- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 103
- 44
Ayni gumus kalkan gibi goguse kapakliyorsun canim. Atlet ya da sutyen sayesinde sabit duruyor. Hatta icinde haznesi var, akan sutu de topluyor.Onu bende düşünüyorum hiç kullandın mı nasıl kullanılıyor cnm
Bende var maalesef 20. haftadan beri sanırım sol elimde karpal tünel teshisi kondu, sinire olan bası kaynaklı gebelikte tedavisi olmayan genelde dogum sonrasi kendiliğinden gecen bir durum. Sol bas parmağım kuvvetsiz ozellikle kullanamıyorun biraz zorlansam sağ elimde de başlayacak gibi el işi vs yapamıyorum artıkMerhaba kizlar son 2 3 gundur geceleri ellerimde uyuşma ve karincalanma oluyor surekli uyandigim icin farkediyorum var mi benim gibi olan normal mi neden olur bilemedim
Bende taramada riskli çıktım dengeli beslenince diyetisyen listesiyle seker regüle oluyor ac kalıyorum demissiniz ya diyetisyen listesi baya doyurucu fazla bile gelir. Bide şunu öğrendim ki tatlılardan ziyade beyaz ekmek ve beyaz unlu hersey sekeri cok yükseltiyor bilginiz olsun.Kızlar merhaba bir sonraki kontrolümde 27+3 olacağım şeker yükleme testi yapılacak geçen kontrolümde doktor kilona dikkat et fazla almışsın dedi karbonhidratı kes dedi. Ama gelin görün ki vazgeçemiyorum sürekli aç hissediyorum kendimi tatlıdan da vazgeçemiyorum ve şeker çıkacak diye çok korkuyorum ne önerirsiniz ne yapmalıyım yürüyüşe başladım ama her gün çıkamıyorum çok hareketsizim bu arada söylemekten çekiniyorum ama 10 kilo aldımm(
Aret Kamar canım İstanbul tüp bebek merkezi ben çok memnunum doğumu Taksim Acıbadem’de yaptırıyor yalnızİstanbul Avrupada olup doktorundan ve hastaneden memnun olan tavsiye eden var mı? Ben doktorumu seviyorum ama belki değiştirmek zorunda kalabilirim.
Bende boşuna masraf yapmak istemiyorum sağma makinesi tabi çalışılmıyorsa eğer ve gümüş kapak ihtiyaç halinde almayı düşünüyorum zaten İstanbul’un göbeğindeyim elimizin altında herşeyGümüş kapak aldiniz mı kızlar daha önce deneyimleyen yada. Ben diğer çocuklarımda çok çektim yaradan .her kremi denedim en son bi kaç krem çare oldu belki de artık geçecekti bilemiyorum aMa.o kadar para vermeye gerek yok diyende var mutlaka alınmalı diyen de muadilleri nasıldır acaba
Merhaba canım, ben ilk doğumda 1 ay kadar göğüs yarası çektim. Sonra biri tavsiye etti aventin kalkanını. Onca krem denemeleri işe yaramamıştı ama avent+krem le derdime derman bulmuş oldumGümüş kapak aldiniz mı kızlar daha önce deneyimleyen yada. Ben diğer çocuklarımda çok çektim yaradan .her kremi denedim en son bi kaç krem çare oldu belki de artık geçecekti bilemiyorum aMa.o kadar para vermeye gerek yok diyende var mutlaka alınmalı diyen de muadilleri nasıldır acaba
Çok sevindim hadi gözün aydınBen çok şaşkınım şu an şekerim çıkmamış sınırda ama sadece tatlıdan uzak dur dedi o kadar oysa kendimi hazırlamıştım kesin çıkacak diye çok şükür bunu da atlattık darısı şeker yüklemesi yaptıracakların başına
Bem sırtıma kadar açıp yatmışım bide atlette giymiyorum demirde eksik neye yanıyorsun muhittinnnnnn. Ama benim el ayaklar buz egerki açmasa onlar tansa karincalansa ölürüm bennKızlar malum havalar pek soğumadı inanilmaz sıcak basıyor camı açıp uyuyorum. Sizde de varmı bu sıcak basması
Bende yanıyorum. Evde tişörtle geziyorum. Eşim yorganin altına battaniye serelim üşüyorum dedi yatağı ortadan böldükKızlar malum havalar pek soğumadı inanilmaz sıcak basıyor camı açıp uyuyorum. Sizde de varmı bu sıcak basması
Cam açacak kadar değil ama var bende deKızlar malum havalar pek soğumadı inanilmaz sıcak basıyor camı açıp uyuyorum. Sizde de varmı bu sıcak basması
Bende aynı iki günde bir oluyor mutlaka, gasvin iyi geliyorKizlar bende reflü basladi cok fena bogazim yaniyo. ilk hamileligimde cig badem cok yaramisti ama bu hamileligimde bir ise yaramadi cok kötü bir his ya
Aynen bak bende de eksik neyin yangını bu bilmiyorumBem sırtıma kadar açıp yatmışım bide atlette giymiyorum demirde eksik neye yanıyorsun muhittinnnnnn. Ama benim el ayaklar buz egerki açmasa onlar tansa karincalansa ölürüm benn
Bu arada işin sorunu şu doğru emzirmek benimde kolar gibi oldu kan akiyordu agliyodum doğru emzirince gecti. Ondan göğüs kalkanı alınır mı bilmiyorum?
Hele krem serçe parmağım kadar kreme 2012 de 40 tl vermiştim sarı bişeydi iciise yaramadı göğüs kalkanı bende düşüneceğim
Ahhahhahaha ne yapacaksin mecburen yani bebişler olunca bir süre zor açarız kapıyı orayı burayıBende yanıyorum. Evde tişörtle geziyorum. Eşim yorganin altına battaniye serelim üşüyorum dedi yatağı ortadan böldükkendi tarafına serdim. Gece cam açmıyorum ama gündüz açıyorum heryeri
Aynen daha kazak giymedim doğru düzgün. Tshirt askılı, gece sadece iç çamaşırı. Benim de ilkinde bu kadar değildi bu defa bende anlamadım, kanımda çok yok öyleCam açacak kadar değil ama var bende dekısa kolluyla dolaşıyorum hep evin içinde, gecede üstüm açık yatıyorum. İlk gebeliğim yaza denk gelmişti. Klimayı 18e getirip uyurdum eşim yazık uzun kollu pijamalarını giyer öyle yatardı üşümemek için bu sefer öyle o kadar bi yangınım yok
Bende ama bir kaç gündür çok yoruyorum kendimi sende bir şeyler yaptıysan belki yorgunluktanBen dünden beri sanki yeni hamileyim gözümü uykudan acamiyorun
Kaç beden almak lazım ki pijamaları kızlar L almıştım önceki doğumlarımda ama göbek pörtlüyordu bide bu boydan düğmeliler mı daha rahat olur penye olanlar mı.Aradığımı buldum
Benim penyeydi hala giyerim göğüslerim buyuk ondan düğmeliysen emin degilim xl yada l alcamKaç beden almak lazım ki pijamaları kızlar L almıştım önceki doğumlarımda ama göbek pörtlüyordu bide bu boydan düğmeliler mı daha rahat olur penye olanlar mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?