As canim bilmiyorum 5rendyol moladan herkes memnun ama bakıyorum bendeSlm canım, nereden alacaksın, var mı beğendiğin bişey. Bende 2 tane önden düğmeli aldım ama 1 tane sabahlıklı elbiseli Bi gecelik istiyorum, bilemedim nereden nasıl bişey alıcam.
Odasına alıyorsan almışken bir kere al uzun süre kullanırsın ben ilk aylarda oda yapamayacağım o yüzden anne yanı olabilen park yatak tercih ettimBende montessori çok istedim aslında ama küçükken zor oluyomuş kullanmak büyüdüğünde alırım dedim oda takımı olsun şimdilik 1 tane dha yapabilirsek ona kullanırız dedikbüyüyen mobilya beşik istiyorum şuan çekmeceleri flan oluyo ya ekstra daha iyi olur dedim ondada geneli 60×120 nadiren 70×130 var ondada fiyat anormal şekilde artıyo kullananlardan fikir alayım dedm zaten kararsız bi tipim iyice çorba oldum
Allah annecigine dayanma gucu ve sifa, sana da sabir versin.. Keske anneler ölümsüz olsaKarsimda eriyip bitmesine tahammul edemiyorum artik 43 kiloya dustu ya ne yaptiysak olmadi cok mucadele ettik.
Hayır soguk bir yorum degil bizde bunu diyoruz aslinda hepimiz ölücez doganin kanunu bu kendine gel diyorum bazen yapiyorum bazen yeniliyorum sanirim.
Valla annem bizden daha guclu o haliyle hala bizi yemege almaya calisiyor gülüyor kahkaha atıyor kafasini dagitmak icin orgu oruyor.
Hayatı soyle akısına birakip yasamayi ogrenememisim babam gibiyim herhalde..
Ama toparlicam biliyorum oglum icin, daha onemlisi kendim icin.
Canım sagol.Canım benim Allah size dayanma gücü versin.. Seni çok iyi anlıyorum.. 2 sene önce annem de hastalandı şükür ki erken evrede tespit edildi.. Ameliyatla atlattı.. Ama o dönem yaşadıklarım beni benden aldı ki sen çok daha fazlasını yaşıyorsun.. Allah ne yazdıysa o diyorum ve hep bunu sindirmeye çalışıyorum.. Dönem dönem herkese olur en sevdiklerini kaybetme korkusu düşüncesi bile mahveder. Ama sonra kendime bir tokat patlatıyorum Allah kimseye dayanamayacağından fazlasını vermez diye kendime geliyorum.. Kimseyi kaybetmek dünyanın sonu değil bir şekilde toparlanıp yolumuza devam edeceğiz ilk günkü gibi acıtmayacak hiç bir şey... Daraldığım bunaldığımda kafayı yememek için hep dua ederim o rahatlatıyor sadece beni..
Amin canim sagol.Allah annecigine dayanma gucu ve sifa, sana da sabir versin.. Keske anneler ölümsüz olsa
Benim daha önce kürtajdan sonra iğne yapılmıştı. Bu ikinci hamileliğim, doktor 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesini yapıcaz dedi.
Bugün aradım ve ebeye sordum. Bebeğin kanı pozitif çıkarsa bu testin sonucuna göre, 30. Haftada bana iğneyi yapacaklarmış. Negatif çıkarsa yapmayacaklarmış. Hayırlısı bakalım...Canim ben 28.hafta gidicem uyusmazlik testi yapilcak ve yatis verilip ignem yapilicak sonra cikicam o kadar burda 28. Hafta yapiyolar yani igneyi
Ay kuzum ya cok sevindim iyi olmasina annemin hastaliklarindan biri de kan hastaligi aslinda duzelmisti duzeldigini ogrendikten 2 hafta sonra mide kanseri son evre oldugunu ogrendik tamam mide kanseri tedavisi tabii kan hastaligini tetikledi yoksa duzelmisti nakil olacakti tekrarlasaydi ama suan mide kanseri de ciktigi icin olamiyor..Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim babam 14 yıldır mücadele etti kan kanseriyle çok yıldık çok ağladık hep hastanelerdeydik benim artık psikolojim bozulmaya başladı uykularımdan uyanamıyordum evde birşeyler görmeye başladım aynadan kendime bakamıyordum üstüne 4 5 yıldır çocuğumuzda olmuyordu 1 yıl destek aldım ve bıraktım ilaçlarımı babam nakil oldu şimdi daha iyi ne kadar güçlü ol desem de olamayacaksın biliyorum kesinlikle destek almalısın ama unutma ki her gecenin sonunda bir aydınlık var doktorlar bize imkan vermedi 2. Kez kansere yakalanmıştı ama atlattı rabbim yeter ki ol desinöpüyorum seni o üzgün korkan kalbinden tek değilsin ve atlatacaksınız ben ölümü asla yakıştırmadım babama hayat mucizelerle dolu neden olmasın
Ya biliyor musun evde iyice kotu mu olucam ki bu hafta 24. Haftam izne ayriliyorum bir de bu benim calisan halimAnnen kabul etmis sende kabul etmelisin ugraa bul kendine cocuguna ayir vaktini bak benim kızım benden daha zor zamanlar gecirdi toparlanmamiz 2yilimizi aldi.bi kopunca geri oturtamiyorsun aradaki iliskiyisen annene uzulurken onu da ihmal etme nolur bizim yasadiklarimizi yasama kizim beni anne olarak gormedi belli zaman sonra yadirgadi simdi yeni yeni toparlandi iliskimiz icine kapanip kapilarini kapatma ailene olur mu en onemlisi bu..anneni canindan cok seviyorsun ama sana muhtac bir cocugun ve karninda senin ilgini bekleyen bir hanim kiz var kendine iyi davran lutfen
Muhtemelen bosluga dusebilirsin ama sey yapabilirsin bebegin icin hazirliklara baslayabilirsin o seni mutlu edebilir biraz istr camasrlari yikaran utulersn felan yavas yavas heyecan olurYa biliyor musun evde iyice kotu mu olucam ki bu hafta 24. Haftam izne ayriliyorum bir de bu benim calisan halim
Gerci ise gidip gelirken zorlaniyorum kapinin onunde araba zor binip gidiyorum.
Ogluma cok duskunum ya onu istesem de ihmal edemem o benim her seyimsurekli opuyor sariliyor bayiliyorum ona❤
Ben onlarin hepsini yaptim hastane cantami hazirladim bebegin kiyafetleri benimkiler filan her sey hazir dolabi da hazirMuhtemelen bosluga dusebilirsin ama sey yapabilirsin bebegin icin hazirliklara baslayabilirsin o seni mutlu edebilir biraz istr camasrlari yikaran utulersn felan yavas yavas heyecan olur
Bacım içerde neyse dışarı o çıkıyorKızlar alışamadım bu çocuk gece 2ye kadar benim uyuduğum takip edemediğim sonra sabah 7de başlıyor h8c durmuyor birde öyle degil karnım dalgalanıyor sürekli içeride inşaaat var doğunca böyle olmaz insallah vallahi yanlış anlamayın alışamadım
Canım kendi tahlillerimden yola çıkarak idrarda bakteri ve lökosit ( akyuvar)var enfeksiyon olabilir onun dışında gayet iyisin ayrıca bu enfeksiyonda çok fazla değil benceKızlar şunu yorumlayabilecek olan var mı doktora gösteremedim iltihap falan mı var idrarda
Ya canım çok sağol endişelendim açıkçası su içiyorum bol bol geçecek inşallah yarın bakalım randevum ilk defa bebeğimi üç haftadır görmüyorumCanım kendi tahlillerimden yola çıkarak idrarda bakteri ve lökosit ( akyuvar)var enfeksiyon olabilir onun dışında gayet iyisin ayrıca bu enfeksiyonda çok fazla değil bence
Normalmiş canım ben 3haftadır falan yasıyorum bunu hatta dayanılmaz bir ağrıyla uyandığım oluyor. Kan dolaşımıyla alakalı bir durummuş yani arttıgı icin akış damarlar dar geliyormuş sanırım. Bundan sonra bunu yaşayacağız sanırımMerhaba kizlar son 2 3 gundur geceleri ellerimde uyuşma ve karincalanma oluyor surekli uyandigim icin farkediyorum var mi benim gibi olan normal mi neden olur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?