- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 35
Rica ederim nedemekTamam şimdi oldu bir an aklıma gelmedi yani hamilelikle bağdaştırmaya çalıştımevet duymuştum teşekkür ederim cevap için ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim nedemekTamam şimdi oldu bir an aklıma gelmedi yani hamilelikle bağdaştırmaya çalıştımevet duymuştum teşekkür ederim cevap için ❤
Aynen ben bir ara 6 ay cektim sonradan aklimiza geldi gobek kaymişmidir acaba diye bosu bosuna 6ay agri cektim valla kilo vermistim hattaBenim de çok başıma gelir..herkes bilmez, hayattan soğutur![]()
Günaydın annisler birden tüm belirtilerim kesildi korkmuyor degilim![]()
Firik olabilir mı benimde sağ kasımda firik var biraz şiş duruyo aradaKasikalrim agriyor sol kasığında avuç içi tas gibi bisey var dizlerimi içine çekince hissediyorum
Istanbul dan Ankara ya gelen biri İÇİN Ankara da kasaba gibi canım. Ankara yol ve evler var ne yeşili ne denizi var ben hiç sevemedim.Buyuk sehir var buyuk sehircik varistanbul ankara metropol olduklari icin geri kaln heryer kasaba
![]()
Firik tarhana degilmi kizFirik olabilir mı benimde sağ kasımda firik var biraz şiş duruyo arada
Benimde 35 canım dr farklı testler öneriyor sürekli 12 hafta konuşuruz falan diyo senin dr da çok gerekli gibi konuşuyor mu38 bitiyor canım..Yaşım çok ta genç değil :)
Çok sevindim esracım maşallah Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinBugun doktor kontrolum cok iyi gecti. Bebeklerimiz cok iyi. Biri inanilmaz hareketli gobek atiyordu resmen. Bir tanesinin rahatini bozunca o da hareketlendi. Cok guzeller minnaciklar. Hemen dogsunlar istiyor insan. Cinsiyetle ilgili de az cok belli sanirim ama soylemedi. 16. Haftada soyluyor. Cinsiyet icin 5 hafta daha beklemeye devam
Hehehehehe aynen fıtık bu tel klavyesi işte yapiyo biseylerFirik tarhana degilmi kizfıtık mi yok canim
Geçen gün benimde öle oldu ama fazlasıyla geldi 1 gün sonra inşallah hic bir sorun olmadan tamamlariz gençliğimiziGünaydın annisler birden tüm belirtilerim kesildi korkmuyor degilim![]()
Kaç haftalilsin canım ne zamn azaldı seninGünaydın, içini ferah tut. Asla kötü düşünme. Ben de bi gün kendimi hasta gibi hissediyorum, bi gün hamilelik öncesiyle aynı. Benim çok şiddetli mide bulantılarım bi anda kesildi, şimdi ara ara atak gibi geliyor ama o zaman aralıksız bulanıyordu. İlk kesildiğinde ben de korkmuştum. İçini ferah tut, kötü bişey olsaydı çok daha büyük bi işaret olurdu bence.
Yok hayatım ben haftaya gidicem inşallah hareketlidirKuzum sen hastaneye gidecektin nasıl geçti bakalım ☺☺ Hareketli miydi bebişin![]()

oyy canım benim giremedim vallaKızAzze nerelerdesin valla bende merak ettim
Evet yapıldı banaKızlar toksoplazma testi yapıldı mı size?
Ne zaman ve nicin yapiliyorEvet yapıldı bana![]()
Korkmaaa artık 3. ayı dolduruyoruz bitiyor. Bir iki gün iyi bir iki gün kötü şeklinde 3. Ayın ortalarına kadar bir seycigimiz kalmayacak. Benim gün içinde sabahları iyi öğlen gibi bulantili öğleden sonra iyi akşam kusmali geceye doğru bitkin şeklinde devam ediyorGünaydın annisler birden tüm belirtilerim kesildi korkmuyor degilim![]()
Gözün aydın canım çok heyecanliBugün ikili testimiz için kan verdim.Ense kalınlığı çok güzel şükürler olsun herşey gayet güzel dedi doktor amcamız.Kan sonucu haftaya çıkacak.Cinsiyeti yazdırdık zarfa koydurduk..Yuzde 80 dedi, bir ay sonra %100 söylerim dedi..Benim kızımda da 80 demişti tutmuştu o konuda doktoruma güveniyorum açıkçası çünkü çok tecrubeli..Tabi zarfı arkadaşıma verdigimden henüz ben de bilmiyorum.Pazartesi öğreneceğiz kısmetse balon patlatarak..Ben kirk yıl düşünsem aklıma gelmezdi parti falan ama arkadaşlar çok heveslendi.Yapalim bakalım ne çıkacak ,hatıra kalır en azından..