• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Muhittin Muhittin merhaba benide eklermisin bayadir yazamadım biz biraz onde gidiyoruz erken dollenme oldugu için ama belli olmaz
İzmir
yas 27
ikinci gebelik
cinsiyet belli değil
28/03/2021

Muhittin Muhittin ikili testte 12+4 olarak cikti gecen gün doktor bacak arasini bile göremedi maalesef ikrameyra kiz gibi dedi ama sizde bakin bakalım :KK48:

Eklentiler

• IMG_20200918_133202.webp
    IMG_20200918_133202.webp
    18 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20200918_133136.webp
    IMG_20200918_133136.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar merhaba. Doktordan geldim. İkili test için kan aldılar bir hafta sonra çıkacak. Emse kalınlığı normal çıktı çok şükür herşey yolunda. Usg fotosunu ekliyorum. Diğerleri met değil. Bunda da sadece bacaklar var. Bakalım neye benzeteceksiniz :)
IMG-20200924-WA0007.webp

Gözünaydın canım . Benden sonra yaptırmıştın benden önce aldın sonucu. Benimde cumartesi arayın demişlerdi.. Darısı bana ve bekleyenlere inşallah. Gerçi senin yaşın da genç. Bende yaş faktörü çıkar belki.
Bizim hastanede perşembe taramalar calısılıyo ondan salı vermiştim bugünde cıkmış☺️ Aynen yaşa görede bakıyolar takılmamak lazım

Haftaya Perşembe 2li tarama var kizlarrr sabırsızlıkla gitmek istiyorum zaman geçmiyor ya 😂

Merhaba kızlar
Benimde sabah kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolundaymış :KK36:
3 ekimde tekrar gel bakarız ücretsiz hakkın varken dedi:KK8:o zaman günü uygunsa ikili testte yapacakmış. Belki cinsiyet tahmini de olabilir dedio_O
Rabb'im kucağına almayı nasip etsin bn en son 4 buçuk haftalık gitmiştim hâlâ gitmedim 😂

Rabb'im kucağına almayı nasip etsin bn en son 4 buçuk haftalık gitmiştim hâlâ gitmedim 😂
Benim doktor oğlumda da böyle derdi, 10 gün içinde tekrar gel bakalım derdi😂 seviyorum😍
Senin baya vakit olmuş, bende 6+4 te gitmiştim en son. Bugün 9+4 üm.

Ikili testlerde ense kalinligina falan ultrosnda bakiolar ama kan vermeyin bence bunu daha oncede soyeldim kac yasindaysaniz o yas grubuyla degerlendirildiginiz icin yas ilerledikce risk yuksek cikior bosuna evham yapip hamileliginizi zehir etmeyin.ayrintili ultroan oluyor 22.haftalarda o daha onemli ve daha iyi sonuc verior

Kızlar merhaba. Doktordan geldim. İkili test için kan aldılar bir hafta sonra çıkacak. Emse kalınlığı normal çıktı çok şükür herşey yolunda. Usg fotosunu ekliyorum. Diğerleri met değil. Bunda da sadece bacaklar var. Bakalım neye benzeteceksiniz :)Eki Görüntüle 2695922
Bende çok anlamıyorum ama sanki bacak arası çıkıntılı erkek gibi geldi. Görüntü çok net değil canım😌

Deprem olmuş marmarada :KK17: çok korkarım depremden ama Allah'tan hissetmedim evde de yanlızım 2gün daha 😔

Kızlar merhaba. Doktordan geldim. İkili test için kan aldılar bir hafta sonra çıkacak. Emse kalınlığı normal çıktı çok şükür herşey yolunda. Usg fotosunu ekliyorum. Diğerleri met değil. Bunda da sadece bacaklar var. Bakalım neye benzeteceksiniz :)Eki Görüntüle 2695922
Hic bisi anlayamadim goruntuden normalde cimsiyet yorumu yapamiorm ama.burda bebegin neresi nerde onuda anlamadim🙈

Back
X