olur
Ben onlarin hepsini yaptim hastane cantami hazirladim bebegin kiyafetleri benimkiler filan her sey hazir dolabi da hazir
Ogluma oda yapicam onunla ilgileniriz artik kızinda besigini filan cikarmadim yapacak isler olur ya.
Mutfak dolaplarini silip yerlestiririm ya baya zaman alır.
Evin isi bitmez

Bacım içerde neyse dışarı o çıkıyor ilk kızım çok hareketliydi hatta kalp atışları normalden hızlı diye fetal ekoya gitmiştik herşeyi normal Sadece biraz heyecanlı bir bebek demişti dr.um 4.ayda dönmeye 5 de emekleme ye 8.ayda yürümeye başladı 9 aylık koşuyordu. 5 yaşında hala yerinde duramaz. Arkadaşımın oğlu neredeyse doğana kadar tekme atmıyordu hareket falan doğuma yakın arada hissetti doğdu nereye koysa orda öyle durur 5 yaşında o da hala çok ağır bir çocuk.

Kızlar büyüyen beşik almak isteyenlere tavsiyelerim var. En başta arkadaşların dediği gibi eni 60cm olanlar çok dar oluyor kullanışsız. 2 tane foto ekledim birinde her 2 tarafında parmaklık var diğer modelde tek taraflı. Ben bilmeden tek taraflı parmaklıkkı almıştım ve bebek için koruma minderlerini bağlayacak yer yoktu çok sıkıntı yaşadım. Derinliğine mutlaka dikkat edin ve yatağını çok yüksek almayın. Biz ortopedik aldık yüksek olduğu için derinliği azaldı 6.ayda tutunup ayağa kalktığında beline geliyordu korumalık apar topar park yatak almıştık. 2.5 yaşa kadar gece park yatak gündüz mobilya beşiğinde idare ettik. 2.5yaşdan sonra yatağını büyüttük 5 yaşa kadar kullandı. Şimdi yeni ev taşıdık normal baza da yatıyor artık.

Eklentiler

• Screenshot_20210104-172007.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20210104-171936.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar şunu yorumlayabilecek olan var mı doktora gösteremedim iltihap falan mı var idrarda
Canım kendi tahlillerimden yola çıkarak idrarda bakteri ve lökosit ( akyuvar)var enfeksiyon olabilir onun dışında gayet iyisin ayrıca bu enfeksiyonda çok fazla değil bence

Merhaba kizlar son 2 3 gundur geceleri ellerimde uyuşma ve karincalanma oluyor surekli uyandigim icin farkediyorum var mi benim gibi olan normal mi neden olur bilemedim

Canım kendi tahlillerimden yola çıkarak idrarda bakteri ve lökosit ( akyuvar)var enfeksiyon olabilir onun dışında gayet iyisin ayrıca bu enfeksiyonda çok fazla değil bence
Ya canım çok sağol endişelendim açıkçası su içiyorum bol bol geçecek inşallah yarın bakalım randevum ilk defa bebeğimi üç haftadır görmüyorum

Merhaba kizlar son 2 3 gundur geceleri ellerimde uyuşma ve karincalanma oluyor surekli uyandigim icin farkediyorum var mi benim gibi olan normal mi neden olur bilemedim
Normalmiş canım ben 3haftadır falan yasıyorum bunu hatta dayanılmaz bir ağrıyla uyandığım oluyor. Kan dolaşımıyla alakalı bir durummuş yani arttıgı icin akış damarlar dar geliyormuş sanırım. Bundan sonra bunu yaşayacağız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…