• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bende de hep kiyafet çıkıyor 🤪

Eklentiler

• Screenshot_20200923-210610_Chrome.webp
    Screenshot_20200923-210610_Chrome.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 27
bugün süperim kusmalarim bitti her halde dedim yemek siparişi sitesine girdim ne gördüysem istedim ve yedim sonuç hepsi geri çıktı; kendi kendine nazar deydirenlerde bugün böyleydi. 😒

Günaydın kızlar siz o bulantıları bana sorun ne yesem içsem foşş. Dün bnde serumu yedim artık da biraz birşeyler yedim bnimde 11hafta bitti ama ultrason da 12 bitmiş göründü inşaallah geçer hepimizin valla pek zor hayat enerjim bitti😅
🙈 Amin inşallah. Ben de hayata küsmüş gibiyim
Ben de 9.haftadayım benim de çok fazla devam ediyo gece kalkıp safra kusuyorum

Evet gece midem bos olmasina rağmen acı acı yukarı geliyo :(

Sende biliyon bu işi heralde🤣 ben hiç bişey anlamadım bana erkek dedi ama net değil dedi
Erken diye cunki o cikti cinsiyet yani tam gözükmüyor banada erkek gibi dedi pipi gibi bisey çıkıntı ama 13.haftada net söylüyor bizim gibi 11+2 12.haftayım demiyor 12+2istiyor

Ben demiştim senin ki erkek, doktor söylediğinde de aynı şeyi söyleyeceğim 😄
Melisayi erkeğe çevirmeye hazır degilim doğana kadar melisa 🤣🤣🤣 kiz cunki 😆
Yani seninde benimde melisa olma şansı var hala dimi😂😂
Sen benden 10 gün önce öldüğün çocukta ileri gitti için net gözüküyor olabilir ama haftaya olsa %100 olur

Kız annesj olmak cokk güzel bı duygu rabbim sanada yaşatsın inşallah 😘
Nasip :KK51: Belki değişir doktorun fikri halen umutluyum. Tabi ki sağlıkla gelsin cinsiyet ayrıntı ama hep istedim kızım olsun.
Canım herseyde vardır bi hayır öyle düşünme hayırlı sağlıklı olsun inşaallah
inşallah :dua:
Kızlar listeye bakin eklemleriyim varsa yazsın 👧🧒
Ellerine sağlık. Ayıptır söylemesi 333yasimdayim :halay:
Doktor bana bugün böyle bir vitamin yazdı kullanan var mı?
Bana da bunu yazdı bugün kullanmaya başladım.

Erken diye cunki o cikti cinsiyet yani tam gözükmüyor banada erkek gibi dedi pipi gibi bisey çıkıntı ama 13.haftada net söylüyor bizim gibi 11+2 12.haftayım demiyor 12+2istiyor
Bir de ilk çocuk olacak onu eklememişim

Back
X