Kizindaki bu goruntu kac haftalik goruntusuBakın bu kizimdaki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizindaki bu goruntu kac haftalik goruntusuBakın bu kizimdaki![]()
Hahahaha bende doktor söylemeden kız diyorum ya bakalım çok merak ediyorum yaaaBence kiz![]()
Küçücük minnak birşeymis
Yani erkek daha cabuk mu sekillenir diyoruz burdan yola cikarak
Doktora cinsiyetle ilgili birşey sormadın miGelmen giz ustumekizzzz
Walla dayaniyorum artık çok merak ediyorum cokk özledim ama cinsiyet için gitmek istemiyorum belki yarın özele giderim dayanamıyorum çünkü nHelal olsun valla nasıl dayandın![]()
Doktor kağıt vermedi diyorjmDoktora cinsiyetle ilgili birşey sormadın mi
He banada vermedi geçen hafta gittiğimdeDoktor kağıt vermedi diyorjm![]()
Yuh ya nasil kiziyo baktin die ve neden kagit vermiyolarHe banada vermedi geçen hafta gittiğimdedevlet hastanesinden nefret ediyorum kafamı çevirip bebeğe baktım diye kızdı bana ne bebeğimi gördüm nede kağıt verdiler
cokkk ozledimm ulturason ekranında sağda tam köşede değişik bı şekilde duruyordu aklımdan çıkmıyor hiç
![]()
Walla canım devletten nefret ediyorum kızımda devlette doğum yaptım bida asla yapmam büyük konuşmak istemiyorum çok kötüYuh ya nasil kiziyo baktin die ve neden kagit vermiyolar![]()
Senin ki havaya doğru mu tutuyordu, hareketlerini gördün müBakın şimdi bu erkek bebek bacakları paralel kiz öyle değil yani benimki kiz
Ilk dogumum istanbulda oldu ozelde bu ikinci olucak yine ozele gidiyorum ama doguda cok ozeller ozel gibi degil yinede bin şükurWalla canım devletten nefret ediyorum kızımda devlette doğum yaptım bida asla yapmam büyük konuşmak istemiyorum çok kötü
Yok görmedim havaya tutmuyor tutacak olsa resimde olurdu uzun bacak bi kızSenin ki havaya doğru mu tutuyordu, hareketlerini gördün mü
Sen bosuna zorlama senin ki erkekYok görmedim havaya tutmuyor tutacak olsa resimde olurdu uzun bacak bi kız![]()
Yakamda elini suratımda tokadimi hissettimSen bosuna zorlama senin ki erkekbacakdir paraleldir anlamam ama senin ki erkek anliyormusun beni erkek
![]()