Canım anneciğine Rabbim şifa versin Allahtan umut kesilmez benim kayınvalidem pankreas kanseriydi çok büyüm bir ameliyat geçirdi bu ameliyatla en fazla beş yıl daha Yaşar denildi yedi yıl oldu maşallah pire gibi hala yaşlılarda yavaş ilerliyor kendini yıpratmak yerine onunla güzel vakit geçirmeye çalış sen de bir annesin evladının da sana ihtiyacı var hem karnındakinin hem de yanındakinin Rabbim sabırlar versin teyzeye de şifa versinKarsimda eriyip bitmesine tahammul edemiyorum artik 43 kiloya dustu ya ne yaptiysak olmadi cok mucadele ettik.
Hayır soguk bir yorum degil bizde bunu diyoruz aslinda hepimiz ölücez doganin kanunu bu kendine gel diyorum bazen yapiyorum bazen yeniliyorum sanirim.
Valla annem bizden daha guclu o haliyle hala bizi yemege almaya calisiyor gülüyor kahkaha atıyor kafasini dagitmak icin orgu oruyor.
Hayatı soyle akısına birakip yasamayi ogrenememisim babam gibiyim herhalde..
Ama toparlicam biliyorum oglum icin, daha onemlisi kendim icin.
Benim de hamileliğin baŞından beri var canım hep ellerim uyuşmuş bi şekilde uyanıyorum bi tarafıma çok yatsam uyuşuyor falan doktor calsiyum verebilirim ama o da ağır geliyor mideye genelde çok aşırı olmadığı sürece normal demiştiMerhaba kizlar son 2 3 gundur geceleri ellerimde uyuşma ve karincalanma oluyor surekli uyandigim icin farkediyorum var mi benim gibi olan normal mi neden olur bilemedim
Haklisin artik bizi bir kosusturmaca bekliyor benim daha bi suru isim varBen onlarin hepsini yaptim hastane cantami hazirladim bebegin kiyafetleri benimkiler filan her sey hazir dolabi da hazir
Ogluma oda yapicam onunla ilgileniriz artik kızinda besigini filan cikarmadim yapacak isler olur ya.
Mutfak dolaplarini silip yerlestiririm ya baya zaman alır.
Evin isi bitmez
Cok is var ya benimde oyle halilar camlar dolaplar..Haklisin artik bizi bir kosusturmaca bekliyor benim daha bi suru isim varorgu yapabiliyosan bebisine cingirak orebilirsn ben onu yapicam.gecengun benim kiza amigurimi bebek yapmaya calistim öcü gibi oldu ama kizim cok begendi baktikca kendimden utaniyorm
Camlara felan da girismek lazim halilari degistirmek gerek off off bi dunya is
Sagol canım allah ne derse o olacak herkesin bir zamani var.Canım anneciğine Rabbim şifa versin Allahtan umut kesilmez benim kayınvalidem pankreas kanseriydi çok büyüm bir ameliyat geçirdi bu ameliyatla en fazla beş yıl daha Yaşar denildi yedi yıl oldu maşallah pire gibi hala yaşlılarda yavaş ilerliyor kendini yıpratmak yerine onunla güzel vakit geçirmeye çalış sen de bir annesin evladının da sana ihtiyacı var hem karnındakinin hem de yanındakinin Rabbim sabırlar versin teyzeye de şifa versin
Oyyy masallah senin dogum gelmis bacimİyi akşamlar hanımlarrruzun zaman sonra bugün kontrole gittim. En son detaylıyla girmiştim 24 Kasım da. Bebeğim kocaman olmuş 1 kilo 200 gram ve 29+2 haftalığız şeker yüklemesi de yapıldı. Doktor kan idrar bakalım demişti bi gittim o içecekten verdiler neyse ki çıkmadı. Kanımm çok düşükk. Kan ilacı yazdı. Bi de enfeksiyon var onun için de 5 günlük bi ilaç yazdı. Kan için napabilirimm? Gittikçe düşüyo. Çayı felan kesiyorum yarından itibaren.Kırmızı ette yiyorum pekmez de aslında ama daha çok mu tüketmeliyim bilemedim.
Bende de oyle oluyo dahami cok isiyesim geliyo anlamiyorum su gibi gidiyo korkmaya basladim. Hatta bende genelede iliskiden sonra sanki kasilmalarim daha cok oluyo gun boyu bide bebek az hareket ediyoMerhaba kızlar son bi kac gündür okuyamadım umarım herkes iyidir. Bisey sormak istiyorum. Cinsel ilişkiden sonra dışarıya normal den daha fazla sıvı gelmesi normal mı yani daha önce hiç böle bisey başıma gelmedi. Idrar kaçırma gibi değil baya su geldi . Bebegin suyundan korktum
Canım idrarda mı enfeksiyon çıktı benim de çıktı ne verdiler ilaç olarak?İyi akşamlar hanımlarrruzun zaman sonra bugün kontrole gittim. En son detaylıyla girmiştim 24 Kasım da. Bebeğim kocaman olmuş 1 kilo 200 gram ve 29+2 haftalığız şeker yüklemesi de yapıldı. Doktor kan idrar bakalım demişti bi gittim o içecekten verdiler neyse ki çıkmadı. Kanımm çok düşükk. Kan ilacı yazdı. Bi de enfeksiyon var onun için de 5 günlük bi ilaç yazdı. Kan için napabilirimm? Gittikçe düşüyo. Çayı felan kesiyorum yarından itibaren.Kırmızı ette yiyorum pekmez de aslında ama daha çok mu tüketmeliyim bilemedim.
Bende de iliskiden sonra kasılma daha cok oluyor karnimda degisik bir his oluyor.Bende de oyle oluyo dahami cok isiyesim geliyo anlamiyorum su gibi gidiyo korkmaya basladim. Hatta bende genelede iliskiden sonra sanki kasilmalarim daha cok oluyo gun boyu bide bebek az hareket ediyo
Gecmis olsun canim.Canım idrarda mı enfeksiyon çıktı benim de çıktı ne verdiler ilaç olarak?
Evet sanki bisey oldu diyorum kendi kendime kuruntu yapiyorum. Hareketlerini dinleme basliyorum gun boyu daha cok az tekmeliyo acaba sirtinimi donmus oluyo bilemiyorumBende de iliskiden sonra kasılma daha cok oluyor karnimda degisik bir his oluyor.
Benim hareketler azalmiyor da karnimda sertlik oluyor gün boyu ve rahatsizlik hissi oluyor.Evet sanki bisey oldu diyorum kendi kendime kuruntu yapiyorum. Hareketlerini dinleme basliyorum gun boyu daha cok az tekmeliyo acaba sirtinimi donmus oluyo bilemiyorum
Ben son zamanlar da aşırı tüketmeye başlamıştımOyyy masallah senin dogum gelmis bacimCay hic tuketmedigim halde benim kan düstü valla bende nasil yukseltcem bilmiorm 20 gundur kan ilaci kullaniorm.
Evet canım. İlacı daha almadım yarın alıcam ne yazdı bilmiyorum. 5 gün kullancan dediCanım idrarda mı enfeksiyon çıktı benim de çıktı ne verdiler ilaç olarak?
Arastirdigim kadariyla internetten spermler genelde kasilmalara neden oluyomusBenim hareketler azalmiyor da karnimda sertlik oluyor gün boyu ve rahatsizlik hissi oluyor.
Carpintim cok die kardiyolojiye ciktm halsizlik ve carpinti kanin dustugu icin oluyor dedi ve kan 2 ayda anca yukselir dediBen son zamanlar da aşırı tüketmeye başlamıştım
Benim de bazen çarpıntım oluyordu. İlk başlarda kansızlığı çok umursamıyordum ama doğuma doğru yaklaştıkça gözüm korktu açıkcası. İnşallah seninde benimde yükselirCarpintim cok die kardiyolojiye ciktm halsizlik ve carpinti kanin dustugu icin oluyor dedi ve kan 2 ayda anca yukselir dedisezeryan olacagm icin ameliyata kadr kanimi yukseltmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?