2021 Nisan Anneleri

Evet canım. İlacı daha almadım yarın alıcam ne yazdı bilmiyorum. 5 gün kullancan dedi
Bana mesaj atmış hemşiresi monurol diye bir ilaç şase tek kullanımlık bir de aksef 500 diye bir antibiyotik

Carpintim cok die kardiyolojiye ciktm halsizlik ve carpinti kanin dustugu icin oluyor dedi ve kan 2 ayda anca yukselir dedi sezeryan olacagm icin ameliyata kadr kanimi yukseltmem lazim
Bunun için damardan demir takviyesi yapılabilir aslında.

Masallah kuzucuga 1 kiloyu gecmis heycan yaptim benimkide 1 kiloyu gecmistir senle aramizda 1 gün var seker cikmamasina cok sevindim. 29+2 yazmissin, yalnismi yazdin yoksa bebis 2 hafta ilerdenmi gidiyor?

Rabbim anneciğine sağlık sıhhat versin inşallah sonu iyi olsa da o süre zarfında yıpranıyor insan sen bebişine tutun o sizin umudunuz olacak

Kizlar bende reflü basladi cok fena bogazim yaniyo. ilk hamileligimde cig badem cok yaramisti ama bu hamileligimde bir ise yaramadi cok kötü bir his ya

Kizlar bende reflü basladi cok fena bogazim yaniyo. ilk hamileligimde cig badem cok yaramisti ama bu hamileligimde bir ise yaramadi cok kötü bir his ya

Bende de bi ara çok fazla oldu midemden boğazıma kadar alev topu yutmuş gibiydim çok şükür uzun sürmedi. Hala kızartma falan yediğimde oluyor. Gaviscon bi işe yaramadı. Soğuk süt içiyordum biraz rahatlatıyor. Deneyebilirsin istersen.

Bunun için damardan demir takviyesi yapılabilir aslında.
11.6 geldi cnm illkez bu rakama dustugu icin zorlaniyormusum normalde 13 falan di benim kanim ama sinir 12 kabul edildigi icin damardan sadece ameliyat sirasinda veriolar sanirim

11.6 geldi cnm illkez bu rakama dustugu icin zorlaniyormusum normalde 13 falan di benim kanim ama sinir 12 kabul edildigi icin damardan sadece ameliyat sirasinda veriolar sanirim
Ben kanla demiri karıştırdım benim demirim çok düşüktü bana iki kere damardan demir verildi.4 ayda işe yaramayan ilaç damar yoluyla bir kerede işe yaradı.Artık kansızlık ve demir eksikliği görülmesi normal.vitaminleri aksatmamak lazım

Bende de oldu reflü hala ara ara oluyor doktprum rene verdi oda pek işe yaramadı birde böbreğimde taş var onu tetiklemesinden korktum bikere böbreğimi ağrıttı çünkü.Bana da soğuk süt çok iyi geliyor anında kesiyor

Bana mesaj atmış hemşiresi monurol diye bir ilaç şase tek kullanımlık bir de aksef 500 diye bir antibiyotik
Geçmiş olsun monurol u ben de gebelikten önce kullanmıştım sistit için vermişti doktor.Gece yatmadan bir bardak suya karıştırıp içiyorsun gece mesanede kalıyor mucize bişey anında geçiriyor enfeksiyonu.Normalde antibiyotik olarak geçiyor ama hamileler de kullanabiliyor

Bugün öyle bu yerde yattım kızım bizle yatınca Allahım oldun ondan uyuyamadım cocugu hiç hissetmedim bile her türlü ben uyuyamiyorum

Anladım canımcım teşekkür ediyorum benim de nihayet şeker yüklemesi yapılıyor bugün gittiğim diğer doktor muayene bile gerek görmeden yazdı tahlilleri bugün de şeker için randevu verdiler o içecek çok midemi bulandırıyor inşallah şeker falan çıkmaz bir

aynen öyle ya bogazim cok yaniyor. Bi deneyeyim süt icmeyi caniim sagol.

Bende yeni yeni basladi ama fena basladi. süt denicem gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…