Bizim ilk olunca tecrübesizlikler çok oluyor elimde kalmaz inşallahBende karar vermedim teyzesi keske secsetdin bitane
Ya ben de varya kisligi bile almayı dusundum dur dedim aynen dediğin gibi 0-3u ilk 2 ay giyiyorlar 3-6 4.aya kadar her kıyafetin 2 ay süresi var
Alırken yine buraya yazında orta yolu bulalımBizim ilk olunca tecrübesizlikler çok oluyor elimde kalmaz inşallah
Canım ben önü düğmeli pijama takımı aldım aldım 2 tane de lcw önden emzirmek için çıtçıtlı pijama takımları var ondan aldım kısa kol aldım onları hastane çok sıcak oluyor pandomim zaten annem yada eşim olacak biri gelecek olursa diye de üstüne sabahlık aldım yanımda dursunKapali arkadaslar lohusa pijama takimlarini ne yaptiniz bide atesolcer markasi he bide bebis icin tarak almak istiyorum ama marka secemedim chicco var kokuyo killari dokuluyo diye yorum yazmislar
Aaa bak idrar yollarının orayı etkileyeceğini hiç düşünmemiştimKuzum.enfeksiyonun varya o ağrıya sebep olur malesef o yüzden o kadar agriyodur muhtemelen
Foto atabilirmsijn bende lcw den emzirme atleti baktim kaliteli duruyodu ondan alicam 2 3 taneCanım ben önü düğmeli pijama takımı aldım aldım 2 tane de lcw önden emzirmek için çıtçıtlı pijama takımları var ondan aldım kısa kol aldım onları hastane çok sıcak oluyor pandomim zaten annem yada eşim olacak biri gelecek olursa diye de üstüne sabahlık aldım yanımda dursunbraun ateşölçer aldım temassız almadım yanlış ölçüyor diyorlar koltukaltı yada ağızdan ölçüyor. Tarakta NUK aldım ikili iyi gibi duruyor.
Evet 0-3 çok minnak geldi gözüme fazla almamak lazım ondanErkek bebekler daha iri oluyor canım benim biri 52 cm biri 54 doğdu ama bu seferki minnacık gözüküyor boyu uzun dedi ama kilo az.diğerleri hep önden giderdi. Ben yeni doğan takım 2 tane alayım diyorum diğerlerini 1 3 yada 3 6 alayım diyorum
Hayırlı haberlerle gel canimmmmmHastanede bekliyorum şuan tekrar idrar testi verdik. bakalım bizim afacan kaç kilo olmuş 1 kiloyu geçmiştir inşallah
Ben her oglum icin alisverise gittigimde gözüm direk cicili bicili seylere takiliyo yigenlerime oglumdan daha cok kiyafet buluyorum. Banada erkek giyimi daha zor geliyo ama bazi seyler var gercekten cok güzel büyüklerin kiyafetlerini kücültmüsler gibi kücük adam oluyorBiz biri bulamıyoruz
Erkeklere bence daha kolay ve güzel şeyler var
Bu nisan bebeleri kocaman oldular hala bi güzel poz veren cikmadi yaHastanede bekliyorum şuan tekrar idrar testi verdik. bakalım bizim afacan kaç kilo olmuş 1 kiloyu geçmiştir inşallah
Senin ağzını burnunu yerim maasallah kuzumm ay keske siz dogursanizda ben sevsem yakınım da olsanizSelam herkese. Bizim de bugün kontrolümüz vardı 25+2 deyiz 800 gram olmuş oğluş boyunu sordum onu bilemeyiz dedi doktorbu hafta içi de gidip şeker yükleme testi yaptırıcam zayıfsın ama zayıflarda da çıkabiliyor şeker o yüzden yaptır dedi dr. Güzel bir haftasonu olsun fotoğrafımızı da ekleyeyim
Fl değeri yazıyo mu kâğıtlarda cnm o değeri 7yle çarp boyu cikiyoSelam herkese. Bizim de bugün kontrolümüz vardı 25+2 deyiz 800 gram olmuş oğluş boyunu sordum onu bilemeyiz dedi doktorbu hafta içi de gidip şeker yükleme testi yaptırıcam zayıfsın ama zayıflarda da çıkabiliyor şeker o yüzden yaptır dedi dr. Güzel bir haftasonu olsun fotoğrafımızı da ekleyeyim
Ahhh canım çok sağol zaten teyzemiz de yok ne güzel olurdu minnoşlarımızı öpüp koklardıkSenin ağzını burnunu yerim maasallah kuzumm ay keske siz dogursanizda ben sevsem yakınım da olsaniz
Allah allah neden bilemiyomuş boyunu :/ bende dün gittim 25+3 düm 33 cm dedi boyunaSelam herkese. Bizim de bugün kontrolümüz vardı 25+2 deyiz 800 gram olmuş oğluş boyunu sordum onu bilemeyiz dedi doktorbu hafta içi de gidip şeker yükleme testi yaptırıcam zayıfsın ama zayıflarda da çıkabiliyor şeker o yüzden yaptır dedi dr. Güzel bir haftasonu olsun fotoğrafımızı da ekleyeyim
Maşallah yavruyaSelam herkese. Bizim de bugün kontrolümüz vardı 25+2 deyiz 800 gram olmuş oğluş boyunu sordum onu bilemeyiz dedi doktorbu hafta içi de gidip şeker yükleme testi yaptırıcam zayıfsın ama zayıflarda da çıkabiliyor şeker o yüzden yaptır dedi dr. Güzel bir haftasonu olsun fotoğrafımızı da ekleyeyim
Teşekkür ederiz teyzesiFl değeri yazıyo mu kâğıtlarda cnm o değeri 7yle çarp boyu cikiyomaşallah çok tatlı bisey
Bence boyunu ölçmek biraz zor ya pozisyondan hareketten fln uğraşmak istemedi. Doktorum tüp bebek uzmanı ve acayip yoğun her gittiğimde yarım saat bir saat sarkıyor randevular hepsinde de bu kez değiştiricem doktoru diyorum ama sonra nedense vazgeçiyorum umarım doğum zamanında bu yoğunluk sorun olmazAllah allah neden bilemiyomuş boyunu :/ bende dün gittim 25+3 düm 33 cm dedi boyuna
Canım benim çok sağol, tüm bebişler çok güzelllMaşallah yavruyaAllahım özene bözene yaratıyor vallahi öyle güzeller ki insan bakmaya kıyamıyor nazar değmesin Maşallah oğluşun sana tam öncesi sonrası yapmalık poz vermiş annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?