• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Biz soyledik annelere onlarda saolsun herkese duyurmus sevinclerine engel olamayip kizim var 7 yasinda oda arkadaslarina soyleyince komsularimda ogrendi🤭
Ya işte bizimde dünya duyacagı için söylemedik eşime kalsa söyleyecek😂 ilkini söyledik herkese düştü bunda cok tedbirliyim

İdrar testi yaptığım andan beri annem biliyor zaten:KK70:
Keseyi görünce eşim babasına söylemiş ama kimseye söyleme demiş.
Perşembe kalp atışını duyunca oğluma söyledik :KK36:Videoya çektik hatıra olması için:KK51:
Dün o hem babannesini hemde annesini görüntülü arayıp söyledi babamda öyle öğrendi:KK51:
Bizde görüntülü söyleyip kaydedicez☺️

Biz bayramda söyledik kimseye demeyin sevinin diye söyledik dedik sonra kalp atıslarını duyunca bide ikiz oldugunu öğrendik ogün aradık ondan sonra bi yayıldıki saolsunlar ben istemiyordum hemen yayılmasını açıkçası ama anlamıyorlar işte büyükler heyecanla hevesle söylüyor hemen
Aynen canım bunu bildiğim için bende söylemeyi 12 den sonraya bıraktım☺️

Ya işte bizimde dünya duyacagı için söylemedik eşime kalsa söyleyecek😂 ilkini söyledik herkese düştü bunda cok tedbirliyim
nasip cnm hersey ben ilk cocugumda daha tedti yaptikdan 15 dakka sonra herkes ogrenmisti😂 Allah nasip etti aldim kucagima bundada soyledik hemen ailelere onlarda gerekli yerlere yaydi saolsunlar🤭Tedirginlik yokmu tabiki var ama ven dua almakdan yanayim ogrenen herkesden dua istiorm aile buyuklerinede duanizi eksik etmeyin diyerek soyledik ❤

Bizde söylemiyoruz ilk bebeğimiz nazara geldi eşimin akrabalarından kimse çekemedi herkes göbeğime bakıp durdu. Şuan sadece eşim ve annem biliyor. Bugün Düşük riskim oluştu ama en azından nazardan korunuyoruz.

Kızlar nasılsınız ailelere söyleyen söylemyen varmı? Biz daha söylemedik 3 hafta sonra yani 12.haftada kontrol var o zaman düşünüyoruz Siz nasıl yaptınız he bu arada kardesler kaynım falan biliyo söyledik

ben ilişkiden 1 hafta yada 10 gün sonraydı test yatım anneme gösterdim inanmamıştı hatta herkes kuuruma çizgisi felan demişti sonrada kaynanamdaydık orda yaptım sülalecek öğrendik :rolleyes:
Malesef kanama Alanlarım çokmuş. Allah korusun bir bebek daha kaybetmek istemiyorum🤲🏼🤲🏼Ben de yatıyorum yata yata büyüsün gerekirse 30 hafta yatarım napiym

Allahım sağ sağlim inşallah kucağına almayı nasip etsin bol dinlen :dua::dua:
Kızlar 7+2 kontrole gittik çok şükür günü gününe herşey yolunda ve şok etti doktor bizi erkek bu bebek dedi direk 😂😂😂 bu adam zaten erken söylemesiyle meshurdu ama bu derece erken beklemiyoduk video çektik ama atamıyorum buraya 😬:anneadayı:

ben şokkkkkk cidden beklemiyordum nerden anladı acaba :skandal::skandal: hayırlı olsun canım Allah hayırla kucağına almayı nasıp etsin

Benim tedavi surecini benim ailem ve esimin ailesi biliyordu zaten. Sonucu merakla hepimiz bekliyorduk. Neyse ki birilerine soylememe konusunda 2 kez olumsuz tecrube yasadik. Annem zaten soylemez ama kayinvalidem daha hemen herkese soyler ona da 2 kotu tecrube deneyim olmus oldu. Bizim suan anneler ve kardesler biliyor🧿 cok samimi birkac arkadas biliyor.

erkek oldugunu nasil anlamis😱
ben şokkkkkk cidden beklemiyordum nerden anladı acaba :skandal::skandal: hayırlı olsun canım Allah hayırla kucağına almayı nasıp etsin

Baya inceledi kalbi 3 kere açtı dinledi sonra cat diye erkek bu bebek dedi valla bizde şok olduk adam profesyonel olmuş artık 🤣🤣🤣 çok şükür herşey yolundaymış günü gününe herşey dedi büyümüştü sipam kipirdiyodu bide 🥰 sağ salim alalım kucağımiza hepimiz inşallah müthiş şeyler bunlar🥰🥰

Baya inceledi kalbi 3 kere açtı dinledi sonra cat diye erkek bu bebek dedi valla bizde şok olduk adam profesyonel olmuş artık 🤣🤣🤣 çok şükür herşey yolundaymış günü gününe herşey dedi büyümüştü sipam kipirdiyodu bide 🥰 sağ salim alalım kucağımiza hepimiz inşallah müthiş şeyler bunlar🥰🥰
Demekki kalp atışı olayı doğru :rolleyes:

Kızlar merhaba, 7+5 iz çok şükür dün Dr gittik hiçbir sıkıntı yok. Ama ben bugün dalginlikla çok ağır olamayan bir şey ittirdim sonra farkettim. Bir sıkıntım yok ama aklım hep orda. Bir fikri olan var mı?

Neden bir kaç gün daha sürermiş benzer sıkıntı bende de var akşama gidicem doktora leke ile başladı kanamaya döndü
Merhaba canım benİm haftaya randevum vardı ama bu sabah yoğun koyu kahve akıntı gelince doktora gittik kanamam varmış rahimde.birkaç gün daha sürer dedi bebek yaşıyor gelişimi de iyiymiş ama düşük tehlikesi var dedi. 7+3

Back
X