- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
Erkek analarina satasti banlandi galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek analarina satasti banlandi galiba
Gözünaydın canım . Benden sonra yaptırmıştın benden önce aldın sonucu. Benimde cumartesi arayın demişlerdi.. Darısı bana ve bekleyenlere inşallah. Gerçi senin yaşın da genç. Bende yaş faktörü çıkar belki.Kızlar ikili test sonucum cıktı şükür iyi☺
Bizim hastanede perşembe taramalar calısılıyo ondan salı vermiştim bugünde cıkmışGözünaydın canım . Benden sonra yaptırmıştın benden önce aldın sonucu. Benimde cumartesi arayın demişlerdi.. Darısı bana ve bekleyenlere inşallah. Gerçi senin yaşın da genç. Bende yaş faktörü çıkar belki.
Rabb'im kucağına almayı nasip etsin bn en son 4 buçuk haftalık gitmiştim hâlâ gitmedimMerhaba kızlar
Benimde sabah kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolundaymış
3 ekimde tekrar gel bakarız ücretsiz hakkın varken dedio zaman günü uygunsa ikili testte yapacakmış. Belki cinsiyet tahmini de olabilir dedi
![]()
Benim doktor oğlumda da böyle derdi, 10 gün içinde tekrar gel bakalım derdiRabb'im kucağına almayı nasip etsin bn en son 4 buçuk haftalık gitmiştim hâlâ gitmedim![]()
Hangi yaş sonrası riskli gösteriyor acaba biliyor musunuz?Bizim hastanede perşembe taramalar calısılıyo ondan salı vermiştim bugünde cıkmış☺ Aynen yaşa görede bakıyolar takılmamak lazım
30 ya da 35 üstü diye biliyorum..Hangi yaş sonrası riskli gösteriyor acaba biliyor musunuz?
Kızlar yok mu bi yorum?Kızlar merhaba. Doktordan geldim. İkili test için kan aldılar bir hafta sonra çıkacak. Emse kalınlığı normal çıktı çok şükür herşey yolunda. Usg fotosunu ekliyorum. Diğerleri met değil. Bunda da sadece bacaklar var. Bakalım neye benzeteceksiniz :)Eki Görüntüle 2695922
Ben cok anlamiorm oyuzden yorum yapamadimMuhittin ikili testte 12+4 olarak cikti gecen gün doktor bacak arasini bile göremedi maalesef ikrameyra kiz gibi dedi ama sizde bakin bakalım
![]()
Bende çok anlamıyorum ama sanki bacak arası çıkıntılı erkek gibi geldi. Görüntü çok net değil canımKızlar merhaba. Doktordan geldim. İkili test için kan aldılar bir hafta sonra çıkacak. Emse kalınlığı normal çıktı çok şükür herşey yolunda. Usg fotosunu ekliyorum. Diğerleri met değil. Bunda da sadece bacaklar var. Bakalım neye benzeteceksiniz :)Eki Görüntüle 2695922
Hic bisi anlayamadim goruntuden normalde cimsiyet yorumu yapamiorm ama.burda bebegin neresi nerde onuda anlamadimKızlar merhaba. Doktordan geldim. İkili test için kan aldılar bir hafta sonra çıkacak. Emse kalınlığı normal çıktı çok şükür herşey yolunda. Usg fotosunu ekliyorum. Diğerleri met değil. Bunda da sadece bacaklar var. Bakalım neye benzeteceksiniz :)Eki Görüntüle 2695922