Canım e bebekten şu yandaki ilk göbeği düşmeden giyeceği takım 22 tl di atlet bağlamalı atlet ayaklı eldiven şapkası.Nerden yaptın kuzum? Ben de bir şeyler almak istiyorum da ne alacağım nerden alacağım ekrana bön bön bakıyorum almadan çıkıyorum sitelerden :) neden böyle elim gitmiyor hiç alışverişe anlamadım.. Aybaşı gelsin,kartın ekstresi kesilsin, aman daha var diye diye son dakka kalakalıcam...
ohhh ne güzel büyümüs masallahYeni doktora gittim maşallah diyeyim içim ısındı yani. Sohbet ettik detaylı inceledi bilgilendirdi.. Şükürler olsun her şey yolunda 10 kg almışım sadece porsiyonları küçült dedi1250 gr olmuş 38 cm de boyu dedi galiba.. Şimdi 1 ay sonra gideceğim 32 hafta olacak inşallah çalışabilir raporu alabilirsem devam.
Çok geçmiş olsun bildiğin demir sandalye cok enteresan. Allah korumuş. Bol bol dua okumakta fayda var. Arkadaşlara katılıyorum tutunabilmissin, bebiste hareket ediyormus bir şey olmazKızlar size bir şey sorcam ya nazara inanıyor musunuz bilmiyorum ama bugün ayağı metal olan sandalye kırıldı ve düştüm. Düşerken tutundum allahtan sert düşmedim tüm ailem panik yaptı ama ben şoktayım sanırım. Tehlikeli midir sizce? Doktorumu aramadım ama.
ilk bebekte bende öyleydim heran birsey olacakmis gibi geliyordu simdi 2 bucuk yasina girecek koca adam olduÇok haklısın canım Allah’ın izniyle sağlıkla gelsinler inşallahİlk bebek olunca böyle biraz pimpirik oluyor herhalde
Evet bugün normalden daha da hareketli hatta ya bugün de cam demlik kırıldı, annem koltuğa otur ve sakın kalkma diyor artıkÇok geçmiş olsun bildiğin demir sandalye cok enteresan. Allah korumuş. Bol bol dua okumakta fayda var. Arkadaşlara katılıyorum tutunabilmissin, bebiste hareket ediyormus bir şey olmaz
Amannn Allah korusun, aç kuran youtubedan (nazar için kuran diye) evde sen işlerinle uğraşırken okunsun. Bencede annen doğru söylemiş bu nasıl iş ☺Evet bugün normalden daha da hareketli hatta ya bugün de cam demlik kırıldı, annem koltuğa otur ve sakın kalkma diyor artık
Normalde de sakardım, cam demliği o şekilde açıklayabiliyorum ama sandalye konusunda her gören şaşkın. Şimdiye kadar kimsenin mutluluğuna haset etmedim, kimse için kötü düşünmedim. Yani umarım kimsenin öyle gözü yoktur. Valla hamile duası kabul olur diye çevremde bebek isteyen çiftlere falan bol bol dua ediyorum.Amannn Allah korusun, aç kuran youtubedan (nazar için kuran diye) evde sen işlerinle uğraşırken okunsun. Bencede annen doğru söylemiş bu nasıl iş ☺
Ya bide benimki 2. olunca unutulacagini kisirlasacagimizi düsünüyo galiba, hic zamanimiz olmayacak kuruyup gidecek gibiBenim doktorda yapabilirsiniz bir sınırı yok. Zaten iç gudusel olarak normal zamandaki gibi değil biraz daha dikkatli olursunuz dedi ilkinde de bunda da. Doktor dediyse bir şey olmaz düşüncesinde eşim. Hep boş anımı kolluyoristeseydim olmazdı yani eminim
Güle güle giysin prensesTeyzoslari 2 aylık alışveriş yaptım hdjd
Maalesef herkes senin gibi olamıyor. Bir zaman sonra hiç ummadığın kişilerin bile senin iyi olmanı kıskanabilecegini görebiliyorsun. Ne diyeyim Rabbim herkese versin ki senin gibi düşünenlere hasetlik, göz, kötülük düşünmesinlerNormalde de sakardım, cam demliği o şekilde açıklayabiliyorum ama sandalye konusunda her gören şaşkın. Şimdiye kadar kimsenin mutluluğuna haset etmedim, kimse için kötü düşünmedim. Yani umarım kimsenin öyle gözü yoktur. Valla hamile duası kabul olur diye çevremde bebek isteyen çiftlere falan bol bol dua ediyorum.
Hahahahha o yüzden desene, bir daha olmayacak sanıyordur haliyle senin kiYa bide benimki 2. olunca unutulacagini kisirlasacagimizi düsünüyo galiba, hic zamanimiz olmayacak kuruyup gidecek gibioglum bizimle uyudu hep 2 bucuk yasina girecek, baba git yer yok yatak annemle bana yetiyor gibi davraninca adam salonda yatmaya basladi ikincide gelirse disarda yatirirlar diyor
Ne güzel maşallah sağlıkla gelsinAynen canim kiz 2.kizim nasipse
Ya geçmiş olsun canımTansiyon problemim çıktı kızlar ya off fenalastim evde baya kötü oldum hastaneye geldik 15_10 çıktı kan değerleri flan saçma sapannstye bağladılar bakıyorlar smdide
Kurban onurum üzülme benimde 13e 8 cikti bugün doktor bisey demedi insallah düşecektir ne yedin ne içtin bisi mi cikarttiTansiyon problemim çıktı kızlar ya off fenalastim evde baya kötü oldum hastaneye geldik 15_10 çıktı kan değerleri flan saçma sapannstye bağladılar bakıyorlar smdide
Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerle dönersin inşallahTansiyon problemim çıktı kızlar ya off fenalastim evde baya kötü oldum hastaneye geldik 15_10 çıktı kan değerleri flan saçma sapannstye bağladılar bakıyorlar smdide
alem bu kocalar ya neyin kafasini yasiyolar acabaMaalesef herkes senin gibi olamıyor. Bir zaman sonra hiç ummadığın kişilerin bile senin iyi olmanı kıskanabilecegini görebiliyorsun. Ne diyeyim Rabbim herkese versin ki senin gibi düşünenlere hasetlik, göz, kötülük düşünmesinler
Hahahahha o yüzden desene, bir daha olmayacak sanıyordur haliyle senin kibenimkide aynı düşüncede mi acaba ufff birde küsüyor sırf bu yüzden başka çocuk yapmayalım fikrinde de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?