- 27 Aralık 2019
- 9.217
- 10.919
- 248
karakız bana erkek diyodu zatenGözünaydin canım maşallah bebişimize ❤ erkekler çoğalıyor grupta koşMuhittin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karakız bana erkek diyodu zatenGözünaydin canım maşallah bebişimize ❤ erkekler çoğalıyor grupta koşMuhittin
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz sağlıkla alalımMasallah gozun aydin cnm ❤ saglikla kucagina al insallah![]()
teşekkür ederim canımYaa gözünydın.Biz seninle aynı şeylerden tiksindik. Cinsiyet aynı olacak mı diye merak ediyordum. Demek ki alakası yokmuş.. Ya da Ekimde benim doktor erkek derse hiç şaşırmam.
ayy ne güzel hayırlısı olsun inşallah erkenden ogrenmissin erkekler çoğaldı![]()
çok sağol kuzumMaşallah masallahh hadi gözün aydın![]()
Aynen bildiler sanırımGözün aydınMuhittin ve bir kaç kişi senin oğlun olur demişlerdi
doğru çıktı. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin. Erkekler çoğaldı grubumuzda masaallah
O yılın erkek cocukları bizden cıkcak galibaMaşallah Gözün aydın canım çok mutlu oldum ayy Nisan anneleri erkek dogurucak sanırım çoğunun erkek![]()
Bana %80 kız dedi ama 16. haftada %100 söyliycem dedi.. Hayırlısı ikiside beni sevindirir sağlıklı olsunda.teşekkür ederim canımsana kız mı dedi? Bana kadın doğum doktorum söylemedi 20 gün sonra dedi ama bu amniyo sıvısına felan bakıldı ordaki doktor dedi erkek bebek bu diye
![]()
Benim için de öyle vallaBana %80 kız dedi ama 16. haftada %100 söyliycem dedi.. Hayırlısı ikiside beni sevindirir sağlıklı olsunda.
Ayyy maşallah acabaa benim çocuğum nasıldır çok özledim ya hiç görmedim çok duygulandım
Ayyy ne güzel ya eşim evde olsaydı bende giderdim yarınAy çok heycanlı yaa bende yarın gitcem benm atom karıncaya bakalm ne dicek![]()
Bende 5 haftadır görmemiştim. Şuan aşırı mutluyum iyi oldugunu gördüm yaAyyy maşallah acabaa benim çocuğum nasıldır çok özledim ya hiç görmedim çok duygulandım![]()
Senin ultrason kağıdın var mı atsana canımBana %80 kız dedi ama 16. haftada %100 söyliycem dedi.. Hayırlısı ikiside beni sevindirir sağlıklı olsunda.
Az kalmış az hemen gelsin o günde bebişini gör inşallahNe güzel çok duygulandım bnde Perşembe gidicem çok var daha![]()
Var canım yüklemiştim hatta buraya dur bulursam etiketleyeyim seni.Senin ultrason kağıdın var mı atsana canım